Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: "motorstorung werkstatt"  (Skaityta 1155 kartus)

Neprisijungęs Padangos911.lt

• Įrašai: 76
    • Žiūrėti profilį
"motorstorung werkstatt"
« Topic Start: 2015 Kovo 07, 00:52:04 »
sveiki,
is niekur vaziuojant uzsidege pakaitinimo zvakiu rele, ir raso sita uzrasa "motorstorung werkstatt", uzgesinus auto girdisi pasaliniai garsai is variklio, kas gali but?

Neprisijungęs andzeika

• Įrašai: 483
    • Žiūrėti profilį
Re: "motorstorung werkstatt"
« Atsakymas #1: 2015 Kovo 07, 08:50:00 »
ne is niekur o is ecu, ir ne rele o indikatorius. nefantazojam jungiam kompa ir matom kas yra.

Neprisijungęs Padangos911.lt

• Įrašai: 76
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2015 Kovo 07, 09:21:15 »
supratau, tai kaip nors gali but susije su turbina naujai keista ar balansyru ??

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2015 Kovo 07, 09:53:57 »
supratau, tai kaip nors gali but susije su turbina naujai keista ar balansyru ??

Tai susije su varikliu, toliau diagnostika.

Neprisijungęs Egiss

• Įrašai: 405
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2015 Kovo 09, 23:00:43 »
Sweiki...sunku nupasakoti bet pameginsiu...vaziuojant pormu begiu nieko nesigirdi,vaziuojant 2.3.4.5.6 begiais spaudziant staigiai gaza,kai masina pradeda traukti girdisi kazkokie garsai treskejimas kazkoks...o jei isleto vaziuoji tu garsu nera... ant laisvu apsuku gazuojant to garso nera,bandziau ant keltuvo pakelus ijungus begius hazuoti niekas nesigavo nes isijungia antipraslidimas....garsas lyg is tis puses kur turbina....Ka patartumete?aciu

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2015 Kovo 09, 23:06:46 »
Kas liečia garsus nelabai ką ir patarsi, tu vietoje nenustatai, per kompą tuo labiau nepasakysi. Kad pati turba traškėtų mažai šansų, greičiau dėžę galima itarti, bet prasideda spėliojimai,o tai  (n)

Neprisijungęs Egiss

• Įrašai: 405
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2015 Kovo 09, 23:11:13 »
Man pries tai keiti dirzus....negali kas ten buti?pridirbti ko negalejo? Prie to pacio.... kas gali buti kad pucia temperat 23 bet pucia drugna ora....senoau pusdavo karsta prie 23 temo dbr pucia drugna ora...

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2015 Kovo 09, 23:49:37 »
Man pries tai keiti dirzus....negali kas ten buti?pridirbti ko negalejo? Prie to pacio.... kas gali buti kad pucia temperat 23 bet pucia drugna ora....senoau pusdavo karsta prie 23 temo dbr pucia drugna ora...

Gal todėl, kad lauke šilčiau ir ,kad palaikyti nustatytą temperatūrą jau nereikia karšto pūsti. Ką meistrai galėjo pridirbti, tai čia jau fantazijų begalybė,o , kad kažką tiksliau, reikia diagnostikos, gyvų parametrų ir tokia maža smulkmena, bent koks variklis parašyti :D