Laba vakara,
Dar karta turiu klausimu, kurie jums galbut atrodys elementarus, taciau as su tuo nesu susidures ir buciau dekingas uz jusu pagalba, visu pirma noreciau suzinoti ar galima nusipirkti, kur nors laida, kuris kisasi i laivu ranku irangos dezute, orginalus laidas yra su senu nokia pakrovejo kistuku tuo apvaliu tokiu, noreciau isideti toki kad butu micro-usb antgalis. Laido antgaliukas yra toks:
Antras klausimas toks: pas mane sonines bamperio groteles buvo be skiliu priesrukiniams zibintams :
, ir nezinau, viena ju pas mane suluzus ir noriu isideti sveika tik nerandu kur tokia pacia nusipirkti pagal koda nuo detales visur ismeta tas su skylemis, isemus pacias grotels vaizdas toks :
, pacios groteles su skylemis kiek maciau nera brangios, taciau kaip suprantu kad pajungti tuos priesrukinius zintus reikes blokeliu ar kazko panasaus? Kiek mazdaug kainuotu tai padaryti?
Dar vienas klausimas tai toks jog pas mane nukirstas laisvu ranku irangos mikrafono:
laidas, galvojau gal ji tiesiog perkelti arciau ir laida sutvarkyti paciam, o galbut galima butu nebrangiai nupirkti nauja ?
is anksto aciu uz kantrybe ir atsakymus!