Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: B8 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 154902 kartus)

Neprisijungęs iMechanic

• Įrašai: 1700
    • Žiūrėti profilį
Re: B8 Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #450: 2017 Vasario 19, 21:34:07 »
Ašelę betkokiu atveju pasikeisk, jei rida netoli ar virš 200t km
O ašelė 6 ar 10 mm? Čia gal moller'is galėtų man tokia info suteikt?
Beje alyva 504 specifikacijos?

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #451: 2017 Vasario 19, 21:36:04 »
o jei nepakeisi aseles?kokios pasekmes? Kokia kaina aseles?kur gauti?

Ašelė 6e audi centre ir visur, kur dalimis prekiauja.
Nepakeitus ašelė vis labiau lyginasi, kol tampa vos ne apvali ir vieną dieną ją prasuka, ko pasekoje variklis pradeda dirbti be tepalo siurblio. Laiku nesureagavus pasekmės aiškios. Kuo ilgiau delsi nekeisdamas, tuo labiau malasi ne tik ašelė, bet ir jos lizdai, tai labai tempti nevertėtų, nes tada nepakaks vien ašelę pakeisti, o teks ir siurblio lizdus restauruoti.
Pakeitimas nesunkus skersai stovintiems varikliams. Išilgai stovintiems reikia balkį nusiimti, tada tik eina karterį nuimti

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #452: 2017 Vasario 19, 21:36:47 »
O ašelė 6 ar 10 mm? Čia gal moller'is galėtų man tokia info suteikt?
Beje alyva 504 specifikacijos?

Ašelės eina 77 ir 100. 100 yra naujo tipo. Jei palei vin pirksi, tai paduos kokią reikia. Alyva 507 specifikacijos, jei dpf likęs. Jei ne, tai tik 506 arba 505,01

Neprisijungęs magaizeris

• Įrašai: 420
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #453: 2017 Vasario 19, 21:41:46 »
Jei prasuks pasekmės nemažos, aišku jei atidus vairuotojas esi ir pastebėsi slėgiui krentant užsidegs lemputė tad gesini ir viskas, nemanau kad užvilks taip greitai, aš keičiau ašelė apie 8e darbas apie 70e kainavo nebe pamenu jau.. Tarp kitko rida mano virš 250k ašelės būklė buvo pakankamai gera, na kokia ten gera padilus bet ne tiek kiek esu matęs, tad tau spręsti... Kas liečia dėl mano bėdos ex ir tavo esamos Egiss tai yra du variantai, chaltūra žiūri kas viduje ir virina guoliavietę, čia kažkas forume taip darė, bet nepatariu, antras variantas kaip ir mano tvarkė, virino gualiaviete šlifavo, na gal viskas gerai nežinau bus matyt kaip vėliau bus. O neapsiėmė net nenustebau, eiliniai panevėžio jurgiai kurie sugadina daugiau nei sutvarko, dar ne jiems tokias mašinas tvarkyti.. anyway pranešk kuo baigėsi

« Paskutinį kartą keitė: 2017 Vasario 19, 21:44:46 sukūrė magaizeris »

Neprisijungęs Egiss

• Įrašai: 405
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #454: 2017 Vasario 19, 21:47:29 »
Jei prasuks pasekmės nemažos, aišku jei atidus vairuotojas esi ir pastebėsi slėgiui krentant užsidegs lemputė tad gesini ir viskas, nemanau kad užvilks taip greitai, aš keičiau ašelė apie 8e darbas apie 70e kainavo nebe pamenu jau.. Tarp kitko rida mano virš 250k ašelės būklė buvo pakankamai gera, na kokia ten gera padilus bet ne tiek kiek esu matęs, tad tau spręsti... Kas liečia dėl mano bėdos ex ir tavo esamos Egiss tai yra du variantai, chaltūra žiūri kas viduje ir virina guoliavietę, čia kažkas forume taip darė, bet nepatariu, antras variantas kaip ir mano tvarkė, virino gualiaviete šlifavo, na gal viskas gerai nežinau bus matyt kaip vėliau bus. O neapsiėmė net nenustebau, eiliniai panevėžio jurgiai kurie sugadina daugiau nei sutvarko, dar ne jiems tokias mašinas tvarkyti.. anyway pranešk kuo baigėsi

2ieni  varau y audi centra.reiks nusipirkti asele,tepalo matuokle...ir ziuresim ka pasakys su vidine granata...

Neprisijungęs iMechanic

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #455: 2017 Vasario 19, 21:50:59 »
Ašelės eina 77 ir 100. 100 yra naujo tipo. Jei palei vin pirksi, tai paduos kokią reikia. Alyva 507 specifikacijos, jei dpf likęs. Jei ne, tai tik 506 arba 505,01

Ačiū už info.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Egiss

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #457: 2017 Vasario 20, 16:49:46 »
sis vodeo nunulina tik servisa ar ir oil nunulina?

Neprisijungęs Egiss

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #458: 2017 Vasario 21, 21:34:50 »
Nieko man audi centr nepadare...sake keleivio puses nera daliu taisyti issimaluse granata....sako keisk deze ir bus ok....

Neprisijungęs iMechanic

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #459: 2017 Vasario 21, 22:00:55 »
Kolegos kaip su b8 apsaugos lygiu? Ar imobilaizeris sunkiai nulaužiamas? Ar lengva nuvaryti b8? Nes svarstau kokio lygio apsaugą montuoti į saviškę.
Ką Jūs esate susimontavę?

Neprisijungęs Egiss

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #460: 2017 Vasario 21, 22:06:48 »
Kolegos kaip su b8 apsaugos lygiu? Ar imobilaizeris sunkiai nulaužiamas? Ar lengva nuvaryti b8? Nes svarstau kokio lygio apsaugą montuoti į saviškę.
Kas moka tam dzin kokia signa ideta...gali deti brangiausia jei tau ant duses bus geriau:)

Neprisijungęs Egiss

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #461: 2017 Vasario 22, 13:34:56 »
jei pusasiu kodai skirasi ar tiks man pusasis? skiriasi tik rade paskutine...

8k0407271Q mano
8K0407271AJ naujos
8k0501203n naujos

Neprisijungęs magaizeris

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #462: 2017 Vasario 24, 18:09:30 »
Dėjau ADP CAN V2 beroc taip vadinasi, čia kur be jokių papildomų pultelių, tūrio davikliai ir posvyrio plius Kasko, na manau už kasko nieko geriau nerasi, ta apsauga bevertė prieš rimtus vagis. Na žymėjau dar papildomai kad atbaidytų vagis kažkiek

Neprisijungęs Egiss

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #463: 2017 Vasario 24, 18:48:13 »
Sian keite pusasi,drebejimas masinos vitiek yra....sako is greiciu dezes nera labai didelio klibejimo.vieni sako per didelis,kiti nera didelio klibejimo... prie disku galiniu kabinasi kad jie gali drebuli sukelti.

Neprisijungęs magaizeris

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #464: 2017 Vasario 24, 19:05:39 »
o tai žiūrėjo bent ar nėra išmalta? gaila neturiu foto kaip mano atrodo, išdrožta guoliavietė :think:  o gal tiesiog drebėjimas nelygus drebėjimui, tau kažkas kitka
« Paskutinį kartą keitė: 2017 Vasario 24, 19:11:00 sukūrė magaizeris »

Neprisijungęs Egiss

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #465: 2017 Vasario 24, 19:18:49 »
o tai žiūrėjo bent ar nėra išmalta? gaila neturiu foto kaip mano atrodo, išdrožta guoliavietė :think:  o gal tiesiog drebėjimas nelygus drebėjimui, tau kažkas kitka

Tai jie net nelenda y vidu.nes tipo viskas ok.sudarankiai...o tu matei kaip tawo buvo ismalta?kas buvo isardyta?

Neprisijungęs magaizeris

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #466: 2017 Vasario 24, 19:35:10 »
Mačiau bet laiko neturėjau fotkinti, mano dėžė buvo išimta ant stovo ir viskas puikiai matėsi kaip keleivio pusės pusašis statosi su guoliu tai ta gualiavietė buvo nuzulinta ir laisvumas buvo guoliui, ten aliumas ar koks velnias :think: čia kaip pvz kuri vieta

Neprisijungęs Egiss

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #467: 2017 Vasario 24, 19:38:59 »
Mačiau bet laiko neturėjau fotkinti, mano dėžė buvo išimta ant stovo ir viskas puikiai matėsi kaip keleivio pusės pusašis statosi su guoliu tai ta gualiavietė buvo nuzulinta ir laisvumas buvo guoliui, ten aliumas ar koks velnias :think: čia kaip pvz kuri vieta

Tai tawo wairuotojo puse....mano kita nei tawo pazymeta...

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #468: 2017 Vasario 25, 12:19:48 »
Tai tavo dar paprasčiau, nereikia net dėžės imti, ten reduktoriaus dangtelis atsidaro, tik reikia atsargiai nes ten atskirai tepalas užpiltas. Guli džė nuimta , eisiu pažiūrėti kas kaip, gal tik atskirai dangtelį nusipirksi ir viskas, yra kas naudotas dėžės detales pardavinėja.

Neprisijungęs Egiss

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #469: 2017 Vasario 25, 13:18:31 »
Tai tavo dar paprasčiau, nereikia net dėžės imti, ten reduktoriaus dangtelis atsidaro, tik reikia atsargiai nes ten atskirai tepalas užpiltas. Guli džė nuimta , eisiu pažiūrėti kas kaip, gal tik atskirai dangtelį nusipirksi ir viskas, yra kas naudotas dėžės detales pardavinėja.

As meistram ir sakau.atidaryti ta dangteli.jie sako kad ked nieko nesimatys,bereikialo nesukinesim....
Only audi-gal apsiimtum tu man twarkyti? Kai paziuresi duok zonoti kaip kasyen....

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #470: 2017 Vasario 25, 16:18:56 »

As meistram ir sakau.atidaryti ta dangteli.jie sako kad ked nieko nesimatys,bereikialo nesukinesim....
Only audi-gal apsiimtum tu man twarkyti? Kai paziuresi duok zonoti kaip kasyen....

Neuzsiimu remontais, tuo labiau tokių agregatų :-)

Neprisijungęs iMechanic

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #471: 2017 Vasario 25, 16:29:51 »
Dėjau ADP CAN V2 beroc taip vadinasi, čia kur be jokių papildomų pultelių, tūrio davikliai ir posvyrio plius Kasko, na manau už kasko nieko geriau nerasi, ta apsauga bevertė prieš rimtus vagis. Na žymėjau dar papildomai kad atbaidytų vagis kažkiek

O kaip dėl GSW-CAN.GSM? Nesidomėjai? Kiek ADP-CAN su montavimo darbais? Ar stipriai sumažino kasco kainą sumontuota signalizacija?

Neprisijungęs iMechanic

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #472: 2017 Vasario 26, 21:57:38 »
Tai tawo wairuotojo puse....mano kita nei tawo pazymeta...

Kiek yra normalu pusašių laisvumas? Keičiau tepalus ir tuo pačiu pajudinau abu pusašius ranka. Tačiau nustebau nes jie abu gan laisvi ir judinant ranka juntamas ir regimas jų laisvumas iš dėžės. Turiu įtarimo kad kažkas su šia vieta negerai, nes bejudant iš vietos ir atleidinėjant sankabą juntami smūgiai... Tik nesuprantu ar tai smagračio problemos ar pusašių. Tiesa prieš 15000 km buvo pakeistas dešinys pusašis OEM ankstesnio savininko, tad pusašio granatose esantį laisvumą atmesčiau..
Gal kas turit minčių?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #473: 2017 Vasario 26, 22:27:33 »
Iš dėžės jokio laisvumo jokia kryptim, pusašiai tik išilgai laisvumas būtinas, aukštyn žemyn jokio laisvumo

Neprisijungęs iMechanic

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #474: 2017 Vasario 26, 22:32:29 »
Iš dėžės jokio laisvumo jokia kryptim, pusašiai tik išilgai laisvumas būtinas, aukštyn žemyn jokio laisvumo
O jeigu yra? Kas tą laisvumą gali ytakot?
Čia matau jau rimti reikalai prasideda...