Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: B8 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 154605 kartus)

Neprisijungęs arnis_

• Įrašai: 204
    • Žiūrėti profilį
Re: B8 Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #400: 2017 Vasario 01, 21:35:00 »
Man dabar uzkuriant masina nusipurto labiau tai ir nesupranto ar del pagalviu ar del ko

Neprisijungęs magaizeris

• Įrašai: 420
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #401: 2017 Vasario 01, 21:38:51 »
Purtytis gali ir dėl forsunkių :V

Neprisijungęs arnis_

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #402: 2017 Vasario 01, 21:44:05 »
Tikrinau su vag'u tai rodo normaliai, nera kazkokiu suoliu aukstyn ar zemyn. Man pries pora menesiu keite sankaba su smagraciu tai gali tas turet itakos? Dar kazkas sake, kad degimas pabeges, gali taip but?

Neprisijungęs asskicker

• Įrašai: 4
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #403: 2017 Vasario 02, 19:38:35 »
Del peciaus, cia jau esu rases to pute to nepute, dabar visai nepucia... klaida meta module for fresh air blower j-26 tai cia pats ventiliatorius ar tas valdymo blokas?

Neprisijungęs magaizeris

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #404: 2017 Vasario 02, 19:55:30 »
Tai kokie skaičiai tiksliau? :) na man keitė sankaba tai kaip tik geriau, būdavo taip negražiai labai užkurus pirmas sudrebėjimas net kėbulas atrodo juda,tada gražiau tikrai, bet mano purkštukams jau paskutinioji

Neprisijungęs arnis_

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #405: 2017 Vasario 02, 21:46:31 »
Dabar nepasakysiu, bet visi rode lyg ir iki 1, keli i pliusa, keli i minusa. Na man ir kartais lyg ir kebulas sudreba..

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #406: 2017 Vasario 02, 22:37:40 »
Del peciaus, cia jau esu rases to pute to nepute, dabar visai nepucia... klaida meta module for fresh air blower j-26 tai cia pats ventiliatorius ar tas valdymo blokas?

Paduok tiesiogiai į vintiliatorių 12V ir tiksliai žinosi kas sugedo

Neprisijungęs mosterd

• Įrašai: 2
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #407: 2017 Vasario 03, 03:32:49 »
Audi a4 b8 2.0tdi 105kw. Kol saltas variklis girdis sioks toks cypimas ( cypimas nepanasus i dirzeliu) bet pasilus varikliui jis dingsta. Kas galetu buti? Gal koks guoliukas ar kas?

Neprisijungęs magaizeris

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #408: 2017 Vasario 03, 20:28:38 »
Tai purkštukai dar geri, nėra ko liesti bent jau dėl dozavimo. O tas cipimas aišku negirdžiu, bet galiu spėti kaip būna dažnai žiemos metu ventiliatorius gali būti, pabandyk išjungti ir bus aišku, ar pafilmuok

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #409: 2017 Vasario 03, 20:56:36 »
Audi a4 b8 2.0tdi 105kw. Kol saltas variklis girdis sioks toks cypimas ( cypimas nepanasus i dirzeliu) bet pasilus varikliui jis dingsta. Kas galetu buti? Gal koks guoliukas ar kas?

Papusk WD ant dirželio ir žinosi, nuo įtempėjo ar ne garsas

Neprisijungęs iMechanic

• Įrašai: 1700
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #410: 2017 Vasario 05, 20:11:47 »
Ar normalu kad esant dabar tokiam orui lauke, iš variklio per tepalo matuokle kažkiek eina garas? Neturiu patirties su 105kw tdi, tad prieš perkant noriu viską išsiaiškinti..

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #411: 2017 Vasario 05, 20:23:12 »
Ar normalu kad esant dabar tokiam orui lauke, iš variklio per tepalo matuokle kažkiek eina garas? Neturiu patirties su 105kw tdi, tad prieš perkant noriu viską išsiaiškinti..

Tai pats pagalvok, lauke šalta, variklis karštas, tai kaip neis.Jau senai neteko matyti, kad kas naujesnės auto dangtelį atidarinėtų, daugiau kompas diagnostikai ir skardos svarbiau.

Neprisijungęs iMechanic

• Įrašai: 1700
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #412: 2017 Vasario 05, 20:30:07 »
Tai pats pagalvok, lauke šalta, variklis karštas, tai kaip neis.Jau senai neteko matyti, kad kas naujesnės auto dangtelį atidarinėtų, daugiau kompas diagnostikai ir skardos svarbiau.

Tai teisingai, tik prieš patikra mollery, norisi kažkiek kuo daugiau išsiaiškinti. O kad garuoja per tepalo užpylimo anga tai faktas, bet kad garuoja per tepalo matuoklę, tai man kažkaip neįprasta pasirodė.
Dar klausimas, nuo ko priklauso šiuose varikliuose, kad kaikuriuose yra tepalo matuoklė fizinė, o kituose nėra?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #413: 2017 Vasario 05, 20:33:31 »

Dar klausimas, nuo ko priklauso šiuose varikliuose, kad kaikuriuose yra tepalo matuoklė fizinė, o kituose nėra?

Nuo pagaminimo metų, tik ne vienas pats isideda, kad paprasčiau būtų tikrintis, tai neįtark kokios apgaulės :-)

Neprisijungęs li

• Įrašai: 36
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #414: 2017 Vasario 11, 20:57:06 »
Nuo pagaminimo metų, tik ne vienas pats isideda, kad paprasčiau būtų tikrintis, tai neįtark kokios apgaulės :-)
man ir buvo staigmena kad jos nera
protingieji kurmiai gal galit imesti linka, kur galima paziureti ratlankiu modelius pagal isleidimo metus automobilio tam modeliui? as kazkada senai buvau kazkur rades, berods anglu kazkas, kur viska ismeta, nu niekaip neatkuriu savo smegenineje  :think:

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #415: 2017 Vasario 11, 21:04:39 »
man ir buvo staigmena kad jos nera
protingieji kurmiai gal galit imesti linka, kur galima paziureti ratlankiu modelius pagal isleidimo metus automobilio tam modeliui? as kazkada senai buvau kazkur rades, berods anglu kazkas, kur viska ismeta, nu niekaip neatkuriu savo smegenineje  :think:

Atleisk už smalsumą, bet kam to reikia? :-)

Neprisijungęs li

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #416: 2017 Vasario 11, 21:08:39 »
Atleisk už smalsumą, bet kam to reikia? :-)
noras yra pasikeisti ratlankius, taciau man nereikia kazko vau... o butent sakykim siam modeliui per jo kelis leidimo metus buvo isleista keli varijantai, as noriu pasirinkti is ju tai kas man patinka  :) tik tiek
yra konkrecios ET ribos ir t.t. tai va manau smalsuma patenkinau a  :-] ?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #417: 2017 Vasario 11, 21:13:04 »
noras yra pasikeisti ratlankius, taciau man nereikia kazko vau... o butent sakykim siam modeliui per jo kelis leidimo metus buvo isleista keli varijantai, as noriu pasirinkti is ju tai kas man patinka  :) tik tiek

Iš karto kyla klausimas, o ne geriau dėti kokius patinka, o ne kokie gamykliniai ėjo? :think: Tų gamyklinių tik s-line dėmesio verti, kiti eiliniai visai nesižiūrintys ratai

Neprisijungęs li

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #418: 2017 Vasario 11, 21:24:15 »
Iš karto kyla klausimas, o ne geriau dėti kokius patinka, o ne kokie gamykliniai ėjo? :think: Tų gamyklinių tik s-line dėmesio verti, kiti eiliniai visai nesižiūrintys ratai
ir taip ir ne...
man asmeniskai nepatinka kaip is automobilio vardan to kad ,,kruciau,, atrodytu padaro karikatura, sakykim eilinis a4 b8 modelis, sukrauta S LINE isore, o po kapotu nieko geriau... as dabar nusipirkau gera su labai maza rida auto, truputuka dauzta, as tikrai sau galiu leisti sudeti visa tai, bet nenoriu, viskas taip kaip isejo pagal WINa, o vasarai noriu vietoj 16iniu uzdet 17os ratus ir viskas. Pazystamas turi mersa, jis ji pirko nauja is salono, taciau isore jo eiline pagal tada buvusi modeli, o va po kapotu ir visa kita AMG. Niekam jis nekrenta i akis, vagims ir neuzkliuna, vaziuoja vau...  tiesiog toks buvo zmogaus noras , o gamintojas ji ispilde :)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #419: 2017 Vasario 11, 21:48:27 »

Geriau autopliuse ratų skelbimus žiūrėk, o ne gamintojo psl, nes kai išsirinksi iš jo, tai autopliuse vistiek tokių nerasi :D

Neprisijungęs li

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #420: 2017 Vasario 11, 22:00:31 »
Geriau autopliuse ratų skelbimus žiūrėk, o ne gamintojo psl, nes kai išsirinksi iš jo, tai autopliuse vistiek tokių nerasi :D
kiekvienam savo  :-]

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #421: 2017 Vasario 12, 00:29:43 »
ir taip ir ne...
man asmeniskai nepatinka kaip is automobilio vardan to kad ,,kruciau,, atrodytu padaro karikatura, sakykim eilinis a4 b8 modelis, sukrauta S LINE isore, o po kapotu nieko geriau...

Tai, kad nieko bendro s-line ir motoras, vienas dalykas išorės ir vidaus apdaila ir visai kitas variklis, dėžė. Man asmeniškai didesnė karikatūra, kai perkamas apynaujis modelis , o iš privalumų tik elektriniai langai.

Neprisijungęs Egiss

• Įrašai: 405
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #422: 2017 Vasario 13, 19:29:36 »
As vel su drebejimu...vaziuojant dreba galas.padangos ok,ratai tiesus.ar gali drebeti del stabdziu disku,kaladeliu?

Neprisijungęs magaizeris

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #423: 2017 Vasario 14, 16:01:40 »
stabdžių diskai mušti gali ne kaladėlės (H-)

Neprisijungęs Egiss

• Įrašai: 405
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #424: 2017 Vasario 14, 17:35:00 »
Sian patikrino vidines granatas....desines puses vidines granatos yra laiswumas....gali buti kad nuo granatos drebejimas persiduoda y visa masina....o ten su vidine granata daug bedu?darbo?
« Paskutinį kartą keitė: 2017 Vasario 14, 17:44:28 sukūrė Egiss »