Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: B8 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 155021 kartus)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Re: B8 Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #350: 2016 Gruodžio 06, 18:22:41 »
Del akumo. As ir pirkau praejusia ziema, nes nebeuzsivesdavau prie -5
ziuresim kaip sita ziema kursis.
Kiek skaitinejau, tai galimas daiktas, kad bluetooth iskraun akuma. Kaip suprantu jis visada yra aktyvus ir iesko irenginiu, kas gali nusodinti akumuliatoriu

Neiesko kai masina "uzmiega"

Neprisijungęs magaizeris

• Įrašai: 420
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #351: 2016 Gruodžio 08, 20:57:05 »
Pas mane nėra bt. Faktas kad nenori užmigti. Gal su skydeliu bėda nežinau,nes užmiega viskas tik kaip minėjau saugiklį ištraukus. Dabar pastebėjau kad viem bėdos prasidėjo,pasidarē stabdžiai kieti ne jautrūs,kai gerai palakstai vos ne dingsta visai,kiek suprantu bėda su vakuumu bus,vakuumo siirblys koks?

Neprisijungęs Egiss

• Įrašai: 405
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #352: 2016 Gruodžio 27, 22:07:49 »
Iskilo beda...vaziuojant atgal kazkas sudungsi(subilda) vaziuojnt y prieki viskas ok.. atgal irgi newisada buna tas garsas...garsas sunku pasakyti is kur,variklio pagalves?dezes?
« Paskutinį kartą keitė: 2016 Gruodžio 27, 22:15:19 sukūrė Egiss »

Neprisijungęs koba

• Įrašai: 74
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #353: 2016 Gruodžio 29, 17:55:59 »
Iskilo beda...vaziuojant atgal kazkas sudungsi(subilda) vaziuojnt y prieki viskas ok.. atgal irgi newisada buna tas garsas...garsas sunku pasakyti is kur,variklio pagalves?dezes?

Gal koks rankinis bus, nes kazkokioj masinoj buvo panasus simptomai butent kaip atgal pradedi vaziuot, tai neatsimenu ar kaladeliu nebuvo butent rankinio

Neprisijungęs magaizeris

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #354: 2017 Sausio 03, 14:47:43 »
Reikia klausyti tiksliau kas kaip, čia realu ir pagalvės. Tarp kitko, turiu šį automobilį jau puse metų, na ką baigiu įprasti jau prie jo, bet iki šiol nerandu man labai svarbių kelių niuansų, esmė ta kad kiek įmanoma aš visada automobilį pats diagnozuoju ir tvarkausi, paskutiniu atveju tik renkuosi servisus, ir niekaip nerandu tikslios informacijos kaip šiuos variklius patikrinti, t.y 2.0TDI 105kw CR, kaip pasitikrinti su vcds oro srauto matuoklės, turbinos darbą? Senais laikais viskas buvo aišku, ir prieš tai su turėtu senuoju 1.9TDI jokių klausimų nekilo, logini 3,8,11 kanalus ir matai kreives, čia jau to nebėra.. Gal kas turit pasidalinti informacija?

Neprisijungęs Egiss

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #355: 2017 Sausio 05, 13:35:48 »
Gal koks rankinis bus, nes kazkokioj masinoj buvo panasus simptomai butent kaip atgal pradedi vaziuot, tai neatsimenu ar kaladeliu nebuvo butent rankinio
Iskrate vaziuokle,nieko nerado prie ko prisikabinti... variklio,dezes pagalves ok,stabdziai,rankinis ok.. Neaisku is kur tas bildukas atsiranda... NEGALI IS PACIOS DEZES BUTI,??

Neprisijungęs magaizeris

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #356: 2017 Sausio 06, 08:58:13 »
Gali. Bet man į priekį taip girdėdavosi. Čia silpna vieta yra tarp kitko keleivio pusės pusašio gualiavietė. Bet aišku būtų gyvai paprasčiau padėti nei negirdint..
Kiek jūsų 2.0TDI laiko šiandien per šaltuka žvakės degė indikatorius? Mano kažkodėl trumpai sakyčiau vos kelias sekundes prie -16
« Paskutinį kartą keitė: 2017 Sausio 06, 09:06:39 sukūrė magaizeris »

Neprisijungęs Egiss

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #357: 2017 Sausio 06, 16:46:18 »
Iskrate vaziuokle,nieko nerado prie ko prisikabinti... variklio,dezes pagalves ok,stabdziai,rankinis ok.. Neaisku is kur tas bildukas atsiranda... NEGALI IS PACIOS DEZES BUTI,??
Dar pastebejau kad stabdant atsirado mazas vairo drebejomas... diskai nauji,kaladeles naujos...ratus isbalansavo...

Neprisijungęs magaizeris

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #358: 2017 Sausio 06, 19:57:16 »
na man to nebūdavo, man pajudant iš vietos :V

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #359: 2017 Sausio 06, 20:39:52 »
Dar pastebejau kad stabdant atsirado mazas vairo drebejomas... diskai nauji,kaladeles naujos...ratus isbalansavo...

Ir nauji susikraipo, ypač kurie pasikeitę kaladėles bando stabdžių efektyvumą. Dar galimas dalykas salenblokų laisvumas.

Neprisijungęs Egiss

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #360: 2017 Sausio 06, 21:56:51 »
Ir nauji susikraipo, ypač kurie pasikeitę kaladėles bando stabdžių efektyvumą. Dar galimas dalykas salenblokų laisvumas.
Diskai ir kaladeles jau pries 2 menesius pakeisti... ir lyg nestabdziau smarkiai...seniau nebuvo vairo drebejimo...

Neprisijungęs magaizeris

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #361: 2017 Sausio 11, 15:18:35 »
Tas vairo drebėjimas nelygus drebėjimui, jis labiausiai jaučiasi ir jaučiasi stabdant o ne važiuojant įprastu režimu  (H-)
« Paskutinį kartą keitė: 2017 Sausio 11, 15:35:32 sukūrė magaizeris »

Neprisijungęs asskicker

• Įrašai: 4
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #362: 2017 Sausio 14, 10:39:13 »
Sveiki turiu tokiu pora klausimu. Pirma tai kai keiciau paskirstymi dirza, keiciau visa komplekta, Jutoi, bet pazystamas sake, kadkartu reiktu keist kita detale, nzn koks pavadinimas, kuri atsakinga uz tepima nes neva tai pareina purkstukai ir t.t gal kas ka zino placiau spie tai?
Antra durniuoja klima, tai pucia tai nepucia vejelio, jei veikia tai veikia be problemu, bet kai pakimba tai tik galinis langas veikia, pasyldimad.
Ir trecia kurstovi sviesu sukscio daviklis?
Aciu uz atsakymus

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #363: 2017 Sausio 14, 11:52:18 »
Sveiki turiu tokiu pora klausimu. Pirma tai kai keiciau paskirstymi dirza, keiciau visa komplekta, Jutoi, bet pazystamas sake, kadkartu reiktu keist kita detale, nzn koks pavadinimas, kuri atsakinga uz tepima nes neva tai pareina purkstukai ir t.t gal kas ka zino placiau spie tai?
Antra durniuoja klima, tai pucia tai nepucia vejelio, jei veikia tai veikia be problemu, bet kai pakimba tai tik galinis langas veikia, pasyldimad.
Ir trecia kurstovi sviesu sukscio daviklis?
Aciu uz atsakymus

Dėl tepimo tai kalbėjo apie tepalo siurblio ašelę, taip ją keisti būtina. Klima gali būti, kad pačio varikliuko angliukai į pabaigą.Šviesų aukščio davikliai yra du , ant kairių ratų gale ir priekyje.

Neprisijungęs asskicker

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #364: 2017 Sausio 14, 13:44:39 »
O asele neieina i dirzu keitimo komplekta? Del peciaus tai turejei omeny pacio peciaus varikliuka ar dar kur nes siaip idomiai, jei veikia tai ir pucua normaliai, o jei neveikia tai nieks neveikia...

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #365: 2017 Sausio 14, 14:56:10 »
O asele neieina i dirzu keitimo komplekta? Del peciaus tai turejei omeny pacio peciaus varikliuka ar dar kur nes siaip idomiai, jei veikia tai ir pucua normaliai, o jei neveikia tai nieks neveikia...

Neina, tai visai atskira detalė, keičiama nuimant karterį.O vintiliatorius gali būti, kad tai kontaktuoja, tai ne angliukai.

Neprisijungęs asskicker

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #366: 2017 Sausio 14, 16:19:01 »
Supratau, gal zinai kas kiek km reikia keist ta asele? Man sake su dirzu keitimu, bet dirzai pas mane keiciasi kas 180 kkm o dirza keiciau prie 150

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #367: 2017 Sausio 14, 16:24:03 »
Supratau, gal zinai kas kiek km reikia keist ta asele? Man sake su dirzu keitimu, bet dirzai pas mane keiciasi kas 180 kkm o dirza keiciau prie 150

Net neįsivaizduoju, nei aš diržus keičiu, nei tas ašeles, nebent jau su variklio defektu atvažiuoja.

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #368: 2017 Sausio 15, 08:33:23 »

Rekomenduojama kaskart keičiant diržus, bet iš praktikos tai siūlau ir dažniau, kol neišmala siurblio lizdo padilusi ašelė

Neprisijungęs magaizeris

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #369: 2017 Sausio 15, 18:09:41 »
Keičiau ašele, ašelė 8e darbas 70e. Prie 250k ridos nebuvo labai tragiška dar ji tarp kitko, vos kraštai nežymiai nudilę, bet atsarga gėdos nedaro, keisi tepalus pasikeisk ir ja

Neprisijungęs magaizeris

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #370: 2017 Sausio 20, 07:54:00 »
Vienos bėdos,parktronikai gale pradėjo grybauti. Kliūties nėra o rėkia.. Pajungiau kompa ir buvo klaida nepamenu dabar kokia. Ištryniau ja bet joe vistiek durniuoja o keista klaidos nebemeta. Kaip dabar atsekti kuris čia gal turit minčių? Ir gal žinot nuo ko dar tinka jie ar koda netyčia turit kad nereiktu šiaip sau imti buferio. Mano be grafikos

Neprisijungęs ~Romas~

• Įrašai: 2312
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #371: 2017 Sausio 20, 09:33:36 »
Gyvuose parametruose matysi, kuris koki atstuma mato.

Neprisijungęs magaizeris

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #372: 2017 Sausio 20, 11:55:42 »
Supratau. O nusipirkti be audi centro galima rasti jų pas mus? Ar skiriasi kuo jie tarkim

Neprisijungęs magaizeris

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #373: 2017 Sausio 21, 20:59:27 »
Šiandien pastebėjau kad skydelyje temperatūra grybauja pakyla nukrenta,iki 90 neina. Kompas klaidų nemeta. Ko gero daviklis temp kaip manot

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #374: 2017 Sausio 22, 15:13:53 »
Šiandien pastebėjau kad skydelyje temperatūra grybauja pakyla nukrenta,iki 90 neina. Kompas klaidų nemeta. Ko gero daviklis temp kaip manot

Daviklis, cirkuliacinis siurblys, termostatas...