aš tau pasakysiu nuoširdžiai, neverta prasidėti net.. Bet jei tikrai nori, bet vistiek gerai pagalvok dar
1. Jei ledai galui tai nuo 200e, priekis rimčiau dažniausiai pasitaiko nuo 150-200 už vnt, bet čia su tom kainom slidus reikalas, juk visur skirtingai. Bet jei nėra xenonų pas tave juos susidėti menki juokai, lempos keičiasi labai lengvai, bet apiplovimo reikia jiem ir aukščio reguliatorių kas jau yra sunkiausia. Tarp kitko galiniam ir netinka bolt on, reikia perdaryti šiek tiek fyškės pinus.
2. Sunku suprasti rašleva ar pas tave dabar odinis tik ne šildomas, ar pas tave išvis medžiaga ir nešildomas, bet kuriuo atveju perki kitas sėdynes su šildymų ir reiks tau šildymo valdymo viso, pagal schemą galima nesunkiai pasijungti jei netingi.
3. Jei neklystu sline apdaila nieko ten labai špietno, priekis mažai kuo skiriasi, praktiškai grotelės biški kitokios, galas lūpa kitokia, viskas tinka bolt on.
4. Čia ir dviprasmis dalykas, vieni sako rankenėlės reikia ir viskas VCDS aktyvuoji, kiti kalba išvis kad reikia viso kelmo su visom rankenėlėm, bet aš ties šituo pasilieku, nes pilnas ebay ir šiaip skelbimai būtent su visais kelmais, B6-B7 modelyje užteko tik rankenėlės, prie to paties iškarto reiks apdailos jai kuri dedasi apačioje vairo. Kaina įvairiai kai domėjausi iki 100e galima gauti.
5. Čia jau tau spręsti ką jie verti, bet sunku paprastus iškišti, mėtosi pas mane paprasti žibintai, niekas neperka už 100e, kai tuo tarpu B5 modelyje FL žibintai brangiau kainuoja, ironija.. Salonas paprastas iki 200e. Bamberiai mačiau įvairiai ir, priekis mačiau iki 200e