As patirtim irgi noriu pasidalinti...ir gal jusu patarimo
Audi a4 B8 remontuoju panevezyje, kaip suprantat, del mazesnes kainos. servise turejo keisti silentblockus. Kad prie ju prieiti, turejo nuimti "kelma" (taip mechanikas issireiskem) Paskambino po kiek laiko, sako zinok dedant kelma atgal jis luzo. kitoj pusej patikrinau irgi lievas. tai sako abu kelmus reik keist. nu keist tai keist...paime is sroto. pats buvau vln su kita masina, tevukas nuvare i servisa, pakalbejo su techniku, prisipazino kad pats sulauze perverzdamas.
Taip gaunasi, kad man du originalius kelmus sulauze, o sudejo is sroto.
Kaip elgtis, nemoketi uz darba ir uz du kelmus, ar prasyti nupirkti visiskai naujus kelmus originalius ir padengti servisui padengti islaidas visas
Jokių būdu nemokėti, gana čia isdivalkes daryti, jau man įgriso Panevėžio šudarankiai ir, pats esu iš Panevėžio ir nėra kur tvarkyti automobilio, kur tik variau visada kažką sulaužydavo atgrubnagiai, sugadindavo.. na tik ne tokio jau naujesnio, nes jie pirmas dalykas pripratę prie senų golfukų ir t.t tai jiems padavus tokias mašinas kiek naujesnes problemos garantuotos.. nenoriu nieko įžeisti bet taip yra, jie net nežino dauguma kas yra dinamometrinis raktas. Kokiam čia servise tvarkei? P.s dažniausiai nieko nepasieksi, tai aš nusipjaunu ir gyvenime ten nebe grįžtu