Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: B8 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 155527 kartus)

Neprisijungęs MariusD

• Įrašai: 90
    • Žiūrėti profilį
Re: B8 Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #325: 2016 Lapkričio 07, 21:19:43 »
As patirtim irgi noriu pasidalinti...ir gal jusu patarimo
Audi a4 B8 remontuoju panevezyje, kaip suprantat, del mazesnes kainos. servise turejo keisti silentblockus. Kad prie ju prieiti, turejo nuimti "kelma" (taip mechanikas issireiskem) Paskambino po kiek laiko, sako zinok dedant kelma atgal jis luzo. kitoj pusej patikrinau irgi lievas. tai sako abu kelmus reik keist. nu keist tai keist...paime is sroto. pats buvau vln su kita masina, tevukas nuvare i servisa, pakalbejo su techniku, prisipazino kad pats sulauze perverzdamas.

Taip gaunasi, kad man du originalius kelmus sulauze, o sudejo is sroto.
Kaip elgtis, nemoketi uz darba ir uz du kelmus, ar prasyti nupirkti visiskai naujus kelmus originalius ir padengti servisui padengti islaidas visas

Neprisijungęs koba

• Įrašai: 74
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #326: 2016 Lapkričio 07, 21:26:55 »
Na jei daugiau ten neremontuosi, tai tegul uz savo saskaita tvarko tuos detales, o kad ir is sroto, tai nieko baisaus, pas tave irgi ne naujos buvo.

Neprisijungęs Dieselburner

• Įrašai: 2906
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #327: 2016 Lapkričio 07, 21:27:14 »
Ne naujus sulauze, ne naujus ir sudejo. :think:

Neprisijungęs MariusD

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #328: 2016 Lapkričio 07, 21:31:42 »
iki siol tvarkydavo viska kaip ir normaliai. aisku, diskus pakeisti, kaladeles gal mechanikui nereik daug ismanyti. ar guoli pakeisti
taip, kaip sakote nebuvo tie kelmai nauji, bet faktas kad buvo tvarkingi. dabar su kelmais is sroto, gali buti geri, bet ne faktas
kad ir toliau planuoju pas juos remontuoti, tai ne manau kad ant tiek reikia nusileisti jog uz ju padaryta klaida as moku. kaip manote?

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #329: 2016 Lapkričio 07, 21:35:17 »
Kas sulauze tas ir moka. Ar tavo bedos jei nesugebejo idet nesulauze? Kas kita jei butu tave ispeja jog yra rizika ir tu sutiktum su tuo.

Neprisijungęs magaizeris

• Įrašai: 420
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #330: 2016 Lapkričio 09, 17:13:44 »
As patirtim irgi noriu pasidalinti...ir gal jusu patarimo
Audi a4 B8 remontuoju panevezyje, kaip suprantat, del mazesnes kainos. servise turejo keisti silentblockus. Kad prie ju prieiti, turejo nuimti "kelma" (taip mechanikas issireiskem) Paskambino po kiek laiko, sako zinok dedant kelma atgal jis luzo. kitoj pusej patikrinau irgi lievas. tai sako abu kelmus reik keist. nu keist tai keist...paime is sroto. pats buvau vln su kita masina, tevukas nuvare i servisa, pakalbejo su techniku, prisipazino kad pats sulauze perverzdamas.

Taip gaunasi, kad man du originalius kelmus sulauze, o sudejo is sroto.
Kaip elgtis, nemoketi uz darba ir uz du kelmus, ar prasyti nupirkti visiskai naujus kelmus originalius ir padengti servisui padengti islaidas visas

Jokių būdu nemokėti, gana čia isdivalkes daryti, jau man įgriso Panevėžio šudarankiai ir, pats esu iš Panevėžio ir nėra kur tvarkyti automobilio, kur tik variau visada kažką sulaužydavo atgrubnagiai, sugadindavo.. na tik ne tokio jau naujesnio, nes jie pirmas dalykas pripratę prie senų golfukų ir t.t tai jiems padavus tokias mašinas kiek naujesnes problemos garantuotos.. nenoriu nieko įžeisti bet taip yra, jie net nežino dauguma kas yra dinamometrinis raktas. Kokiam čia servise tvarkei? P.s dažniausiai nieko nepasieksi, tai aš nusipjaunu ir gyvenime ten nebe grįžtu
« Paskutinį kartą keitė: 2016 Lapkričio 09, 17:44:55 sukūrė magaizeris »

Neprisijungęs MariusD

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #331: 2016 Lapkričio 09, 22:34:50 »
Ektone tvarkyta buvo. Sudejo kelmus atgal, bet nepatinka man. Kazkokie pasaliniai garsai atsirado. Trintis i metala kazkoks
zodziu duodi tvarkyti viena, sugadina kitka...

Neprisijungęs magaizeris

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #332: 2016 Lapkričio 10, 14:55:26 »
Na va, pasirodo reiks bijoti net ir Ektono, į kurį dėjau viltis paskutines :D juokas pro ašaras čia jau :think:  B8 A4 stovi jau elektrinis rankinis, tad pora klausimų, gal kas žinot kokiu principu ten veikia jis, elektrinis varikliukas ir trosai dar stovi? kaži dar būna bėdų jiems žiemą su prišalimu?
« Paskutinį kartą keitė: 2016 Lapkričio 10, 17:42:21 sukūrė magaizeris »

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #333: 2016 Lapkričio 10, 21:30:52 »
Na va, pasirodo reiks bijoti net ir Ektono, į kurį dėjau viltis paskutines :D juokas pro ašaras čia jau :think:  B8 A4 stovi jau elektrinis rankinis, tad pora klausimų, gal kas žinot kokiu principu ten veikia jis, elektrinis varikliukas ir trosai dar stovi? kaži dar būna bėdų jiems žiemą su prišalimu?

Elektrinis varikliukas, nėra kam prišalti.

Neprisijungęs Egiss

• Įrašai: 405
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #334: 2016 Lapkričio 11, 17:16:13 »
Sian nuvariau auto y audi centra.paziurejo sake,kad ecu atjunge visus kitus blokus...gali buti kad kontakto kokio nera gal ecu supuliavo.tvarkymas ir baigesi,masina isvare y serviso aikstele...dbr ziures kai bus laisva vieta arba pagal eile tik 4ieni. Nesuprantu as audi centro sistemos,apziuri 30 min ir numeta y aikstele?kai ateis eile vel ziures 30 min? O tai kada pas juos taiso auto?:D
« Paskutinį kartą keitė: 2016 Lapkričio 11, 17:30:28 sukūrė Egiss »

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #335: 2016 Lapkričio 11, 18:05:38 »
Sian nuvariau auto y audi centra.paziurejo sake,kad ecu atjunge visus kitus blokus...gali buti kad kontakto kokio nera gal ecu supuliavo.tvarkymas ir baigesi,masina isvare y serviso aikstele...dbr ziures kai bus laisva vieta arba pagal eile tik 4ieni. Nesuprantu as audi centro sistemos,apziuri 30 min ir numeta y aikstele?kai ateis eile vel ziures 30 min? O tai kada pas juos taiso auto?:D

Bet už kiekvieną pažiūrėjimą pinigus skaičiuoja :-)

Neprisijungęs Egiss

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #336: 2016 Lapkričio 11, 18:19:52 »
Bet už kiekvieną pažiūrėjimą pinigus skaičiuoja :-)
Valanda darbo 50eu. Sian sakiau masinoi yra kitas ecu keiskit ir matysim...sako paziuresim kaip bus...ryt skambinu ir sakau keiciat ecu o ne laika stumiat. Nieko nepadaris o $ belekokius paims....

Neprisijungęs magaizeris

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #337: 2016 Lapkričio 12, 17:09:34 »
Nesitikėk pigiai iš audi centro grįžti tikrai :D Nežinau nevaryčiau jau į audi centrą tai tikrai, nes ten tokios bapkės vaikšto, aš tiek neuždirbu kad juos išlaikyti :D  Tai dar palauk aš garantuoju eurai kapsi ir kol ji aikštelėje stovi...  :goodboy:

Neprisijungęs Egiss

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #338: 2016 Lapkričio 27, 14:38:00 »
Norejau isideti y atbulini led (canbus)lemputes,bet tik ijungus atbulini iskart meta klaida kad jos perdegusios.kaip galima butu kad nemestu klaidos?vcds?

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #339: 2016 Lapkričio 27, 15:39:22 »
Nepades. Kitu lempuciu ieskok arba varzas kabink

Neprisijungęs Egiss

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #340: 2016 Lapkričio 28, 19:46:35 »
Kaip galima padaryti kad kai ijungi atbulini galinis valytuvas neisijungtu?

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #341: 2016 Lapkričio 28, 20:23:55 »
Kaip galima padaryti kad kai ijungi atbulini galinis valytuvas neisijungtu?

09 bloke koduote keisk, nors jauciu ir per car settingus gal rasi.

Neprisijungęs magaizeris

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #342: 2016 Gruodžio 04, 16:15:55 »
Sveiki :) Tai gi matau kaip krenta akumuliatoriaus gyvybė tai gi nusprendžiau testuoti ir ieškoti vagies ir man užkliuvo viskas.. Tai gi rėmiausi tokiu matavimo metodu prisegu foto. Ir ką manot man srovė šokinėja apie 3.50-4.00. Juk akivaizdu, kad negerai, pradėjau traukti saugiklius ir radau gateway saugiklį, jį ištraukus viskas nukrito iki 0.30, bet dabar nesuprantu kas negerai, juk nemanau kad tiek turi srėbti srovės budėjimo režime, ką manot? Jį ištraukus visas instrument clusteris atsijungia

Metodas:

Vagylka:

« Paskutinį kartą keitė: 2016 Gruodžio 04, 16:21:17 sukūrė magaizeris »

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #343: 2016 Gruodžio 04, 16:19:35 »
Tavo saugiklio įdėjimas -išėmimas prilygsta itampos atsiradimui, komutavimui, signalo padavimui, nuo ko pirmiausia sureguoja tą valdantis blokas, kuris susiriša jau toliau būtent per gataway. Čia ne tas modelis tokiu principu tikrinti.

Neprisijungęs magaizeris

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #344: 2016 Gruodžio 04, 16:22:05 »
Tada pagalbos kaip patikrinti kas vagia only Audi :V

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #345: 2016 Gruodžio 04, 23:09:51 »
Tada pagalbos kaip patikrinti kas vagia only Audi :V

Tai,kad neprireikė man tokio dalyko, kaip tikrinti B8 kas vagia elektrą :-), akumo pakeitimas išspręsdavo problemą, kai jis nusėsdavo , nors auto šeiminiko žodžiai akumas ledinis.

Neprisijungęs pushokas

• Įrašai: 208
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #346: 2016 Gruodžio 05, 12:39:53 »
Sveiki, turiu toki klausima, audine turi MMI Valdyma ant paneles, o ne prie begiu rankenos, ar daug pinigu ir ar daug darbo perkelti ji prie begiu rankenos ?

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #347: 2016 Gruodžio 05, 12:42:43 »
Ten ne mmi, ten concertas arba symphony. Faktiskai reiks viso mmi komplekto. 2g ar 3g tai cia jau paciam sprest.

Neprisijungęs magaizeris

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #348: 2016 Gruodžio 05, 13:04:01 »
Na bet jei šis netinkamas tai juk turi būti būdas kaip patikrinti nutekėjimą, akumas pirktas naujas prieš pusę metų

Neprisijungęs MariusD

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #349: 2016 Gruodžio 06, 18:13:44 »
Del akumo. As ir pirkau praejusia ziema, nes nebeuzsivesdavau prie -5
ziuresim kaip sita ziema kursis.
Kiek skaitinejau, tai galimas daiktas, kad bluetooth iskraun akuma. Kaip suprantu jis visada yra aktyvus ir iesko irenginiu, kas gali nusodinti akumuliatoriu