Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: b8 navigacijos pranesejo kalbos keitimas  (Skaityta 2581 kartus)

Neprisijungęs leckus

• Įrašai: 9
    • Žiūrėti profilį
b8 navigacijos pranesejo kalbos keitimas
« Topic Start: 2016 Birželio 26, 14:33:18 »
Sveiki. Nusipirkau 2011 audi a4 b8 ir kai pasijungiu navigacija, ji man pranesineja visus posukius italu kalba. Kaip reikia pasikeisti i angliska praneseja? Meniu visas angliskai, tik kalba italiskai.

Neprisijungęs MariusD

• Įrašai: 90
    • Žiūrėti profilį
nezinau kaip pas tave, bet pas mane kai pirkau masina nebuvo zemelapiu. irase i HDD, ir pasake kad kalba bus italu. bet sako jei nori padarysiu anglu. tai CD man dave kuri ikisus i magnetola jau navigacija pradejo kalbeti angliskai :)

Neprisijungęs kiruxxx

• Įrašai: 40
    • Žiūrėti profilį
Re: b8 navigacijos pranesejo kalbos keitimas
« Atsakymas #2: 2016 Rugpjūčio 06, 12:47:49 »
sveiki nekuriant naujos temos pas mane b8 navi isvis nustojo kalbeti garsumas  pilnas ir  per bt pasijungus telefona ir negirdeti nieko ka sneka. magas veikia viska

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2016 Rugpjūčio 06, 14:55:22 »
sveiki nekuriant naujos temos pas mane b8 navi isvis nustojo kalbeti garsumas  pilnas ir  per bt pasijungus telefona ir negirdeti nieko ka sneka. magas veikia viska

Nueikk į garso nustatymus ir kiekvienam atskirai užsistatai kokį nori garsą.

Neprisijungęs kiruxxx

• Įrašai: 40
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2016 Rugpjūčio 06, 16:43:55 »
Buvo  pagarsinta viskas. Susitaisiau buvo softo kalte atnaujinau dar ir viskas gerai dabar

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

Neprisijungęs leckus

• Žiūrėti profilį
pas mane yra idetas orginalus 2011metu navigacijos diskas ten, nors ant disko dezutes ir yra parasyta kad yra anglu kalba, bet neradau as jos niekur. Ir dar prie to pacio, gal zinot kaip reikia atsinaujint zemelapius? Ar is kur nusipirkt nauju zemelapiu cd?

Neprisijungęs MariusD

• Įrašai: 90
    • Žiūrėti profilį
pas mane yra idetas orginalus 2011metu navigacijos diskas ten, nors ant disko dezutes ir yra parasyta kad yra anglu kalba, bet neradau as jos niekur. Ir dar prie to pacio, gal zinot kaip reikia atsinaujint zemelapius? Ar is kur nusipirkt nauju zemelapiu cd?

man rodos kazkur per nustatymus turi pasirinkti kad kalba butu anglu. Per nav nustatymus berods
Del zemelapiu atnaujinimo, priklauso kokia pas tave MMi stovi
Vieniem uztenka is linkomanijos zemelapius parsipusti, kitiem tenka vaziuoti pas zmogelius kurie atnaujina zemelapius.

Neprisijungęs leckus

• Žiūrėti profilį
mmi 3g basic