Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: B8 kuom skyrėsi sužeminta važiuoklė nuo paprastos?  (Skaityta 5303 kartus)

Neprisijungęs Ridas Q

• Įrašai: 8
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, noriu užsidėti vasarai R19 ratus bet važiuoklė paprasta ne sline ir galvoju ar neatrodys labai aukšta koks skirtumas tarp sline važiuoklės ir paprastos ant kiek ji yra žemesnė ir ar įmanoma tik sline spyruoklės nusipirkti ar reikia ir amortizatorių kad ji pažemetu ir ar tinka spyruoklės nuo 2.0 tdi jei pasmane 2.7tdi
« Paskutinį kartą keitė: 2018 Kovo 12, 13:44:10 sukūrė only AUDI »

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Okur būna parašyta s-line važiuoklė? S-line išorės apdaila, salonas , teko matyti, o važiuoklė žeminta. Turėjau pilną s-line , bet tikrai žeminta jų nepavadinčiau.

Neprisijungęs ponulis1

• Įrašai: 967
    • Žiūrėti profilį
Zemesne. Pas mane ir kietejantys amortikai plius. Pagal omplektacija.. sline gan tvarkingas aukstis

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Zemesne. Pas mane ir kietejantys amortikai plius. Pagal omplektacija.. sline gan tvarkingas aukstis

Jau buvo forume rašyta ne kartą, pasikartosiu, s-line tai išorės ir vidaus apdaila, dažniausiai būna su žeminta važiuokle , bet žeminimas ir kietumas individualus užsakymas. Pilna jų išvažiuoja iš gamyklos su standartine važiuokle.

Neprisijungęs ponulis1

• Žiūrėti profilį
Koks skirtumas kada ir kada nebuna. Zmogu klausia ar tarp standartines ir sline yra skirtumas. Sakau, kad yra. Sline aukstis neblogas, ne kaip pirmtaje b6 b7, kur priekis metra iskiles. Amirtikai speju bus trumpesnio stoko.. tada gal geriau kokias eibach is ebay sakytis standartiniems amortikams ir vaziuos minksciau nei sline.. nes b8 mano net ant confort vaziuoja kieciau, nei b7 su sline.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Koks skirtumas kada ir kada nebuna. Zmogu klausia ar tarp standartines ir sline yra skirtumas. Sakau, kad yra.

O aš sakau , kad priklausomai nuo komplektacijos, būna kad nėra, būna , kad yra, s-line nenusako aukščio ir kietumo, tai apdaila , o ne važiuoklės tipas.

Neprisijungęs jankazas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
Koks skirtumas kada ir kada nebuna. Zmogu klausia ar tarp standartines ir sline yra skirtumas. Sakau, kad yra. Sline aukstis neblogas, ne kaip pirmtaje b6 b7, kur priekis metra iskiles. Amirtikai speju bus trumpesnio stoko.. tada gal geriau kokias eibach is ebay sakytis standartiniems amortikams ir vaziuos minksciau nei sline.. nes b8 mano net ant confort vaziuoja kieciau, nei b7 su sline.
Kuri is situ skaitosi s-line pagal tave? :D

1BA = Standard suspension/shock absorption
1BB = Suspension/shock absorption for rough road design
1BC = Suspension/shock absorption for special purpose vehicles
1BD = Suspension/shock absorption for special sports design
1BE = Sports suspension/shock absorption

Neprisijungęs ponulis1

• Žiūrėti profilį
Tai nesuprantu ka tu nori pasakyt? Kad pas jis sline amortikai ir jis pats to nezino?

Neprisijungęs ponulis1

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Bd be

Nepatingėjau paieškoti tarp mano buvusių automobilių, štai B7 komplektacija, kaip pagal tave 1BE = Sports suspension/shock absorption tai s-line važiuoklė, o tame automobilije tik juodos lubos, daugiau nieko bendro su s-line, bet taip, susodinta normaliai ir gamykliškai. Akivaizdžiau jau negaliu įrodyti, kad s-line ne važiuoklė, o apdaila.

Neprisijungęs ponulis1

• Žiūrėti profilį
Jeeeezau. As nesigincyju. Viskas pagal opcijas ir pries tai buvusius seimininkus, ka jie sukrove. As I TEMA, zmogus klausia ar uzdejus volus, galvos nekis i tarpa tarp rato ir arkos. Mano nuomone, jei to klausia, mato, kad nesuleista jinai, o jei butu sline, akivaizdziai stovi zemai. Jis ir klausia, ar didelis skirtumas aukscio tarp stock ir sline, AR NAUDA budu jam juos detis. Jei kazka netaio suprantu, futbokinu is tos remos ;)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Dedi eibach prokit ar pan ir pamiršti visus vargus su paieškomis, plius iškart žinosi, kiek konkrečiai žemins. Naujų kaina ~170e komplekto.

Neprisijungęs ponulis1

• Žiūrėti profilį
kaip ir auksciau rasiau, pritariui efkai, vien bus minkstesne vaziuokle su eibach ir aukstis bus geras. o kaina nera labai kosmine :)

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
pas mane 1BE , tai ziauriai kieta , aukstis tikrai zemesnis negu B7 , kietumas taip pat smarkiai pakites nuo B7 1BE. lyginant pvz su A5 1 BE , tai taip nejojo kaip a4 :) o siaip vaziuoja kaip diena nuo nakties su standartine vaziuokle..siaip pilni srotai ardomu B8 su 1BE , tai nematau problemos rasti, ne coilai..

Neprisijungęs Darijus-spb

• Įrašai: 237
    • Žiūrėti profilį
pas mane irgi 1BE su R18 ratais- tai kietokai aišku važiuoja, bet ant posūkių nevirsta. įtariu daug įtakos padangos turi.

Neprisijungęs magaizeris

• Įrašai: 420
    • Žiūrėti profilį
Dedi eibach prokit ar pan ir pamiršti visus vargus su paieškomis, plius iškart žinosi, kiek konkrečiai žemins. Naujų kaina ~170e komplekto.
Gal teko susidurti kaip su kietumu jų? aš masčiau apie juos bet bijau kratylkos :think:

Neprisijungęs Ridas Q

• Įrašai: 8
    • Žiūrėti profilį
Pasmane standartinė ne sline tai ir galvoju kad ratus uždesi ar neatrodys baisiai sline žemesnį būna tai gerai atrodo o dėl eibach tik spiruokliu užtektų ant standartinių amortizatorių? Ir ar nebus labai kieta norisi ir komforto labai žemos taipat nesinori ir gal galite numesti nuoroda iš kur pirkti, dekui labai

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Eibachai važiuoja geriau, nei standartinės s line. Jei dedi prokit, būna apie 30mm žeminimas, o jei sportline - 45/40 50/45 intervalas. Kietumas abiejų praktiškai tas pats ir net sportline kiečiau už sline nevažiuoja. Prokit drąsiai galima dėti ant stokinių amortikų, sportline jau kaip ir reiktų vos trumpesnio amprtiko štoko.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Eibachai važiuoja geriau, nei standartinės s line. Jei dedi prokit, būna apie 30mm žeminimas, o jei sportline - 45/40 50/45 intervalas. Kietumas abiejų praktiškai tas pats ir net sportline kiečiau už sline nevažiuoja. Prokit drąsiai galima dėti ant stokinių amortikų, sportline jau kaip ir reiktų vos trumpesnio amprtiko štoko.

Evka ir tu apie tą patį ,  prie ko važiuoklė ir apdaila?  :facepalm:

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Evka ir tu apie tą patį ,  prie ko važiuoklė ir apdaila?  :facepalm:

Nu tas pats bbs, visos tos ale oem sport praktiškai vienodai žemina ir vienodai kietai važiuoja. Tik skirtumas tame, kad viena opcija būna 15mm žemiau, o kita 20mm. Dar lyg kažkur esu matęs 25mm, bet šiaip visur 20mm deklaruoja.

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
Nu tas pats bbs, visos tos ale oem sport praktiškai vienodai žemina ir vienodai kietai važiuoja. Tik skirtumas tame, kad viena opcija būna 15mm žemiau, o kita 20mm. Dar lyg kažkur esu matęs 25mm, bet šiaip visur 20mm deklaruoja.

-25mm berods turejo tik B6/B7 , veliau nebeiskiria kiek mm zeminta :think:

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
-25mm berods turejo tik B6/B7 , veliau nebeiskiria kiek mm zeminta :think:

B6/B7 nemačiau daugiau 20mm (-)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį

Ne ne, tikrai turėjau s-line su visiškai standartine važiuokle. Bet šiaip bandau išaiškinti visiems , kad atskirtų apdailą nuo važiuoklės, tik  žiūriu net ant c4 atsiranda s-line :D

Neprisijungęs Darijus-spb

• Įrašai: 237
    • Žiūrėti profilį
ebay dabar kaip tik aukcionas ant b8 H&R reguliuojamiems amortikams. Bid'as kolkas 100 EUR, 2 dienos liko iki pabaigos. 
https://www.ebay.de/itm/H-R-Gewindefahrwerk-fur-AUDI-A4-8K2-B8-Mono-RSS-Tiefe-Ausfuhrung/173182287028?epid=1604846702&hash=item285277fcb4:g:BbAAAOSwJvpalFxW

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Ne ne, tikrai turėjau s-line su visiškai standartine važiuokle. Bet šiaip bandau išaiškinti visiems , kad atskirtų apdailą nuo važiuoklės, tik  žiūriu net ant c4 atsiranda s-line :D

Ne taip užvadinau tiesiog ir tiek. Iš įpročio. Buvo ir su paprastomis važiuoklėmis ir sline apdaila, bet aš turėjau tik tas oem sport važiuokles omeny.

ebay dabar kaip tik aukcionas ant b8 H&R reguliuojamiems amortikams. Bid'as kolkas 100 EUR, 2 dienos liko iki pabaigos. 
https://www.ebay.de/itm/H-R-Gewindefahrwerk-fur-AUDI-A4-8K2-B8-Mono-RSS-Tiefe-Ausfuhrung/173182287028?epid=1604846702&hash=item285277fcb4:g:BbAAAOSwJvpalFxW

Kiek hr turėjau, tai su visais jojau kaip priklauso. :bedantis: Dabar tik eibachus bededu. Paskutinės 7 auto ant tokio setupo ir tevažiavo.