Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi b8 2008 m. galinių stopų keitimas į ledinius  (Skaityta 4207 kartus)

Neprisijungęs need1982

• Įrašai: 208
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, noriu paklausti, ar galima paprastus galinius stopus  audi a4 2008 pakeisti į ledinius stopus einančius į naujesnių metų audi?

Neprisijungęs Dieselburner

• Įrašai: 2906
    • Žiūrėti profilį
jei kalbi apie fl, galima. Tik dar teks keist ir bagazine, plius perehodnyku reik, bei perkoduot su vcds.

Neprisijungęs need1982

• Įrašai: 208
    • Žiūrėti profilį
Tai skiriasi feislifto bagazines ? Dėkui už info..

Neprisijungęs Dieselburner

• Įrašai: 2906
    • Žiūrėti profilį
Tai skiriasi feislifto bagazines ? Dėkui už info..

Pas a4 taip.

Neprisijungęs magaizeris

• Įrašai: 420
    • Žiūrėti profilį
Ar dare kas nors? Domina ir mane b8 ne fl tiesiog ko reikia led susideti

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Pas a4 taip.

Bent pas karavana niekas nesiskiria, gali deti is paprastu galiniu lempu i ledinius, gali deti jau FL, jokio skirtumo, tik pajungimas.Reikalinga tik pravesti naujus laidus, (karavanui-sedanui) skirtingai, sukeisti pinus, uzdeti naujas jungtis, toliau kodavimas, tiksliau adaptacijos.

Neprisijungęs magaizeris

• Žiūrėti profilį
Svetur mačiau dar bloką keičia,vat apie ji nerandu koks palaiko o koks ne

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Svetur mačiau dar bloką keičia,vat apie ji nerandu koks palaiko o koks ne

Kas kodu neturi, tas keicia visa bloka, kiti is viso tik apgavikus deda, cia kaip kam.

Neprisijungęs magaizeris

• Žiūrėti profilį
Na aš nelabai tada matyt suprantu kam tas blokas reikalingas,pirma pagalvojau be jų niekaip. Tai tiesiog visi blokai tinka tik reikia su vcds koduoti ir viskas?na ir pinai keičiasi fyškės

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Na aš nelabai tada matyt suprantu kam tas blokas reikalingas,pirma pagalvojau be jų niekaip. Tai tiesiog visi blokai tinka tik reikia su vcds koduoti ir viskas?na ir pinai keičiasi fyškės

(+) Visa sita info is forumu, kai pats realiai perdarysiu, galesiu viska placiau aprasyti ir bus 100%, nes kartais skaitymas viena,o realybe kita.

Neprisijungęs magaizeris

• Žiūrėti profilį
Lauksiu šitų žinių (y)

Neprisijungęs Andrejka

• Įrašai: 1419
    • Žiūrėti profilį
Iš led i led FL reikia tik paprastu perechodu, arba fiškes karpyti + vcds, o iš paprastų į led reikia min kelis laidus pratempt iki bloko + vcds.

Labai keista, bet jungtys tik detalės pas audi kainuoja apie 140eur, ebay su kodingu ir jungtimis apie 70eur, čia kalba apie led -> led FL.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Iš led i led FL reikia tik paprastu perechodu, arba fiškes karpyti + vcds, o iš paprastų į led reikia min kelis laidus pratempt iki bloko + vcds.

Labai keista, bet jungtys tik detalės pas audi kainuoja apie 140eur, ebay su kodingu ir jungtimis apie 70eur, čia kalba apie led -> led FL.

Į FL darant kaip prišrūkinį paleisi su perechodais, nebent ir nuo 46 bloko perjungsi ir kaip be laidų posūkį ant dangčio pajungsi?

Neprisijungęs audi b6

• Įrašai: 5
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, susidejau led zibintus i audi b8 , bet kompas ju nemato. Kaip reikia pakeisti kodingus , kokiuose kanaluose ?

Neprisijungęs magaizeris

• Žiūrėti profilį
Papasakok placiau kaip su pajungimu buvo

Neprisijungęs audi b6

• Įrašai: 5
    • Žiūrėti profilį
su pajungimu nebuvo sudetinga, nes gavau su fyskem o ju laidu spalvos atitinka.Tai sujungiau ir veikia puikiai tik kompas rodo jog nedega lemputes. Tai ir idomu kur rast info  del kodavimo kokio, jog kompas nemestu klaidu.