Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: audi a4 B8 2011 sunkiai sukasi vairas  (Skaityta 4021 kartus)

Neprisijungęs ValdasUK

• Įrašai: 3
    • Žiūrėti profilį
audi a4 B8 2011 sunkiai sukasi vairas
« Topic Start: 2016 Rugpjūčio 21, 11:15:23 »
Sveiki visi Audi Forumo dalyviai
Isigijau audi b8 is aukciono ir jau remontas eina i pabaiga, po smugio buvo skiles variklio atraminis balkis ji pakeitus pradejo sunkiai sukinetis vairas, taip ,kad reik su abiem rankom parkuotis.Maniau kad kalta sake nes ji buvo sulenkta, ja taip pat pakeiciau, bet rezultatas nepasikeite. Keiciant balki buvo atjunge vairo kolonele gal del to dabar sistema nebedirba normaliai? Keista ,bet jokiu ispejamuju lempuciu susijusiu su vairo mechanizmu nedega,darem diagnostika, bet kazko su vairo sistema nerodo?  :E :-{

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Re: audi a4 B8 2011 sunkiai sukasi vairas
« Atsakymas #1: 2016 Rugpjūčio 21, 14:09:09 »
Jeigų klaidų nėra, padarėt adaptacijas, tai lieka tik blogai surinkta važiuoklė. Ką keitėt iš pažeistos važiuoklės , ką lyginot?

Neprisijungęs ValdasUK

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2016 Rugpjūčio 21, 15:51:49 »
Ne nedare jokiu adaptaciju,ar galima butu apie tai placiau?
Klaidu yra nemazai bet netiesiogiai su vairo mechanizmu
Aciu

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2016 Rugpjūčio 21, 23:10:06 »
Ne nedare jokiu adaptaciju,ar galima butu apie tai placiau?
Klaidu yra nemazai bet netiesiogiai su vairo mechanizmu
Aciu

Pradžiai, ar elektrinė kolonėlė ar hidraulinė?
Jeigu keitė kolonėlę, ar keitė ir ir vaiuoklės dalis, ar tik vizualiai įvertino jų tiesumą?
Jeigu elektrinė kolonėlė, reikia viso klaidų sarašo.

Neprisijungęs ValdasUK

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2016 Rugpjūčio 23, 19:02:15 »
Dekui
Elektrine kolonele,o keleta klaidu cia
U042300 invalid data received from instrument panel control module
P029900 Charge pressure control valve below limit
P010400 Mass or volume air flow circuit intermittent
P101600 Valve for air filter bypass flap:open circuit
P245400 Differential presure sensor circuit low

Nezinau, bet manau,kad sitos nesusijusios su vairo kolonele ypac oro filtro

Neprisijungęs magaizeris

• Įrašai: 420
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2016 Rugpjūčio 23, 20:19:23 »
Man ir įdomu kaip daroma adaptacija, nes tarkim žiūrėjau paprastam B8 su skysčiu vairo stipras dar, tai nieko nėra apart angle testa  :think:
« Paskutinį kartą keitė: 2016 Rugpjūčio 30, 14:21:40 sukūrė magaizeris »

Neprisijungęs tabakis

• Įrašai: 11
    • Žiūrėti profilį
sveiki. Mano audi 2008m. 2.0TDI. Ja nusipirkus, vairas jau buvo gan kietas - toks įspudis, kad stiprintuvas sugeneruoja dvigubai mažiau jėgos, nei turėtų. Šrote gavau kitą siurblį iš ~30 tūkstančių nuvažiavusios b8. Pakeitėm - niekas nepasikeitė. Nei vienas siurblys jokių pašalinių garsų neleidžia, alyvoje jokiu šiukšlių nėra, o vairas vistiek vienodai 'sunkus/kietas'. Gal kam teko susidurti?

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Kolonele gal uzverzta. Vairas paleidus ant posukio pats atsisuka?
« Paskutinį kartą keitė: 2017 Sausio 21, 22:37:32 sukūrė Evka »

Neprisijungęs tabakis

• Žiūrėti profilį
jo, paleidus atsisuka. Na ir negaliu sakyt kad stiprintuvo visai nebutu - jis kazkiek stiprina, bet tikrai ne taip kaip pvz B6/C6 (su jom galiu palyginti).

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Skystis manau pakeistas,nes keitei siurbli. Geriausia butu ji patikrinti,o tada jei ten viskas su jo slegiu ok,ziureti slangas, kolonele...

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
jo, paleidus atsisuka. Na ir negaliu sakyt kad stiprintuvo visai nebutu - jis kazkiek stiprina, bet tikrai ne taip kaip pvz B6/C6 (su jom galiu palyginti).

Su C6 ir nelygink, jų kažkodėl vairas lengvesnis. Apžiūrėk gerai vamzdelius į kolonėlę, ypač kur eina po variklio pagalvę, ten dažnai perspaudžia arba po avarijos susilanksto tas vamzdelis. Priėjimas ne koks, bet nepatingėk kruopščiai apžiūrėti.

Neprisijungęs Dieselburner

• Įrašai: 2906
    • Žiūrėti profilį
a4 nelygi a4. Vienos ejo su servo kitos be. A6 c6 ejo visos su + tam reikalui yra saugiklis, jei jis nukepa vairas buna medinis (kaikurie istraukia saugikli specialiai, tipo sport vairas) + bent jau pas c6 gali ir per kodingus ta vaira pasunkint. Kaip pas B8 nesigilinau, bet realiai turetu but tas pats sh, nes jos ejo su  drive select.
Labai daug gilintis tingiu, bet option code sarase turetum rast viena is situ 1N3; QZ0 tai reikstu, kad auto su servo.

Neprisijungęs tabakis

• Žiūrėti profilį
na, pagal tai, kad saugiklinese nera kontaktu servotroniko saugikliams, sprendziu kad jo pas mane ir nera. Bet kokiu atveju, paemus koki senesni audi modeliu be servo-vairas vistiek gerokai buna minkstesnis nei mano.

Neprisijungęs magaizeris

• Žiūrėti profilį
Tai jau į pabaigą ko gero stiprintuvas, pas mane tas pats buvo lengvesnis, jau sunkėja :think: Čia gi popierinė mašina, o dar jei bėgus virs 200.000 tai viskas genda

• Žiūrėti profilį
na, pagal tai, kad saugiklinese nera kontaktu servotroniko saugikliams, sprendziu kad jo pas mane ir nera. Bet kokiu atveju, paemus koki senesni audi modeliu be servo-vairas vistiek gerokai buna minkstesnis nei mano.
Pas c6 kiek menu saugiklis slepiasi po panele, o ne is sonu. Bet jei jau taip nusprendei..

Neprisijungęs tabakis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2017 Vasario 12, 20:28:13 »
Truputis žinių, ką pavyko išsiaiškinti. B8 gali būti su serva ir be jos (kolonėlės skiriasi). Mano versija be servos. Buvau nuvaręs pas stiprintuvų/kolonėlių meistrus ir pažiūrėję taip ir pasakė - nieko nepadarysi, taip inžineriškai sukonstruota. Norint minkšto vairo - turi keisti kolonėlę, modifikuoti elektros įvadą, kompą. Reikalų daug, o perspektyva neaiški..

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2017 Vasario 12, 20:30:33 »
Truputis žinių, ką pavyko išsiaiškinti. B8 gali būti su serva ir be jos (kolonėlės skiriasi). Mano versija be servos. Buvau nuvaręs pas stiprintuvų/kolonėlių meistrus ir pažiūrėję taip ir pasakė - nieko nepadarysi, taip inžineriškai sukonstruota. Norint minkšto vairo - turi keisti kolonėlę, modifikuoti elektros įvadą, kompą. Reikalų daug, o perspektyva neaiški..
jei butum skaites mano posta, tai butu nereikeja meistru :D ...

Neprisijungęs Andriussxx

• Įrašai: 120
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2017 Vasario 25, 15:19:28 »
Sveiki. Pas mane leidzia vairo kolonele. Per viena puse nemazai per kita maziau. Lieka bala garaze. Vairas sukasi lengvai. Niekas neuzia laisvumo lyg ir nera. Gal kas nors esat bande pilt xado? Ar yra kam padeje? Ir jei supilciau xado ir nepadetu ar poto galima restauruoti kolonele Pas meistrus? Automobilis audi q7 3.0tdi 2007m.

Aciu

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2017 Vasario 25, 16:16:23 »
Sveiki. Pas mane leidzia vairo kolonele. Per viena puse nemazai per kita maziau. Lieka bala garaze. Vairas sukasi lengvai. Niekas neuzia laisvumo lyg ir nera. Gal kas nors esat bande pilt xado? Ar yra kam padeje? Ir jei supilciau xado ir nepadetu ar poto galima restauruoti kolonele Pas meistrus? Automobilis audi q7 3.0tdi 2007m.

Aciu

Jokie skysčiai nepadės, jeigu štokai nesurudiję, pakeisi salnykus ir viskas, jeigu štokai jau parudiję, ieškok kitos kolonėlės, restauruoti neverta.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2017 Vasario 25, 18:11:51 »

Aciu

Xado kažkiek padeda, jei siurblys ūžia. Praleidimų jis nehermetina. Keisk salnikus, kaip Only sako, nieko ten baisiai nekainuos

Neprisijungęs Andriussxx

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2017 Vasario 25, 20:57:01 »
Supratau aciu.

Neprisijungęs Andriussxx

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2017 Vasario 28, 19:50:39 »
Dar klausimelis. Pas mane stokas parudijes biski. Tie zmones kur restauruoja sako kad jie dengia ta stoka chromu iki originalaus dydzio. Kaip manot patikima cia? 2 metam garantija duoda.

Neprisijungęs magaizeris

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2017 Balandžio 17, 12:43:55 »
O kaip manot jei sukiojant vietoje vairą jis kartais na taip įdomiai sudreba, ar vibruoja, čia kolonėlė panašu ar siurblio bėda? :V  ūžesio sukiojant nėra kas išduotų siurblį, bet taip sukant vibruoja / dreba
« Paskutinį kartą keitė: 2017 Balandžio 17, 15:19:03 sukūrė magaizeris »