Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: audi a4 b8 2.0 vaziuojant staigiai spaudziant gaza atsiranda pasalinis garsas  (Skaityta 7060 kartus)

Neprisijungęs Egiss

• Įrašai: 405
    • Žiūrėti profilį
Sweiki.aisku cia per PC sunku ka pasakyti...kas galetu buti? vaziuojant 1 begiu ok,bet 2, ir toliau  greitai duodant gaza kzk gyrgzdejimas atsiranda, variklio skyriui,jej gaza po mazu spaudi to garso nera.pakelus masina neina paziureti nes isijungia antipraslidimas.Garsas lyg metaslas y metala trintusi...sovint vietoi ir gazuojant jo nera,TIK KAI VAZIUOJI.

Neprisijungęs andzeika

• Įrašai: 483
    • Žiūrėti profilį
kazkas prakiuro, arba isiurbimo sistemoj arba ismetimo-egr. cia tik pamastimas.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Egiss

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Egiss

• Žiūrėti profilį
asele gera...sparnuote taip pat...bet klausantis tai atrodo kad butu turbina,ji nesvilpia o derzge... kai spaudi gazo turbinos svilpimo nera,trik tas garsas...

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
asele gera...sparnuote taip pat...bet klausantis tai atrodo kad butu turbina,ji nesvilpia o derzge... kai spaudi gazo turbinos svilpimo nera,trik tas garsas...

Jooo, kaip patarti jeigu net įsivaizduoti negalima to garso :think:

Neprisijungęs Egiss

• Žiūrėti profilį
turbinoi yra 2 sparnuotes.saltoji ir karstoji...saltoji gera,o karstoji negali būti susinesiojusi?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
turbinoi yra 2 sparnuotes.saltoji ir karstoji...saltoji gera,o karstoji negali būti susinesiojusi?

Nelabai, ašis tai viena, jeigu sipriaqi liestų šonus, tai abiejuose pusėse.

Neprisijungęs Egiss

• Žiūrėti profilį
asele vos vos klinba.bet sake taip turi būti...dar sake kad granatos vidines gali būti,,,,gali būti tiesos? nzn net kaip ta garsa irasyti nes tik vaziuojant jis yra...

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
asele vos vos klinba.bet sake taip turi būti...dar sake kad granatos vidines gali būti,,,,gali būti tiesos? nzn net kaip ta garsa irasyti nes tik vaziuojant jis yra...

Vidinės granatos, tai greitis didesnis ir jau vibracija. Šiuo atveju lieka viena, vadovautis žmonių išmintim, o ji sako, geras gedimas pats išlys :D

Neprisijungęs Egiss

• Žiūrėti profilį
man nereikia kad islistu iki galo... reik sutvarkyti kol dar nera labai baisiai...

Neprisijungęs Egiss

• Žiūrėti profilį
sian buvau filtro deze nuemes ir pamaciau apsinesusi DPF filtra suodziais,ar cia normalu? o filtro deze tur judeti?negali kad kai vaziuoji duodi gazo ji ten kliba visa ir tas garsas atsiranda?

Neprisijungęs ricardo

• Įrašai: 832
    • Žiūrėti profilį
sian buvau filtro deze nuemes ir pamaciau apsinesusi DPF filtra suodziais,ar cia normalu? o filtro deze tur judeti?negali kad kai vaziuoji duodi gazo ji ten kliba visa ir tas garsas atsiranda?
deze neturi klibet o dpf neturi but apsineses,kazkur leis ismetamasias dujas ir garsas gali but del to

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
deze neturi klibet o dpf neturi but apsineses,kazkur leis ismetamasias dujas ir garsas gali but del to

Visos filtru dezes ant guminiu tarpiniu ir jos juda, nera stipriai stabiliai prisuktos.

Neprisijungęs Egiss

• Žiūrėti profilį
MAN ATRODO KAD IS CIA PUCIA SUODZIUS.GAL PATARIMU KAS DIAUGIAU...

« Paskutinį kartą keitė: 2015 Kovo 18, 19:25:49 sukūrė Egiss »

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Vienareikšmiškai taip negali būti, ardai ir žiūri kur leidžia, visai įmanoma, kad ir garsas iš ten.

Neprisijungęs Egiss

• Žiūrėti profilį
o kur as pazymejau raudonai,kas cia ?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
o kur as pazymejau raudonai,kas cia ?

Išėjimas į EGR . Jeigu gali nufotkink iš toliau tą vietą, pas tave turi buti CR variklis, kažkaip keistai atrodo, bet gal maišau.
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Kovo 18, 19:53:02 sukūrė only AUDI »

Neprisijungęs Egiss

• Žiūrėti profilį
o kas per CR variklis?  ryt gal ikelsiu foto...
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Kovo 18, 21:00:31 sukūrė Egiss »

Neprisijungęs ricardo

• Įrašai: 832
    • Žiūrėti profilį
cr yra common rail variklis (pasigooglink) ten yra trukes vamdzelis taip sau jie netruksta yra tam priezastis greiciausiai nepriverztas ar neteisingai priverztas egr cooleris.iseitis virinti arba keisti visa egr cooleri,turetu dingti garsas ir trauka pageres

Neprisijungęs Egiss

• Žiūrėti profilį
cr yra common rail variklis (pasigooglink) ten yra trukes vamdzelis taip sau jie netruksta yra tam priezastis greiciausiai nepriverztas ar neteisingai priverztas egr cooleris.iseitis virinti arba keisti visa egr cooleri,turetu dingti garsas ir trauka pageres

tu kali apie virinama to vamzdelio? NEPRIVERZTAS AR NETEISINGAI PRIVERZTAS EGR COOLERIS.gali mazdaug nupasakoti kur ziureti kur ten turetu būti gerai priverztas egr cooleris.ar foto kokia.buciau dekingas....nelabai nusimanau tdi varikliuose.pirma masina tokia mano...:)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
tu kali apie virinama to vamzdelio? NEPRIVERZTAS AR NETEISINGAI PRIVERZTAS EGR COOLERIS.gali mazdaug nupasakoti kur ziureti kur ten turetu būti gerai priverztas egr cooleris.ar foto kokia.buciau dekingas....nelabai nusimanau tdi varikliuose.pirma masina tokia mano...:)

Čia ne nusimanyti reikia,paprasčiausiai atsukti ir žiūrėti pro kur leidžia , tada ir remonto išvadas daryti.

Neprisijungęs Egiss

• Žiūrėti profilį
is pirmu apziuru,trukes vamzdelis... nebus taip kad suvirinsi o jis vel truks...kaip RICARDO sake kad kzk kitur yra beda,nuo kur pradeti iekoti?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
is pirmu apziuru,trukes vamzdelis... nebus taip kad suvirinsi o jis vel truks...kaip RICARDO sake kad kzk kitur yra beda,nuo kur pradeti iekoti?

Užvirink ir viskas, kam tu pats tų bėdų ieškai ff