Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: akumuliatorius  (Skaityta 16894 kartus)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Re: akumuliatorius
« Atsakymas #75: 2017 Sausio 08, 16:48:37 »
Visų pirma reikia pradėti nuo to, kad reikia normalaus testerio, kuris nenusviltų įjungus degimą, kai pajungtas į grandinę yra. Kaip tu pajungsi jį į tarpą, tai čia jau tavo svajonių reikalas. Aš su hamutu prisuku prie klemps vieną laidą, kitą įsmeigiu į klemą ir viskas. Svarbu degimą įjungti ir išjungti. Viskas. Tada jau stebi, kiek ten srebia tų miliamperų

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #76: 2017 Sausio 08, 17:04:42 »

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #77: 2017 Sausio 08, 17:30:51 »
Tai ne visi tas reples namie turi. Aš darbe irgi su tokiomis fluke nesiskiriu, bet namie tenka multimetrą naudot

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #78: 2017 Sausio 08, 18:38:02 »
kokių velnių nutraukinėt grandinę knistis su testerio pajungimu kai jau seniausiai yra

https://www.google.com/search?q=dc+clampmeter&client=firefox-b&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjB8Zuu6LLRAhUG_iwKHW5iC7IQ_AUICCgB&biw=1366&bih=630

Atkreipk dėmesį į jų matavimo amplitudę, viskas dešimtimis arba šimtais amperų, o reikia miliamperų tikslumu, su tokiomis tikrai nepamatuosi.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #79: 2017 Sausio 08, 18:41:37 »
Tai visokių yra. Pas mane ir mA matuoja, nes ant smulkių prietaisų naudojamos.

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #80: 2017 Sausio 08, 18:43:17 »
 :) :) ne nu tai elementaru, čia ne komercinis pasiūlymas o tik bendro pobūdžio matavimo replių paveikslėliai buvo, be tech. parametrų

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #81: 2017 Sausio 08, 18:45:31 »
Tai visokių yra. Pas mane ir mA matuoja, nes ant smulkių prietaisų naudojamos.

Tame ir esmė, smulkus ir žiedą labai smulkų turės, akumuliatoriaus kabelio neapkabinsi (nebent vėl pajunginėti kažkius plonesnius laidelius) ir su tokiu pamatyti 100 ar 10 ma labai abejotini rezultatai gali būti.Testeris tokiam matavimui tikrai idealiausias variantas.

Neprisijungęs magaizeris

• Įrašai: 420
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #82: 2017 Sausio 08, 18:45:55 »
Paprasta viskas bet ne paprasta :D Na mano kiniškas multimetras nesudegė, bet taip sujungus grandinę gaunasi matyt blogas kontaktas per ji ar kaip čia suprasti, nes rėlės bagažinėje pradeda klaksėti kaip pašėlusios.. Papasakokit plačiau apie šį daiktą, aš vis į jį žiūriu žiūriu įsigyti, bet neprisiruošiu, po teisybe nesuvokiu veikimo, čia jis jau matuoja viska ta patį neatjungus klemos? t.y laidą apžiojus tik
« Paskutinį kartą keitė: 2017 Sausio 08, 18:49:38 sukūrė magaizeris »

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #83: 2017 Sausio 08, 18:51:12 »
Paprasta viskas bet ne paprasta :D Na mano kiniškas multimetras nesudegė, bet taip sujungus grandinę gaunasi matyt blogas kontaktas per ji ar kaip čia suprasti, nes rėlės bagažinėje pradeda klaksėti kaip pašėlusios.. Papasakokit plačiau apie šį daiktą, aš vis į jį žiūriu žiūriu įsigyti, bet neprisiruošiu, po teisybe nesuvokiu veikimo, čia jis jau matuoja viska ta patį neatjungus klemos?

Aš man atrodo tau ir rašiau, ne tas modelis taip paprastai patikrinti, dalis blokų užmiega anksčiau , kiti vėliau, vos tik pajudinsi kokį saugiklis, elektronika vėl "pabus" srovė gali užkilti iki 7A, vėl nesuprasi ar tą grandinė ir sodina. Garaže dirbant kartais girdi kaip suklaksi rėlės po poros valandų stovėjimo, nespėjau dar atrišti, ką ji ten tikrina ir kas ten suveikia.

Neprisijungęs magaizeris

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #84: 2017 Sausio 08, 18:53:10 »
Na aš ta noriu suprasti, bet nesuprantu tada kokiu būdu patikrinti tokia mašiną? :think:  Nejau naujesnės mašinos nėra būdo

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #85: 2017 Sausio 08, 18:59:54 »
Na aš ta noriu suprasti, bet nesuprantu tada kokiu būdu patikrinti tokia mašiną? :think:  Nejau naujesnės mašinos nėra būdo

Yra, pasikeisk akumą.

Neprisijungęs magaizeris

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #86: 2017 Sausio 08, 19:01:08 »
Šmaikštuolis, tu savo nuomonės laikaisi :D Na truks man atrodo man kantrybė ir aš jį pakeisiu, bet jei vėl išsodins naują, tai problemos juk reikės ieškoti vistiek ff

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #87: 2017 Sausio 08, 19:02:05 »
Šmaikštuolis, tu savo nuomonės laikaisi :D Na truks man atrodo man kantrybė ir aš jį pakeisiu, bet jei vėl išsodins naują, tai problemos juk reikės ieškoti vistiek ff

Bet jau vieną priežastį atmesi :D

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #88: 2017 Sausio 08, 19:10:35 »
Yra, pasikeisk akumą.

Tai čia dar akumas nepakeistas šioje istorijoje? (wow) Kelintų jis metų bent žiūrėjo autorius kažin?

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18273
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #89: 2017 Sausio 08, 19:13:42 »
palieki pajungtą bagažinėj, kad matytųsi per langą, užrakini ir lauki kiek ten tų minučių turi praeiti.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #90: 2017 Sausio 08, 19:16:02 »
palieki pajungtą bagažinėj, kad matytųsi per langą, užrakini ir lauki kiek ten tų minučių turi praeiti.

Parodo , kad 700ma ir kokios išvados bei tolimesni žingsniai? (8-)

Neprisijungęs magaizeris

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #91: 2017 Sausio 08, 19:20:58 »
Akumuliatorius 2016-01 laidos :think: Viskas būtų lyg ir paprasta,bet sakau pajungiau taip laukiau laukiau rėlės gale ten kliurksi, nu laukiu toliau... po pusvalandžio tas pats kliurksi rėlės 3A iškrova, ištraukiau 5 rudą saugiklį viskas nutilo ir liko beroc kiek pamenu 0.30A. P.S ai tarp kitko taip viska sujungus man niekas nereaguoja, negaliu net įjungti kažko ar signalizacijos tarkim, tai gal kaltas dėl to multimetras gali būti?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #92: 2017 Sausio 08, 19:26:06 »
Akumuliatorius 2016-01 laidos :think: Viskas būtų lyg ir paprasta,bet sakau pajungiau taip laukiau laukiau rėlės gale ten kliurksi, nu laukiu toliau... po pusvalandžio tas pats kliurksi rėlės 3A iškrova, ištraukiau 5 rudą saugiklį viskas nutilo ir liko beroc kiek pamenu 0.30A. P.S ai tarp kitko taip viska sujungus man niekas nereaguoja, negaliu net įjungti kažko ar signalizacijos tarkim, tai gal kaltas dėl to multimetras gali būti?

Kaltas Magaizeris ir jo žinių elektronikoje trūkumas :D Atjunk žmogui smegenis, galėsi kokius nori prietaisus pajunginėti, vis tiek gyvybės nulis bus :-)

Neprisijungęs magaizeris

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #93: 2017 Sausio 08, 19:41:35 »
Na tai darau prielaidą kad šiam reikalui turėtų manau padėti šis daiktas, aišku only sakysi ir :D bet aš tikrai nesuvokiu tada kokiu būdų tikrinti tokias mašinas, nėra jos tokios naujos, šiek tiek gudresnės :goodboy: Nereiks atjungti grandinės

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #94: 2017 Sausio 08, 19:53:13 »
Na tai darau prielaidą kad šiam reikalui turėtų manau padėti šis daiktas, aišku only sakysi ir :D

Tau JAU pasakė :D :D

Atkreipk dėmesį į jų matavimo amplitudę, viskas dešimtimis arba šimtais amperų, o reikia miliamperų tikslumu, su tokiomis tikrai nepamatuosi.

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #95: 2017 Sausio 08, 21:13:29 »
Parodo , kad 700ma ir kokios išvados bei tolimesni žingsniai? (8-)
čia manęs klausi? oi nežinau kokia norma šitose auto

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #96: 2017 Sausio 08, 21:14:01 »
jo ir replėse bus bėda su tikslumais :( dėja tiksliausia nuosekliai jungti testerį

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #97: 2017 Sausio 08, 21:22:43 »
Tik nereikia skleist ereziju ta tema! Realiai uzknisa tokios nesamones.  Aplamai is kur toks nusistatymas ar kas cia?  Esu dares testa 4-20mA signalo grandinej ir VIENS PRIE VIENO tiek su replem tiek su nuosekliai uzjungtu testeriu. Zinoma ne ciaumiau naudojau, o brangiausius Fluke :)
Aplamai pagalvok,rimtam reikale kur reik gedima atrast ir rimto proceso stabdymas kainuoja ne viena limona as pvz nu nebeisivaizduoju kaip be matavimo repliu reiktu suktis, siauuubas :bedantis:

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #98: 2017 Sausio 08, 21:25:44 »
jo ir replėse bus bėda su tikslumais :( dėja tiksliausia nuosekliai jungti testerį

Kasdien su sroves replemis flukes matavimus atlieku,tai jokiu netikslumu nera. Svarbu teisingai uzdeti ir nedeti ten,kur matuojamo ploto gabaritai neisnesa ar pan. Viska puikiai mato.
Ps.s Gedi,ziuriu ta pati darba dirbam. Automatika.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #99: 2017 Sausio 08, 22:52:39 »
Mes Kaune dar tiek neišpruse, po senovei testerius naudojam  :D 
Perverčiau aprašymus, bet niekaip neradau jūsų rekomenduojamo prietaiso kuris matuotų nuo kokių 40mA iki 1A (tai minimalus reikalavimas ieškoti tokio gedimo) Yra jų ir mažom srovėm, bet 5-40mA automobilių remonte  (-)
« Paskutinį kartą keitė: 2017 Sausio 08, 23:10:18 sukūrė only AUDI »