Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: a4 b8 kuro pompa  (Skaityta 2213 kartus)

Neprisijungęs arnis_

• Įrašai: 204
    • Žiūrėti profilį
a4 b8 kuro pompa
« Topic Start: 2018 Liepos 26, 20:09:48 »
Laba diena,

Nutiko taip. Vaziuojant uzgeso masina. Pasijungus kompa ismete klaida ''Fuel system pressure, too low'' ar kazkas tokio. Pabandzius patestuoti siurbliuka po masina jis veike, bet siurbly bake neveike. Partempus masina namo 200km ir patestinus siurbli bake jis jau veike. Masina padirbo puse valandos ant kiemo ir pats uzgesinau. Atejus kita ryta jau siurblys bake nebeveike. Poto prastovejus visa diena jis atsigavo ir veikia jau daugiau kaip 600km. Kada jis neveike atjungus fishlke bandziau ziureti su lempute ar ateina mase (nieko daugiau neturejau) tai mases negavau. Zmogus is moller'io sake, kad tokie bajeriai su lempute nepaeis. Tai va klausimas gal kam taip buve? Gal cia siurbliu liga sito modelio? Nelabai zinau ka ziureti. Variantas nebent dar pabandyti pasikeiti rele. Saugikliai ok. Kad laidai nupuve abejoju. Juk jie eina per salona ir net ne po kilimu kaip as suprantu tai butu keista, kad nuputu. O ir jei taip ir butu tai turbut durniuotu dazniau, o dabar po sito ivykio jau 600km pravaziuota be jokiu bedu.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Re: a4 b8 kuro pompa
« Atsakymas #1: 2018 Liepos 26, 20:15:27 »
Daug parašei, bet apie ką mes kalbam?
Klaidos kodo reikia, nes kodėl nustatei, kad kuro pompa bake, kai tokia klada išmetama ipurškimo reikoje (nebent benzinas)?

Neprisijungęs arnis_

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2018 Liepos 26, 20:21:42 »
dyzelis pas mane 2ltr. Klaidos kodas nieko tau nepasakys konkreciai, tiesiog, kad nera slegio kuro sistemoj, o kodel jo nera as jau issiaiskinau, nes nedirba siurblys kuro bake, bet kodel jis nedirba tai va sito ir nezinau. Kas man keisciausia, kad jis jau atidirbo 600km po uzgesimo ir kodel taip yra?!..

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2018 Liepos 26, 20:32:06 »
Na jeigu nieko nepasakys ir jau išsiaiškinai, tai nieko daugiau ir nedadėsiu, skaitysiu temą ir semsiuos žinių  :-)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2018 Liepos 27, 08:29:40 »
dyzelis pas mane 2ltr. Klaidos kodas nieko tau nepasakys konkreciai, tiesiog, kad nera slegio kuro sistemoj, o kodel jo nera as jau issiaiskinau, nes nedirba siurblys kuro bake, bet kodel jis nedirba tai va sito ir nezinau. Kas man keisciausia, kad jis jau atidirbo 600km po uzgesimo ir kodel taip yra?!..

Bet tai įdomus tu. Nu tai imk tą siublį lauk ir dėk kitą arba tą patį skleiskis ir angliukus žiūrėk. Kodėl tu sumąstai, kad ne siurblys gliučina, o jam kažkas įtampos neduoda?

Neprisijungęs arnis_

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2018 Liepos 27, 19:26:47 »
Tai tu cia idomus ;) Paskaityk is naujo.. rasiau, kad testinau su lempute ir nerode nieko, tai todel ir variantas ar negali but mase. O, kad siurbli isidesiu kita nevariantas, kad veliau neuzgesiu

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2018 Liepos 27, 22:14:00 »
Tik jau su lempute ir testuoti tokius reikalus... O zinojai,kad jei tavo auto kazkuriame mazge pasikeicia varza,ka tu ir padarei su savo lempute,itampa tame mazge automatiskai atkertama? O kai taip drocinasi tas siurblya ir tai dirba,tai ne,tai dazniausiai ir rodo,kad jo angliukai vos bekontaktuoja. Pakeites n as tu siurbliuku,joks stebuklas ir ne karto nebuvo kitos bedos,o tik butent pacio siurblio. Restautacija 30e,jei pinigu naujam gaila

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
a4 b8 kuro pompa
« Atsakymas #7: 2018 Liepos 27, 23:08:22 »
Tai tu cia idomus Paskaityk is naujo.. rasiau, kad testinau su lempute ir nerode nieko, tai todel ir variantas ar negali but mase. O, kad siurbli isidesiu kita nevariantas, kad veliau neuzgesiu
Pakeiti angeliukus arba be spėlionių su Osciloskopu pažiūri savo mases ir taip toliau
Kai siurblys neveiks plaktuku patrankyk ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2018 Liepos 27, 23:10:05 sukūrė slashas »

Neprisijungęs arnis_

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2018 Rugpjūčio 02, 10:23:02 »
o angliuku galima gaut kazkur? Intike nerandu..