Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A4 b8, 6 bėgių greičių dėžės pusašių guolių gedimas  (Skaityta 8437 kartus)

Neprisijungęs iMechanic

• Įrašai: 1700
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, kadangi konkrečios info nerandu forume šia tema, tad šiandien skyriau laiko paieškoms internete ir štai jums pateikiu informaciją ką radau.  Bėda ta kad atsiradus vibracijoms dėžėje ir mano atveju smūgiavimui pajudant iš vietos, nebūtinai pirmiausia reikia kaltinti smagratį, bėda gali būti pusašių guoliuose, kurie randasi dėžėje. Dėja diduma informacijos ką radau yra apie kairės pusės pusašio guolio gedimą. Tačiau kas turi bėdą būtent su šiuo guoliu, manau info bus aktuali.
Jei kas nors turit info. apie dešinės pusės reduktoriaus ardymą, prašau pasidalinkite. taip pat kelkite informaciją į šią temą, manau ji kuo toliau tuo labiau bus svarbi naujiems b8 savininkams.
« Paskutinį kartą keitė: 2017 Kovo 11, 18:18:12 sukūrė iMechanic »

Neprisijungęs iMechanic

• Žiūrėti profilį
Video kaip sumontuoti rem. komplektą

« Paskutinį kartą keitė: 2017 Kovo 12, 00:06:47 sukūrė iMechanic »

Neprisijungęs iMechanic

• Žiūrėti profilį
Čia kokia situacija yra pas mane, matosi kaip iš reduktoriaus jau net dėžės alyva sunkiasi, judėjimas jau tikrai didelis... Auto nuo šio video jau nebejudinamas, ieškosiu meistro, kas užsiims ir galės kažką padaryti.
Tad kolegos jei galite pagelbėti su patikimu meistru Vilniuje, būčiau labai dėkingas.

Neprisijungęs magaizeris

• Įrašai: 420
    • Žiūrėti profilį
mano left side bėda buvo ff

Neprisijungęs Egiss

• Įrašai: 405
    • Žiūrėti profilį
Čia kokia situacija yra pas mane, matosi kaip iš reduktoriaus jau net dėžės alyva sunkiasi, judėjimas jau tikrai didelis... Auto nuo šio video jau nebejudinamas, ieškosiu meistro, kas užsiims ir galės kažką padaryti.
Tad kolegos jei galite pagelbėti su patikimu meistru Vilniuje, būčiau labai dėkingas.

cia tavo masinos taip juda??? :think: pas mane maziau... man atrodo guoliu ten nerasta...

Neprisijungęs iMechanic

• Žiūrėti profilį

cia tavo masinos taip juda??? :think: pas mane maziau... man atrodo guoliu ten nerasta...

Taip būtent, bijau jau kad tik guolių keitimas man nebepadės. Na, bet kitą savaitgalį jau ardysiu ir žiūrėsiu. Mėginsiu kaip only audi patarė, nenuimant dėžės atsidaryt reduktorių ir žiūrėt kas ten per situacija. Jei nepavyks prieit, tada išiminėsiu dėžę. Beje gal kas youtube yra matęs kaip b8 dėžė išsiima? Ir galėtų pasidalint video? Šiaip manualą turiu, tačiau manuale rašo kad aušinimo skystį reikia išleist ir kitus atrodo nebūtinus veiksmus reikia atlikt. Tad, noriu sutikrint info kaip ten yra iš tikrųjų.
Taigi, jei per savaitę nerasiu patikimo meistro, tada viską bandysiu atlikinėti pats pirmą kartą.

Neprisijungęs magaizeris

• Žiūrėti profilį
o sakyk čia tavo vairuotojo pusė? aš tai nežinau,sorry bet 2008 ir naujesnių metų mašina ir tokios kliurkos :-/

Neprisijungęs iMechanic

• Žiūrėti profilį
o sakyk čia tavo vairuotojo pusė? aš tai nežinau,sorry bet 2008 ir naujesnių metų mašina ir tokios kliurkos :-/

Keleivio pusė. Čia ta pusė kur dėžės reduktorius.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Taip būtent, bijau jau kad tik guolių keitimas man nebepadės. Na, bet kitą savaitgalį jau ardysiu ir žiūrėsiu. Mėginsiu kaip only audi patarė, nenuimant dėžės atsidaryt reduktorių ir žiūrėt kas ten per situacija. Jei nepavyks prieit, tada išiminėsiu dėžę. Beje gal kas youtube yra matęs kaip b8 dėžė išsiima? Ir galėtų pasidalint video? Šiaip manualą turiu, tačiau manuale rašo kad aušinimo skystį reikia išleist ir kitus atrodo nebūtinus veiksmus reikia atlikt. Tad, noriu sutikrint info kaip ten yra iš tikrųjų.
Taigi, jei per savaitę nerasiu patikimo meistro, tada viską bandysiu atlikinėti pats pirmą kartą.

Skysčio iįleisti nereikia, tik atjungti duslintuvą. Reikia prieš nuimant ištraukti kairį pusašį, apčioje po dėže atsidaręs dangtelį atsuk ant smagračio varžtus. Saugok temperatūrinį daviklį ant duslintuvo, stuktelėjus labai dažnai nulūžta jo viduje daviklis.

Neprisijungęs magaizeris

• Žiūrėti profilį
Keleivio pusė. Čia ta pusė kur dėžės reduktorius.
mano keleivio ir buvo, na tiesiog kaip sakiau išmalė guolio vietą

Neprisijungęs iMechanic

• Žiūrėti profilį
mano keleivio ir buvo, na tiesiog kaip sakiau išmalė guolio vietą

Tai kad rašei anksčiau kad kairė pusė tavo? Tai kuri ištikro? O kaip tvarkėt jei guoliavietė išsimalė?
« Paskutinį kartą keitė: 2017 Kovo 13, 19:06:29 sukūrė iMechanic »

Neprisijungęs Andre Freire

• Įrašai: 1976
    • Žiūrėti profilį
Savo akim mačiau, kai bmw xdrive diferencialo guolį su kažkokiais metalo klijais įklijavo ir sėkmingai atvažinėjo 4-5 metus (paskui pardavė). Problema buvo irgi išsimalus guoliavietė ir dėl to prasisukantis guolis savo vietoje.

Neprisijungęs magaizeris

• Žiūrėti profilį
neee, aš visada sakiau kad keleivio pusę pas mane tvarkė :) kad ten vairuotojo man rodos nėra kam išsimalt,kažkas juk čia sakė panašiai tvarkė suvirino guoliavietę ir viskas, man tvarkė sudėtingiau, vežė dėžę pas tekintojus ten virini ir tekino, bent jau taip teigė :)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
neee, aš visada sakiau kad keleivio pusę pas mane tvarkė :) kad ten vairuotojo man rodos nėra kam išsimalt,kažkas juk čia sakė panašiai tvarkė suvirino guoliavietę ir viskas, man tvarkė sudėtingiau, vežė dėžę pas tekintojus ten virini ir tekino, bent jau taip teigė :)

Kaip tik yra kam, guoliavietė ir išsimala, net ardant vienose pusašis išsitraukia visai lengvai , kitoms pakalti reikia.

Neprisijungęs iMechanic

• Žiūrėti profilį
Kiek visa tai kainavo tau? Beje, kokie simptomai buvo?

Neprisijungęs magaizeris

• Žiūrėti profilį
Viskas aišku dabar jau yra, čia nusišnekėjo servise, dabar tik tapo po tiek laiko aišku, kad ne keleivio o vairuotojo, o man sakė kad keleivio :D žodžiu kieti ten meistrai, na mačiau kaip čia buvo išmalta viskas, nežinau man tai nebuvo lyg važiuojant vibracijos kiek pamenu, aš sankabą keičiau ir pamatė

Neprisijungęs Egiss

• Žiūrėti profilį

snd atsiunte dangteli su reduktorium.... reikes keisti,ziuresim ar klebejimas vistiek bus,TYKIUOSI KAD MANO KANCIOS PASIBAIGS :smoke: ... o keiciant  reikia vairuotojo puses istraukti pusasi??

Skysčio iįleisti nereikia, tik atjungti duslintuvą. Reikia prieš nuimant ištraukti kairį pusašį, apčioje po dėže atsidaręs dangtelį atsuk ant smagračio varžtus. Saugok temperatūrinį daviklį ant duslintuvo, stuktelėjus labai dažnai nulūžta jo viduje daviklis.
apie kokius smagracio varztus kalbama? ar jej dangteli keiciant sitas manes neliecia???
« Paskutinį kartą keitė: 2017 Kovo 14, 23:48:43 sukūrė Egiss »

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį

apie kokius smagracio varztus kalbama? ar jej dangteli keiciant sitas manes neliecia???

Čia tik kai dėžę nuiminėji

Neprisijungęs iMechanic

• Žiūrėti profilį

snd atsiunte dangteli su reduktorium.... reikes keisti,ziuresim ar klebejimas vistiek bus,TYKIUOSI KAD MANO KANCIOS PASIBAIGS :smoke: ... o keiciant  reikia vairuotojo puses istraukti pusasi??

Čia nuotrauka nuo donoro? Beje dangtelis naujas audi centre 26€ kainuoja, jei kartais prireiktų.
Tavo atveju jau pakeisti guoliai tas kur tarp satelito ir dangtelio ir tas kur iš galo?

Neprisijungęs Egiss

• Žiūrėti profilį
Čia nuotrauka nuo donoro? Beje dangtelis naujas audi centre 26€ kainuoja, jei kartais prireiktų.
Tavo atveju jau pakeisti guoliai tas kur tarp satelito ir dangtelio ir tas kur iš galo?
Taip is donaro.. guoliai prie dangtelio ir galinis. Audi cente tik 26 €?

Neprisijungęs iMechanic

• Žiūrėti profilį
Taip is donaro.. guoliai prie dangtelio ir galinis. Audi cente tik 26 €?
Taip, gal keliais eurais skiriasi, bet man tokią kainą nurodė. Na plius PVM dar.

Neprisijungęs iMechanic

• Žiūrėti profilį

Kokia kaina reduktoriaus su satelitu laužyne?
« Paskutinį kartą keitė: 2017 Kovo 15, 12:53:07 sukūrė iMechanic »

Neprisijungęs Egiss

• Žiūrėti profilį
Kokia kaina reduktoriaus su satelitu laužyne?
Mokejau 50 eu

Neprisijungęs iMechanic

• Žiūrėti profilį
Ką gi, galiu painformuoti, kad reduktoriaus dangtelis nebusiima nenuėmus dėžės. Taigi ryt laukia dėžės nuėmimas...
Beje taip pat sužinojau, kad dėžei tepalas keičiasi kas 30kkm. Saviškį išleidęs net nustebau, nes toks jausmas kad sidabrinius dažus išleidau.

Neprisijungęs Egiss

• Žiūrėti profilį
Ką gi, galiu painformuoti, kad reduktoriaus dangtelis nebusiima nenuėmus dėžės. Taigi ryt laukia dėžės nuėmimas...
Beje taip pat sužinojau, kad dėžei tepalas keičiasi kas 30kkm. Saviškį išleidęs net nustebau, nes toks jausmas kad sidabrinius dažus išleidau.
kas trugdo nuimti? neina prieiti atsukti dangtelio?