Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A4 b8 2.0 tdi 105kw mechanine,salto variklio kalimas  (Skaityta 1422 kartus)

Neprisijungęs Tuzas123

• Įrašai: 7
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,neina surast problemos servize,tai galvoju paklausiu cia,gal mazu kas turejot toki reikala.
Esme tame,kad esant saltesniam orui,uzvedus salta varikli ir iskart vaziuojant girdisi salone is variklio puses toks kalimas reaguojantis i gazo paspaudima. Atleidus gaza iskart dingsta,paspaudus vel girdisi. Stovint ant laisvu variklis dirba graziai be jokiu garsu.Tai vyskta iki kol pasyla variklis. Labaiusiai trugdo surasti problema,tas,kad tai vyksta ne kiekviena karta uzkurus salta,tik kartais (mazdaug 7-8 kart i men) kai pvz ryte buna koks +10c jokiu kalimo garsu nera... kuro sistema keista pries 40k km..2.0 tdi 105 kw 2009 metu
« Paskutinį kartą keitė: 2021 Birželio 01, 07:44:20 sukūrė Tuzas123 »

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Teko turėti tokį reikalą. Egr aušintuvo sklendė davė tą kalimą mano atveju.

Neprisijungęs Tuzas123

• Žiūrėti profilį
Eisiu tikrinti.Ačiū tau!

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Visada kaldavo tik nuo žemų rpm ir tik šaltam varikliui.

Neprisijungęs Tuzas123

• Žiūrėti profilį
Na man irgi nuo zemu,ipac kai kokiu 2 begiu laikau ties 1.5k rpm labiausiai girdisi. Poto duodant daugiau gazo gal ir dingsta arba variklio garsas uzgozia ta kalimo garsa. O ta sklende keiciasi ar visa ta ausintuva reikia keisti? Kaip tu darei? Noriu apsisviesti kad servize neisdurtu..

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Na man irgi nuo zemu,ipac kai kokiu 2 begiu laikau ties 1.5k rpm labiausiai girdisi. Poto duodant daugiau gazo gal ir dingsta arba variklio garsas uzgozia ta kalimo garsa. O ta sklende keiciasi ar visa ta ausintuva reikia keisti? Kaip tu darei? Noriu apsisviesti kad servize neisdurtu..

Tai jo, grynai kaip mano bėda. Aš variklį pakeičiau, radau pigiai, viską surinko ir pyst tas kalimas tebebuvo. Vos tos auto nepadegiau iš nervų :D Tada visą turbo su aušintuvais ir tt nupirkau nuo to donorinio variklio, sudėjo ir viskas ledas buvo. Tas, kur keitė, sako rado pačio aušintuvo ašį išklerusią ar pan, labai nesigilinau net tada, nes rūpėjo kuo greičiau viską pamiršti. Kalimas skaudus toks, kai pirmus kartus išgirdau, tai baisiai atrodė. Vos daugiau gazo paduodavau ir dingdavo viskas.

Neprisijungęs Tuzas123

• Žiūrėti profilį
Supratau,dekui dar syki tau ;)