Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: a4 b8 variklio pagalves  (Skaityta 1881 kartus)

Neprisijungęs arnis_

• Įrašai: 204
    • Žiūrėti profilį
a4 b8 variklio pagalves
« Topic Start: 2018 Gegužės 12, 13:31:52 »
Sveiki.
Dar karta paklausiu...
Uzkuriant ir uzgesinant masina susipurto. Sankaba su smagraciu keisti pries metus tai neturetu but tame esme. Pakaitinimo zvakes geros, purkstukai kompe rodo normalius skaicius, bet ir tai neturetu but tame esme, nes uzgesinant irgi susipurto. Jau zinau, kad stovi 4 pagalves, viena ant dezes ir 3 variklio. Kaip suprantu viena pagalve su laidu, ka jis daro nezinau, ar turi pranest kai jau pagalve bloga ar ji kokia elektronine... uzkuriant variklis vaizdziai sudreba, bet ir kitose masinose lygiai taip pat kiek ziurejau, pradedant vaziuot i prieki, atgal variklis irgi vartosi, aisku ne baisiai , bet vistiek, tik nezinau kokios turi but ribos, bet kitose masinose kad ir variklis susipurto uzkuriant , bet tos masinos viduje nedreba taip kaip mano. Ar cia tiesiog pagalviu skirtumas toks, kad jos perduoda visa vibracija visai masinai ar kas.. gal kas keitet pagalves ar kazkam buvo taip pat?

Jau atsibodo man konkreciai sita beda. Keist pagalves be reikalo brangus malonumas..

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Re: a4 b8 variklio pagalves
« Atsakymas #1: 2018 Gegužės 12, 17:05:31 »
Kad variklis nesivartytų priekinės pagalvės viršus turi tik švelniai liestis su balkiu. Laidas į pagalvę valdo jos viduje vožtuvą, kietina pagalvę priklausomai nuo greičio.Dabar neseniai pirkau naujas pagalves C6 2,0tdi, aišku padielkas (kaina gera) ir kaip visada skūpas moka du kartus, vibracija buvo labai ženkli Gal ir pas tave jau pakeistos iš originalo į fufliaką.

Neprisijungęs arnis_

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2018 Gegužės 12, 17:09:39 »
pajudinus varikli rankom girdziu keista trinti vienoj pusei, gal pagalve. Siaip su rankom as ji galiu judint, tai normalu?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2018 Gegužės 12, 17:18:01 »
pajudinus varikli rankom girdziu keista trinti vienoj pusei, gal pagalve. Siaip su rankom as ji galiu judint, tai normalu?

O kas ten žino kas per rankos pas tave , gal tu į salę 10 metų vaikštai, tai tada turi judėti :D
Geriausia bandyti ant rankinio pirmyn atgal bandyti judėti, jeigu variklis grynai makaluojasi, tai su pagalvėm negerai. Bet ir vėl, kai ne kartą tai matęs, daug maž gali spręsti pagal vaizdą, jeigu pirmą kartą tai tikrai nenustatysi.

Neprisijungęs arnis_

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2018 Gegužės 12, 17:26:49 »
pabandziau. Pirmyn, atgal jis tiesiog pakila arba leidziasi i prieki ar atgal, sakyciau koki 3-4cm tai pakyla tai nusileidzia, bet cia turbut tik priekine pagalve labiausiai atsakinga, o sonines gal i toki bandyma nelabai reaguoja speju

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2018 Gegužės 12, 18:54:21 »
pabandziau. Pirmyn, atgal jis tiesiog pakila arba leidziasi i prieki ar atgal, sakyciau koki 3-4cm tai pakyla tai nusileidzia, bet cia turbut tik priekine pagalve labiausiai atsakinga, o sonines gal i toki bandyma nelabai reaguoja speju

Taip čia priekinių -galinių patikrinimas, šonines sunku patikrinti, ypač kai jos ne kiauros, tepalas neišbėgęs.

Neprisijungęs arnis_

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2018 Gegužės 12, 20:17:25 »
tai priekine zinau kur, o galine tai cia jau bus greiciu dezes gal?