o ką jau žinai, kuo domėjaisi jau? ar tiesiog bukai klausi, nes taip sunku atsakyt apie viską
1. Apie 30 prc pila daugiau nei du liturus per 10k gal? mano aplinkoj mažai.
2. jautrių vietų daug, gradininiai motorai mėgsta peršokti per dantis (b8), jei nekeista niekas, o iš anksto nebarška. diržiniai riboto gyvenimo įtempėjai. benzo siurblio kumštelis. retais atvejais purkštukai. dažnais užsikoksine įsiurbimo vožtuvai. PCV reik pasikeisti. principe jei perki ir viską pasikeiti, netaupai, nečigonini, bus ok. bet jei perki kaip tdi ir tikiesi kad tik tepalai ir filtrai - užjaučiu.
3. tai kad pats atsakei. geriau nebūna, būna tinkamiau pagal poreikius. fwd multitronikai, su savo bajėriais, q tiptronikai, viskas standartiškai. tipo mechanika patikimiau..
nuo šito posto gali mano istoriją pasiskaityti:
http://www.audiklubas.com/forumas/klubo-nariu-auto-parkas/domo-audi-200-20v-zylas/msg1991581/#msg1991581o toliau visai subjektyviai: b7 bėda tikrai ne variklyje, o pačioje auto klasėje. jei leidžia pinigai ir norimas konfigas, imk a6, teisingesnė auto iš savęs. aš imiau a4 nes kito pasirinkimo mano techninėse charakteristikose nebuvo (Tfsi q mechanika)