chėbryte davai pagalbos man.
pradėkim nuo to, kas turit pasijungę BT modulius - na šituos b6/b7/a3 8p/ - karočia TEMIC audi UHV be optikos, kurie sakykim jungias į rnse, skydelį
SU ANDROID TELEFONU ir mato adresatų vardus skydelyje ir arba rns-e? Kokia androido ir bloko versija pas jus?
trumpai tariant "E" modulis kuris yra basic only, puikiai veikia su 4 metų senumo blackbery telefonu; dabartinis blackberis jau ant androido, tiek su 7 nougat, tiek su 8.1 oreo tiesiog amžinai rašo please wait skyde ir kontaktų niekada nenudowloadina, net per tris valandas.
tikrai jau baigia užknisti.
https://www.audi-sport.net/xf/threads/bluetooth-module-upgrade.140476/ čia parodyti grubiai pagal versijas jie, pagal naujumą, raidės pagal alfabetą didėja, mano gan ankstyvas su E raide, jis yra basic only (į rns kontaktų neperduos, kaip jau man atkniso)
Labai nenoriu ant durniaus dėt naujesnio modulio; Pats naujausias yra 8p1.. be raidės gale. virš šimto eurų. visokius hackus ant telefo bandžiau iš softo pusės, bet su blackberriu neperkalsi BT stacko; jis byškių ale saugus