Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: B7 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 156039 kartus)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Re: B7 Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #450: 2016 Rugsėjo 22, 18:17:43 »
Air bagai nesiskiria, svarbu tik 3 ar 4 stipinų. Svarbu nebūtų nuo A3, tadam netiks. Dar svarbu ar tavo vairo blokas palaiko multifunkciją.

Neprisijungęs Karis

• Įrašai: 1938
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #451: 2016 Rugsėjo 22, 18:25:58 »
Air bagai nesiskiria, svarbu tik 3 ar 4 stipinų. Svarbu nebūtų nuo A3, tadam netiks. Dar svarbu ar tavo vairo blokas palaiko multifunkciją.
abu vairai 4 stipinu. maniskis b7 paprastas guminis, o tas kuri noriu pirkt is b8 odinis multi 4 stipinu. na is isvaizdos tai identiski jie atrodo. tai turi td tikt. dekui uz info.
maniskis vairo blokas, tai manau, kad nepalaikys multi, tai teks ir ji keist.
netikiu, kad gamintojas dejo bloka palaikanti multi, o vaira idejo paprasta :think:
nes nei autopiloto, nei borto kompo nera, o kiek teko dometis, tai visiem sitiem navarotam reikalinga juos palaikanti modulis.
« Paskutinį kartą keitė: 2016 Rugsėjo 22, 18:29:17 sukūrė Karis »

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #452: 2016 Rugsėjo 22, 18:36:25 »
abu vairai 4 stipinu. maniskis b7 paprastas guminis, o tas kuri noriu pirkt is b8 odinis multi 4 stipinu. na is isvaizdos tai identiski jie atrodo. tai turi td tikt. dekui uz info.
maniskis vairo blokas, tai manau, kad nepalaikys multi, tai teks ir ji keist.
netikiu, kad gamintojas dejo bloka palaikanti multi, o vaira idejo paprasta :think:
nes nei autopiloto, nei borto kompo nera, o kiek teko dometis, tai visiem sitiem navarotam reikalinga juos palaikanti modulis.

Labai klysti, blokas gali būti viską palaikantis , o vairas paprastas. Tik štai neprisimenu, ar atitinka B8 į B7 pati jungtis į ritę, bent jau 2012 metų tikrai ne.Bėda nėra didelė, turėsi permesti pinus iš B8 į savo seną jungtį, na vienu žodžiu pažaisti :-)

Neprisijungęs Karis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #453: 2016 Rugsėjo 22, 18:40:19 »
Labai klysti, blokas gali būti viską palaikantis , o vairas paprastas. Tik štai neprisimenu, ar atitinka B8 į B7 pati jungtis į ritę, bent jau 2012 metų tikrai ne.Bėda nėra didelė, turėsi permesti pinus iš B8 į savo seną jungtį, na vienu žodžiu pažaisti :-)
tai permest tuos pinus ne beda, jei netiks.
o kaip zinot del bloko palaikymo? jungtis kompa ir ziuret jo koda? :think:

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #454: 2016 Rugsėjo 22, 18:44:06 »
tai permest tuos pinus ne beda, jei netiks.
o kaip zinot del bloko palaikymo? jungtis kompa ir ziuret jo koda? :think:

Pažiūrėk koks kodas ir internete rasi ką kuris palaiko. Gali iš karto perkoduoti į multifunkcinį, jeigu neleis kodo įvesti reiškias nepalaiko, jeigu kodą priims, atsiras klaidos , kad nemato knopkių, reiškias palaiko

Neprisijungęs Karis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #455: 2016 Rugsėjo 22, 18:45:15 »
Pažiūrėk koks kodas ir internete rasi ką kuris palaiko. Gali iš karto perkoduoti į multifunkcinį, jeigu neleis kodo įvesti reiškias nepalaiko, jeigu kodą priims, atsiras klaidos , kad nemato knopkių, reiškias palaiko
dekui, einu bandyt perkoduot :-]

:-(  nepalaiko nieko, nei multi, nei cruizo, nei borto kompo.
reiks ieskot pirkt kurnors.
« Paskutinį kartą keitė: 2016 Rugsėjo 22, 22:25:47 sukūrė Karis »

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #456: 2016 Rugsėjo 25, 08:33:32 »

O kodėl nuo a3 netinka? :think:

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #457: 2016 Rugsėjo 25, 10:47:09 »
O kodėl nuo a3 netinka? :think:

A3 vairas skiriasi, viduje matosi tokia skardelė ant trijų varžtų prisukta, dėl jos ir pats air bagas mažesnio gylio, bet visą vairą su air bagu gali dėti ir kitiems modeliams , kaip ir nuo kitų į A3

Neprisijungęs Karis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #458: 2016 Rugsėjo 25, 11:53:15 »
Only, o norint pajungt multi vaira, kruiza ir Bc tai reikia tik vairo moduli pakeist i palaikanti tuos navarotus? ar dar kas papildomai keiciasi? (neskaitant rankenu ir pacio vairo)

Neprisijungęs slyder

• Įrašai: 238
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #459: 2016 Rugsėjo 25, 13:26:24 »
Only, o norint pajungt multi vaira, kruiza ir Bc tai reikia tik vairo moduli pakeist i palaikanti tuos navarotus? ar dar kas papildomai keiciasi? (neskaitant rankenu ir pacio vairo)
kad veiktu knopeks ant vairo reiks pakeist ir "slip ring"
Aišku jei pas tave tas ziedas  su visais pinais tai tada nereikia:)

Neprisijungęs Karis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #460: 2016 Spalio 04, 19:52:18 »
 (h) ir vel as :-]
klausimas del pritemstanciu soniniu veidrodeliu. ko reikia, kad jie veiktu? (pritemimas)
salone yra tamsejantis veidrodis. :think:

Neprisijungęs Diwasas

• Įrašai: 349
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Karis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #462: 2016 Spalio 09, 20:15:02 »
soniniai jungiasi prie salone esancio.

http://www.audizine.com/forum/showthread.php/623857-DIY-Auto-Dimming-Side-view-mirrors?p=10245834#post10245834
dekui.
gal kas zinot kodus duru moduliu kurie palaiko veidrodeliu uzsilenkimo f-cija? kairiavaires.

Neprisijungęs Mužikas

• Įrašai: 62
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #463: 2016 Spalio 30, 10:00:42 »
B6/7/8 1.8T/2.0T benzininiai varikliai tie patys? o gal kas galite apšviesti, jei jais domėjotes, kuris iš jų patikimesnis ir mažiau problematiškesnis? bei kuom?
ačiū

Neprisijungęs Nec

• Įrašai: 1939
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #464: 2016 Spalio 30, 10:37:30 »
Ne FSI:
B6 1.8T
B7 1.8T
FSI:
B7 2.0T
B8 1.8T, 2.0T
Rinkciausi paprasta varykli ne FSI.

Neprisijungęs haloha515

• Įrašai: 141
    • Žiūrėti profilį
B7 Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #465: 2016 Lapkričio 09, 09:01:37 »
Sveiki, ar dejot kazkas bluetooth adapteri i RNS-E? Jei taip kaip ji prikldavot? Nes nerandu kaip prikoduoti VCDS, adapteris universe is ebay.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #466: 2016 Lapkričio 09, 22:41:45 »
Sveiki, ar dejot kazkas bluetooth adapteri i RNS-E? Jei taip kaip ji prikldavot? Nes nerandu kaip prikoduoti VCDS, adapteris universe is ebay.

Gal padės http://www.audiklubas.com/forumas/garso-ir-video-skyrius/rns-e-laisvu-ranku-irangos-instaliavimas/

Neprisijungęs TNN32

• Įrašai: 5
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #467: 2016 Lapkričio 10, 18:48:36 »
Sveiki, susidūriau su galinių kolonėliu problema - negroja. Audi a4 b7 2006m. Daug skaičiau apie šią problema forume, bet neradau situacijos tokios kaip pas mane. Pas mane yra Concert 8E0 035 186 AA magnetafola, orginali audines iš jos viskas ateina iki stiprintuvo tvarkingai, ir bagažinėje orginalus sub'as dirba puikiai tačiau galinės kolonėlės nedirba. Buvau nusiėmes durelių apšifke kolonėlės yra, patikrinus ( prijungiau prie kitos mages) groja svariai, apžiurėjus laidus atrodo tvarkingai. Stiprintuvo kontaktai buvo oksidave juos nuvaliau, bei pati stirpintuva nunesiau pas elektrika. Pagal elektriko isvadas stiprintuvas turetu but geras taciau koloneles vis vien negroja. Gal kas turite kokiu pasiulymu ka dar reiketu patikrinti ir del ko gali jos neveikti.  :think:  ar gali but stiprintuvo kalte nors ir elektrikas sake " turetu but geras" ? :D

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #468: 2016 Lapkričio 10, 21:26:39 »
Sveiki, susidūriau su galinių kolonėliu problema - negroja. Audi a4 b7 2006m. Daug skaičiau apie šią problema forume, bet neradau situacijos tokios kaip pas mane. Pas mane yra Concert 8E0 035 186 AA magnetafola, orginali audines iš jos viskas ateina iki stiprintuvo tvarkingai, ir bagažinėje orginalus sub'as dirba puikiai tačiau galinės kolonėlės nedirba. Buvau nusiėmes durelių apšifke kolonėlės yra, patikrinus ( prijungiau prie kitos mages) groja svariai, apžiurėjus laidus atrodo tvarkingai. Stiprintuvo kontaktai buvo oksidave juos nuvaliau, bei pati stirpintuva nunesiau pas elektrika. Pagal elektriko isvadas stiprintuvas turetu but geras taciau koloneles vis vien negroja. Gal kas turite kokiu pasiulymu ka dar reiketu patikrinti ir del ko gali jos neveikti.  :think:  ar gali but stiprintuvo kalte nors ir elektrikas sake " turetu but geras" ? :D

Paskaičius tai viskas OK, gal tik užtildyta?

Neprisijungęs TNN32

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #469: 2016 Lapkričio 10, 21:34:03 »
Paskaičius tai viskas OK, gal tik užtildyta?

Gali gal papasokot kaip reikia padaryt kad būtu priešingai? Mašina isigijau neseniai tai apie jos magiuko valdyma nekažin ką žinau. Mano manymu kiek domėjausi tai pas mane concert II. Per pati valdyma buvau nukėles garsa į pati galą tai tik subas dirba buvau sukėles visą garsą į priekį tada tik priekis vienas ir tegroja dar galima kažkaip ir kitaip? :O

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #470: 2016 Lapkričio 10, 21:39:29 »
Gali gal papasokot kaip reikia padaryt kad būtu priešingai? Mašina isigijau neseniai tai apie jos magiuko valdyma nekažin ką žinau. Mano manymu kiek domėjausi tai pas mane concert II. Per pati valdyma buvau nukėles garsa į pati galą tai tik subas dirba buvau sukėles visą garsą į priekį tada tik priekis vienas ir tegroja dar galima kažkaip ir kitaip? :O

Tai jeigu subas veikia, paduok nuo jo tiesiogiai signalą į garsiakalbį ir žinosi meistras teisus ar ne, nes toks atsakymas turėtų būti geras-netinka.

Neprisijungęs TNN32

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #471: 2016 Lapkričio 10, 22:00:58 »
Tai jeigu subas veikia, paduok nuo jo tiesiogiai signalą į garsiakalbį ir žinosi meistras teisus ar ne, nes toks atsakymas turėtų būti geras-netinka.
Šiandien šita dariau, bet greičiausiai, kad nebuvo gero kontakto, kvailai aš ten jungiau... į fiškę kuri jungias į subą  bandžiau ikišti laidus į tą vietą kur išeina į kolonėles. Tai rezultatas - jos negrojo, bet pats nesu tikras dėl to ar buvo tikrai kontaktas čia jau reiktu kaip suprantu laidą nužievint ir nuo jo jungti, o ne į fiške kaišioti ir 50 ant 50 speliot yra ar nėra, kad bučiau tikras dėl kontakt, bet nesinori laidu gadynti.

Dažnai Vilniuj būnu tai manau gal leis šrote kokiam pamegint stiprintuva ar veiks kitas ar ne.. 

Neprisijungęs ponulis1

• Įrašai: 967
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #472: 2016 Lapkričio 11, 12:28:10 »
o mageje ziurejei, fader neuzsukta ? :D

Neprisijungęs Karis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #473: 2016 Lapkričio 11, 15:12:39 »
o mageje ziurejei, fader neuzsukta ? :D
taigi rase 3 postai i virsu kad subas groja ;)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #474: 2016 Lapkričio 11, 15:13:50 »
taigi rase 3 postai i virsu kad subas groja ;)

Ka jis rase pradzioje, tai ten viskas funkcionuoja :-)