Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: B7 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 159678 kartus)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Re: B7 Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #425: 2016 Liepos 14, 16:52:06 »
Šitie kažkiek pavalgo, ypač keitimo intervalo pabaigoje. O jei toliau dinginės, tai pirma vožtuvų gumeles keisčiau.

Neprisijungęs haloha515

• Įrašai: 141
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #426: 2016 Liepos 16, 14:31:38 »
Sveiki a4 2005 3.0 tdi nelabai jautrus gazo pedalas pradzioje,paspaudus daugiau šoka i prieki. Kazkaip budavo kitaip anksciau.Ku ieskoti priezasties? Galiu pasijungti kompa,turiu 15.7. Aciu uz patarimus

Sent from my D6503 using Tapatalk

Neprisijungęs valukonis

• Įrašai: 4111
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #427: 2016 Liepos 23, 11:24:21 »
ar yra kokiu nors uzdengimu telefono skylem uzdengti?  :V ar ten reikia improvizuot :)

Neprisijungęs ponulis1

• Įrašai: 967
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #428: 2016 Rugpjūčio 21, 00:42:37 »
ar yra kokiu nors uzdengimu telefono skylem uzdengti?  :V ar ten reikia improvizuot :)
Keiti kelma, nera brangus gi. tik reikia pasiknisti pakeiciant kokias 2h geras.

Kas turit xenonus, ka isidejot i DRL? ziuriu taivanio pigiausias no error, bet tiek daug ledu, temperatura bus auksta, perdegs greit manau.. siaip kinieciu lempuciu siuntesis daug, tai tarnavo padoriai tikrai..

Neprisijungęs Auris A4

• Įrašai: 23
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #429: 2016 Rugsėjo 10, 12:14:32 »
Sveiki, man neramina vienas dalykas.  ;). Nusipirkau a4 b7, susitaisiau (buvo neznaibiai dausta), grudau i garaza ir pasikeiciau dirzus tepalus ir ttt. Dar buvau nuvozes karteri del viso pikto apzvelkti tepalo siurblio, bet mano nuostaboi voketis jau buvo uzdejes 1,9 siurbli ir viskas buvo tvarkinga. Na bet ne apie tai, esme ta kad labai keistai gaunasi su sankaba. Reikia su ja elktis labai graziai nes kitaip smarkiai tamposi variklis perjungent begius tarsi nebutu galines pagalves. Beto variklis 2,0, 103kw. Pagalve gale viena, buvau nuemes, grazi nesupisusi, priekije ir padoriai atrodo. Sankaba kaip ir normali nebarska nevibrioja, nebuksuoja. Tik tas tampimasis variklio nervuoja, jauciosi kaip koks pradinukas perjunkdamas begius kai variklis nusitampo  :D Kai gana letai atleidzioji tada viskas gerai. O gal taip yra ir kitom, dar neteko pasivazineti su tokiapat nes remontuoju kitokio pobudzio masinas  ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2016 Rugsėjo 10, 12:26:07 sukūrė Auris A4 »

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #430: 2016 Rugsėjo 10, 13:55:46 »
Sveiki, man neramina vienas dalykas.  ;). Nusipirkau a4 b7, susitaisiau (buvo neznaibiai dausta), grudau i garaza ir pasikeiciau dirzus tepalus ir ttt. Dar buvau nuvozes karteri del viso pikto apzvelkti tepalo siurblio, bet mano nuostaboi voketis jau buvo uzdejes 1,9 siurbli ir viskas buvo tvarkinga. Na bet ne apie tai, esme ta kad labai keistai gaunasi su sankaba. Reikia su ja elktis labai graziai nes kitaip smarkiai tamposi variklis perjungent begius tarsi nebutu galines pagalves. Beto variklis 2,0, 103kw. Pagalve gale viena, buvau nuemes, grazi nesupisusi, priekije ir padoriai atrodo. Sankaba kaip ir normali nebarska nevibrioja, nebuksuoja. Tik tas tampimasis variklio nervuoja, jauciosi kaip koks pradinukas perjunkdamas begius kai variklis nusitampo  :D Kai gana letai atleidzioji tada viskas gerai. O gal taip yra ir kitom, dar neteko pasivazineti su tokiapat nes remontuoju kitokio pobudzio masinas  ;)

Greičiausiai pakeistas smagratis į neplaukiojantį, tada būtent ir nėra to švelnaus sukibimo.

Neprisijungęs Auris A4

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #431: 2016 Rugsėjo 10, 14:31:59 »
Del smagracio manau kad plaukiojantis. Nes buvau nuemes profilaktinei perziurai starteri ir matesi kad plaukiojantis (ejo siule per smagrati ir jis buvo labai storas, beto diskatorius buvo ileistas i vidu kaip plaukiojanciam) Na bandziau pirstus uzkisti ir patikrinti ar geras pasukiojant diskatoriu, bet nepaviko, trumpoki pirstai  :D Nors gal ir kokie lenkai sutvre ta smagrati panasu i plaukiojanti. Na gal kada kai nebus ko veikti nuimsiu deze, bet kai nera butinybes kaskaip tingisi. Arba reikia ispjauti skile dezes kozikan  :-]
« Paskutinį kartą keitė: 2016 Rugsėjo 10, 14:35:11 sukūrė Auris A4 »

Neprisijungęs krekas

• Įrašai: 342
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #432: 2016 Rugsėjo 10, 14:51:13 »
Sakyčiau jeigu staigiai duodant gazo mėto tai važiuoklėje bėda. Nesu mechanikas, lyg salentblokai išplyšę. Bent jau man taip buvo.

Neprisijungęs Auris A4

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #433: 2016 Rugsėjo 10, 16:58:41 »
Nee del sito tikrai ne  ;) Vaziukles jauciu ir suprantu. Cia grinai nusituso variklis, ipac aktuolu ant mazu begiu ir isvietos. Na grinai kaip butu nusibaigusi variklio paduske. Geriausia butu pasigauti tokia masina ir pralekti ar motora su rankom pajudinti. Paviziui pasatui b5 1,9 pd tai gana sunkiai pasiduoda judinamas motoras pajemus uz dezes galo, bet juose stovi dvi pagalves gale. O audinei suskretusi viena  ;)

Neprisijungęs T-max

• Įrašai: 1714
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #434: 2016 Rugsėjo 10, 19:35:07 »
Del smagracio nustatymo ar jis neuzsikirtes(jei dual mass),jei yra skyle kur pvz paziuret mietke ant smagracio,tai imeti begi ir ziuredamas i ta smagrati per skyle stumdai masina,turi matytis,pirma pradeda suktis ta dalis smagracio kuri link dezes,paskui jau pasisuka ir varikline puse kartu su alkuniniu.Jei iskart sukasi abi puses,tada uzsikirtes arba uzvirintas.

Neprisijungęs Dieselburner

• Įrašai: 2906
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #435: 2016 Rugsėjo 10, 19:58:37 »
Gal plaukiojantis, bet uzvirintas. Buna gi tokiu gudruciu :bedantis:

Neprisijungęs Auris A4

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #436: 2016 Rugsėjo 10, 20:27:28 »
Baikit vyrai  :D Masina nelabai maciusi auksarankiu. Kaip ir minejau jokiu vibraciju ar pasaliniu garsu nera. Na rit vaziosiu i dirbtuves pasikelsiu ant kelto ir paieskosiu kokiu skyliu  :D Nesinori niekaip tiketi kad voketis dirbtu tokias nesamones. Pirkta is mazos imones, o ja vairavo boba kuri truputi ikale i kaire lempa  :D Na pagal rida tai smagracio subirejimas netoli turi buti arba buvo 250 000km

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #437: 2016 Rugsėjo 10, 21:14:39 »
Vokietijoj pilna turku. :smoke:

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #438: 2016 Rugsėjo 10, 21:24:05 »
Baikit vyrai  :D Masina nelabai maciusi auksarankiu. Kaip ir minejau jokiu vibraciju ar pasaliniu garsu nera. Na rit vaziosiu i dirbtuves pasikelsiu ant kelto ir paieskosiu kokiu skyliu  :D Nesinori niekaip tiketi kad voketis dirbtu tokias nesamones. Pirkta is mazos imones, o ja vairavo boba kuri truputi ikale i kaire lempa  :D Na pagal rida tai smagracio subirejimas netoli turi buti arba buvo 250 000km

:-] Ilgai galečiau pasakoti apie vokiečių auksarankius, kur kalba jau ne apie mechaninius gedimus, o saugos sistemos air bag,kai kelių metų auto, o užuolaidos susuktos jau iššovusios, akumo atjungimo kapsulės užtrumpintos ir iki auto sudegimo vienas žingsnis. Štai tau vienas iš paskutintų variantų

Neprisijungęs Auris A4

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #439: 2016 Rugsėjo 10, 23:46:58 »
Na taip ir as esu susidures su atvaritomis masinomis is vokeciu (gal kokiu cigonu buve  :D ). Visur yra auksarankiu, na reikes ziureti su sankaba nes daugiau nezinau. Aisku tai nera kaskas tragisko ir pasitreniravus kojite galima vazuoti visai normaliai. Ir dar toks berisio klausimas kas turi tokia masina. Ar jos visos tokios nestabilios ant zvirkelio o gal reikia suvedima daryti. Su maniske varai koki 80 vaira staigiau pasuki ir jau gali be rankinio eina skersa tik esp pradeda mirkseti. O kai atjungi esp tai isvis briftuoji be vargo, kolkas tik juokas kai skersuoji zvirkelije, bet bijau kad ziema gali asaros bireti  :D Beto vazuokle s line, turejau mazda 626 gf jau ta buvo nestabile bet cia tai jooo nera net ko liginti. Vairiuka tik suk truputi palaikai su gaziuku ir varom drifta, manau taip neturetu buti. O dar truputi patiuningavau, gaila butu ziema i griovi iversti  ;)

Neprisijungęs ponulis1

• Įrašai: 967
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #440: 2016 Rugsėjo 11, 01:24:21 »
Sankaba durna buna dar del keramines ar stiprinto diskatoriaus. Bet turetu jaustis , kad cipuota ir dideli nm. 90prc bus uzvirintas. Nes tokiu masinu n vairaves, svelniai dirba sankabos labai.

Neprisijungęs Auris A4

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #441: 2016 Rugsėjo 11, 20:43:41 »
Na neradau skyles paziureti i smagrati, bet vistiek netikejau kad jis kaltas. Netikejau delto kad vazuojant pirma ar antra saiba duodant gazo ir atleidziant variklis irgi tusesi. Taigi vel nusukau paduske ir pridejau lietuviskas rankeles  :D . Iskart pasijaute po patobulinimo, zimei svelniau pradejo junktis begiai, ir maloniau kai uzduodi angliu. Na toks patobulinimas atrodo nerimtai, net nezinau ka padaryti, paduske atrodo visiskai sveika  :think:

« Paskutinį kartą keitė: 2016 Rugsėjo 11, 20:46:50 sukūrė Auris A4 »

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #442: 2016 Rugsėjo 11, 21:55:20 »
O kaip priekinė variklio pagalvė, nėra kartais į apačią įremta?

Neprisijungęs Auris A4

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #443: 2016 Rugsėjo 11, 22:12:21 »
Ne nes itares ir ja buvau, tai pastatita perviduri. Seip gana keista, tik viena pagalve kuri normaliai laiko varikli, kad nesivartitu nuo apkrovos. O ir tapati kaskokia berisio  ;)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #444: 2016 Rugsėjo 11, 22:14:34 »
Ne nes itaries itares ir ja buvau tai pastatita perviduri. Seip gana keista gaunasi tik viena pagalve kuri normaliai laiko varikli kad nesivartitu nuo apkrovos. O ir tapati kaskokia berisio  ;)

Priekinė laiko , kad nesivartytų, balkis turi būti prispaustas prie jos, bet ne įveržtas.

Neprisijungęs Karis

• Įrašai: 1938
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #445: 2016 Rugsėjo 16, 17:52:21 »
(h) s4 arba a4 sline grotos tinka i paprata a4 bumperi? :think:

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #446: 2016 Rugsėjo 16, 18:48:56 »
(h) s4 arba a4 sline grotos tinka i paprata a4 bumperi? :think:
Tinka

Neprisijungęs ~Romas~

• Įrašai: 2312
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #447: 2016 Rugsėjo 17, 03:45:04 »
Netinka. Bent sline grotos ilgesnes nei paprastos. Apie s4 nezinau.

Neprisijungęs Karis

• Įrašai: 1938
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #448: 2016 Rugsėjo 22, 08:41:50 »
pas mane 4 stipinu vairas, be multifunkcijos. yra pardavime soves  toks pat vairas tik su multi funkcija,  tai klausimas ar tiks mano airbag i ta sovusi vaira, kad galeciau pasijungt multi.
kazkur skaiciau, kad skiriasi airbagai multi ir be multi. o kas ten juose skiriasi?

Neprisijungęs slyder

• Įrašai: 238
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #449: 2016 Rugsėjo 22, 13:08:11 »
pas mane 4 stipinu vairas, be multifunkcijos. yra pardavime soves  toks pat vairas tik su multi funkcija,  tai klausimas ar tiks mano airbag i ta sovusi vaira, kad galeciau pasijungt multi.
kazkur skaiciau, kad skiriasi airbagai multi ir be multi. o kas ten juose skiriasi?

Nesiskira niekas, maziau tikėk tokiais "patarejais"
Pas mane buvo be multifunkcijos varas, pasikeičiau su ir air bagas be problemu tiko.:)(y)