Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: B7 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 159082 kartus)

Neprisijungęs europietis

• Įrašai: 44
    • Žiūrėti profilį
Re: B7 Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #150: 2014 Lapkričio 07, 06:48:39 »
Kas galetu buti,kad kai uzsikuri auto kur ant skydelio yra kiek masina vartoja vaziuodama kuro litrais,ijungus i laisva begi rodmenys nepasikeicia nukritus variklio apsukom.
Pvz vaziavau rode kad siurbia 6.6ltr ant laisvu nenukrenta kaip priklauso ten iki 0.9-1.0ltr. A4B7 2.0 103kW  :think:

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #151: 2014 Lapkričio 07, 09:13:28 »
Kas galetu buti,kad kai uzsikuri auto kur ant skydelio yra kiek masina vartoja vaziuodama kuro litrais,ijungus i laisva begi rodmenys nepasikeicia nukritus variklio apsukom.
Pvz vaziavau rode kad siurbia 6.6ltr ant laisvu nenukrenta kaip priklauso ten iki 0.9-1.0ltr. A4B7 2.0 103kW  :think:

Tai ir neturi nukristi, taip jau sugalvota, kiek stovint ryja tik per kompą pamatysi.

Neprisijungęs valdasm

• Įrašai: 74
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #152: 2014 Lapkričio 07, 10:55:28 »

Ziuriu esi panasus i mane, prie kiekvieno s**** kabinejiesi isigijes masina :D
Pas mane lygiai taip pat kompas veikia ir kuro suvartojima rodo pamastydamas ir retai keisdamas ijungus laisva, o kelyje vaziuojant reaguoja gerai.

Neprisijungęs europietis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #153: 2014 Lapkričio 10, 18:27:00 »
Nesuprantu kas darosi su mano auto. Siandien gryzau is darbo su savo auto iskart negesinau variklio palikau kad dirbtu ant laisvu apsuku pastebejau is galo per ismetima pradejo man mesti duma.Padirbus dar siek tiek kaip sakant pergazavau vel prapuole,nuvaziavus iki parduotuves sutojus vel pradejo kazkodel padumint.Isedau vaziuoti namo siek tiek uzspaudziau galvoju paziuresiu kas darysi per veidrodeli, bet nemaciau jokio dumo.Atlekes iki namu vel palikau padirbeti laisva eiga ir vel buvo pasirodes dumelis, bet pacio dyzelio sudeginimo kvapas kazkoks netoks kazkaip visai kitaip.Ka galetumete patarti ka paziureti ar kazkam atejo galas.Sakau gal turbe linksta, bet trauka yra normali ir turbina svilpia normaliai.Turiu padares video, bet cia turbut negalima video imest kaip ji dirba,kad reliai paziuret.

Neprisijungęs Mužikas

• Įrašai: 62
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #154: 2014 Lapkričio 10, 19:19:41 »
tai gal čia ta vadinama dpf filtro regeneracija..

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #155: 2014 Lapkričio 10, 20:47:45 »
tai gal čia ta vadinama dpf filtro regeneracija..

Cia vadinama atspek apie koki varikli snekame :-) ir dar sudetingiau, ar yra DPF :-)

Neprisijungęs europietis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #156: 2014 Lapkričio 10, 21:45:19 »
Cia vadinama atspek apie koki varikli snekame :-) ir dar sudetingiau, ar yra DPF :-)
A4 B7 2006m 103kW PD 2.0ltr vieno velenelio.
DPF ant kebulo yra parasyta euro4+DPF. :think:
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Lapkričio 10, 21:47:29 sukūrė europietis »

Neprisijungęs valdasm

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #157: 2014 Lapkričio 10, 21:52:04 »
turbinos zarna numoves gali asele patikrint pajudines ja pirmyn atgal ir i sonus,jei nera laisvumo tai nekalta turbina,o regeneracija kada jungesi tikrai pajusi nes ventiliatorius isijunges uzia,smirda plastmasem po kapotu.beto neaisku ar yra pas tave Dpf isvis.

Neprisijungęs valdasm

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #158: 2014 Lapkričio 10, 22:02:47 »
A4 B7 2006m 103kW PD 2.0ltr vieno velenelio.
DPF ant kebulo yra parasyta euro4+DPF. :think:
Pas mane tai dpf tankei jungesi,bet jau isjungtas sitas reikalas nes buvo uzknises db nei dumija nei regeneracijos bevyksta kuro maziau srebia tik pas mane 1.9 motoras.

Neprisijungęs europietis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #159: 2014 Lapkričio 10, 23:09:41 »
Pas mane tai dpf tankei jungesi,bet jau isjungtas sitas reikalas nes buvo uzknises db nei dumija nei regeneracijos bevyksta kuro maziau srebia tik pas mane 1.9 motoras.
O tai regeneracija nustatyta automatiskai isijungenti ar cia kaip? :think:
O tai ja isjungus nebedumintu taip ir nesmirdetu,nes kaip ir tu parasiai kad dvokia plastmase ar tepalu kazkokiu pats nesuprantu.(wow)
Per VAG galima isjungti sia komanda ir paziuret ar toliau dumins ar ne?Ir kaip galima butu tai pabandyti padaryti?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #160: 2014 Lapkričio 10, 23:13:01 »
O tai ja isjungus nebedumintu taip ir nesmirdetu,nes kaip ir tu parasiai kad dvokia plastmase ar tepalu kazkokiu pats nesuprantu.(wow)
Per VAG galima isjungti sia komanda ir paziuret ar toliau dumins ar ne?Ir kaip galima butu tai pabandyti padaryti?

Su kompu neatjungsi, tai darosi automatiskai arba paleidus kompo pagalba. Galima tik variklio kompe isprogramuoti ir ispjauti pati DPF, tik viena smulkmena, pirmiausia turi rasti priezasti kodel ji pastoviai pasileidineja, kame gedimas.

Neprisijungęs valdasm

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #161: 2014 Lapkričio 11, 10:09:44 »
Su kompu neatjungsi, tai darosi automatiskai arba paleidus kompo pagalba. Galima tik variklio kompe isprogramuoti ir ispjauti pati DPF, tik viena smulkmena, pirmiausia turi rasti priezasti kodel ji pastoviai pasileidineja, kame gedimas.

Pas mane tai mintis tokia kad daznai junginejosi, vazineju tik mieste, saliarka su daug rapso net zalia (ne ukininku tik), ti buvo turbinos zarnos chamutas visiskai laisvas, uzverzus chamuta pralekiau kurkas daugiau km iki regeneracijos, nes dpf atjungus nei dumu meta nei kazkokios kitos bedos lenda, priestai tikrinausi turbinos asele, purkstukus su vcds.Bet tas isjungimas man kainavo 500 lietuvisku pinigu, nes nevariau "betkur".

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #162: 2014 Lapkričio 11, 10:14:52 »
Pas mane tai mintis tokia kad daznai junginejosi, vazineju tik mieste, saliarka su daug rapso net zalia (ne ukininku tik), ti buvo turbinos zarnos chamutas visiskai laisvas, uzverzus chamuta pralekiau kurkas daugiau km iki regeneracijos, nes dpf atjungus nei dumu meta nei kazkokios kitos bedos lenda, priestai tikrinausi turbinos asele, purkstukus su vcds.Bet tas isjungimas man kainavo 500 lietuvisku pinigu, nes nevariau "betkur".

Jeigu turbos slanga nors kiek praleido, saliura nekalta, kas 3-5 dienas regeneracija darosi. Kad atjungei tai gerai, labai jau opus tas DPF pas 2,0tdi.

Neprisijungęs europietis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #163: 2014 Lapkričio 11, 10:20:42 »
Tu turi omeny kad pas tave isjungtas as taip suprantu kad tu ji isoperavai ir perasei ecu kad ateityje nesikartotu?

Neprisijungęs valdasm

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #164: 2014 Lapkričio 11, 10:38:41 »
Jei vaizdziai pasakojant tai perprogramavo ECU ir isvale DPF vidu, kad lysta prie dpf net nesimato, jis neispjautas :) tebestovi savo vietoje su visais savo davikliais, tik viduriu nebeturi, kad TA nesikabinetu ir panasiai, vienintelis kas nepatinka man toks tylus svilpimas is duslintuvo yra, nes ismetimas atsirado tiesioginis atviras. O siaip nemete man jokiu klaidu del dpf ir nieko ten blogo nebudavo apart kuro suvartojimas isaugdavo jungentis regeneracijai ir tas daznai vykdavo mieste, o lekt isvazinet i uzmiesti nepatikdavo man, zodziu su juo buvo susidorota kad nebekeltu rupesciu vazinejant pagrinde mieste.
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Lapkričio 11, 10:41:17 sukūrė valdasm »

Neprisijungęs europietis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #165: 2014 Lapkričio 11, 10:54:38 »
Jei vaizdziai pasakojant tai perprogramavo ECU ir isvale DPF vidu, kad lysta prie dpf net nesimato, jis neispjautas :) tebestovi savo vietoje su visais savo davikliais, tik viduriu nebeturi, kad TA nesikabinetu ir panasiai, vienintelis kas nepatinka man toks tylus svilpimas is duslintuvo yra, nes ismetimas atsirado tiesioginis atviras. O siaip nemete man jokiu klaidu del dpf ir nieko ten blogo nebudavo apart kuro suvartojimas isaugdavo jungentis regeneracijai ir tas daznai vykdavo mieste, o lekt isvazinet i uzmiesti nepatikdavo man, zodziu su juo buvo susidorota kad nebekeltu rupesciu vazinejant pagrinde mieste.

O kur cia radai tokiu darbsciu ranku kad taip sutvarke tau originaliai?
Na dar kaip rasei atsisuksiu turbos slanga patikrinsiu asele ar nekliba,jai su turba bus viskas ok tai reiks ir man taip pasielgti su savo DPF reiks guldyti ant menciu.Nes tikrai baigia uzknisti toks dalykas nors i darba lekiu magistrale kiekviena diena na nemanau,kad jis isijunginet pastovei.

Neprisijungęs valdasm

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #166: 2014 Lapkričio 11, 11:01:45 »
As nors pats is Siauliu bet nepatingejau nulekti iki Kauno, sutvarke viska www.startline.lt nors tu firmu yra daugiau kurkas, bet as norejau pas juos :)

Neprisijungęs europietis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #167: 2014 Lapkričio 11, 11:23:15 »
O per kiek laiko tau sita visa dalika sutvarke?
Patikimi vyrukai darbuojasi rimtai savo darba ismano?
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Lapkričio 11, 11:24:52 sukūrė europietis »

Neprisijungęs valdasm

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #168: 2014 Lapkričio 11, 11:28:39 »
O per kiek laiko tau sita visa dalika sutvarke?
Patikimi vyrukai darbuojasi rimtai savo darba ismano?

Pagrinde ten jie chipuoja masinas, o dirba jau gan senokai, apsilankyk ju tinklapyje rasi ten infos, o viska padare lygiai per 2 valandas, nespejo nei prailgti labai :)

Neprisijungęs europietis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #169: 2014 Lapkričio 11, 21:10:45 »
Kur galima susitvarkyti raktelio elektronika, kad rakintu pulteliu, nes per VCDS nepririsa. ff
Ar vaziuoti tiesiai i AUDI centra del sios bedos, ar pas auksarankius autoelektrikus galima uzsukt rimtus.
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Lapkričio 11, 21:23:17 sukūrė europietis »

Neprisijungęs poska

• Įrašai: 119
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #170: 2014 Lapkričio 12, 05:41:29 »
Kur galima susitvarkyti raktelio elektronika, kad rakintu pulteliu, nes per VCDS nepririsa. ff
Ar vaziuoti tiesiai i AUDI centra del sios bedos, ar pas auksarankius autoelektrikus galima uzsukt rimtus.
jaigu pats turi vcds tai susitvarkyt pats ,prisijiunges paziurek jaigu nemato koforto bloko tai jis bus nusmiges ,tai nusipirk kita , as dejau netgi su kitom raidem nes tokiu pat neradau,raides nurodo kiek gali atlikti funkcijiu,koforto blokas randasi po vairuotojo kojomis

Neprisijungęs europietis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #171: 2014 Lapkričio 12, 08:06:51 »
O kartais negali buti koks laidas paluzes ar kas nors?Nes su paciu rakteliu masina rakineja,langai irgi kilojasi is vidaus,ar gali buti jame kokia nors komanda nusprogus.Manau jai butu mires tai i nieka ir nereguotu,nei langai kilnotusi ar dar kas neveiktu.Ir kokie butent skaiciai nurodo raktelio pririsima.Manau pries keiciant reikia dabartini codinga nusirasyti,kad prijungus kita ivesti savo codinga kad prisiristu.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #172: 2014 Lapkričio 12, 08:59:11 »
Adaptacijoje irasai nauja rakta ir viskas, jeigu nemato keiti rakto elektronika.

Neprisijungęs europietis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #173: 2014 Lapkričio 12, 09:59:16 »
Adaptacijoje irasai nauja rakta ir viskas, jeigu nemato keiti rakto elektronika.
Tai as ir rasiau,kad per adaption 21 kanala nunulinu bandau per visas 1-4 grupes ir jo nepririsa.Tai dabar ir lieka neaiskumas ar komforto blokas nusproges ar raktelio elektronika.O kur nuvaziuoti ir pasikeisti rakto elektronika tai ir neradau atakymo.(H-)

Neprisijungęs valdasm

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #174: 2014 Lapkričio 12, 10:36:27 »
Tai as ir rasiau,kad per adaption 21 kanala nunulinu bandau per visas 1-4 grupes ir jo nepririsa.Tai dabar ir lieka neaiskumas ar komforto blokas nusproges ar raktelio elektronika.O kur nuvaziuoti ir pasikeisti rakto elektronika tai ir neradau atakymo.(H-)

per paieska dek audi klube rakto pririsimas ir simes tokia tema, o temoje only AUDI yra parases kaip priristi rakta be vcds, as jau syki tuo pasinaudojau po akumo atjungimo buvo numusti abu rakteliai, prisirisau, viskas suveike puikiai, dekui only AUDI :)