Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: B7 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 159215 kartus)

Neprisijungęs Audi110kw

• Įrašai: 2367
    • Žiūrėti profilį
Re: B7 Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #100: 2014 Spalio 06, 22:55:35 »
Kaune tokia pat viena buvo kuri tik su raktu rakinejos :) kai ziurinejau...

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #101: 2014 Spalio 06, 23:12:28 »
Sweiki visi forumieciai!
Savaitgali papirkau A4 B7 2.0tdi 103kw 2006m. Siaip auto yra puikus pries tai gazavau su c5 1.9 PD. Turiu tokia problema forume skaiciau bet tas variantas nepadejo, gal jus man galetumete pagelbeti.Problema tokia, kad yra gamikliskas tik vienas raktelis ir su juo negaliu atrakinti ir uzrakinti auto tai pogi ir bagazine nereguoja  i ji.Batareika pakeiciau nauja pats raktas kai nuspaudi komanda uzrakinti ar atvirksciai diodas nuspaudus mirksi.
As manau ar gali buti kad raktas buvo  issiprogramaves.Turiu VAG bet nezinau PIN rakto kad galeciau vel ji suaktyvuoti.Gal turite kokiu kitokiu variantu kaip galima butu ji aktyvuoti. Nes reik pastoviai rakinti dureles su raktu kad atrakinti.Buciau dekingas visiem pasidalinta info (H-).

8E Remote Learning

Neprisijungęs europietis

• Įrašai: 44
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #102: 2014 Spalio 06, 23:25:33 »

[/quote]
8E Remote Learning
Dekuj uz pasiaukojima rytoj po darbo pasijungsiu Vag ir pabandysiu ir parasysiu ar pasiseke tai igivendinti.
Dekuj tau labai. (y)
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Spalio 06, 23:27:12 sukūrė europietis »

Neprisijungęs europietis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #103: 2014 Spalio 07, 07:38:51 »
Siandien atsikeles anksciau pries darba galvojau pabandysiu per VAG atlikti sia komanda kad prisiristi masinos pulteli kad rakintusi, bet deja (n)neleidzia man per 36 bloka adaption 21.
As matau kad pultelis nera priristas nes rodo '0'kai ivedu skaiciu kiek turiu pulteliu man neleidzia atlikti komandos TEST del kazkokiu neaiskiu aplinkybiu kad ji irasytu,gal be Pin tai neimanoma jo priristi gal kas turi kokiu genealiu minciu kai tai galima pasidaryti?:think:

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #104: 2014 Spalio 07, 07:56:33 »
Siandien atsikeles anksciau pries darba galvojau pabandysiu per VAG atlikti sia komanda kad prisiristi masinos pulteli kad rakintusi, bet deja (n)neleidzia man per 36 bloka adaption 21.
As matau kad pultelis nera priristas nes rodo '0'kai ivedu skaiciu kiek turiu pulteliu man neleidzia atlikti komandos TEST del kazkokiu neaiskiu aplinkybiu kad ji irasytu,gal be Pin tai neimanoma jo priristi gal kas turi kokiu genealiu minciu kai tai galima pasidaryti?:think:

46 kanalas, ne 36. Vedi nuliniam kanale , kad ištrinti visus raktus, paskui 21 kanalas, rašai ne kiek rakteliu, o į kelintą poziciją riši, išbandai 1,2,3 jeigu nė vienoje nepasikeičia užrašas paspaudus knopke (video ) , tada keiti rakto elektroniką, gana dažnas dalykas , kad ji sugenda.
Bandžiau aiškintis šitą fenomeną, bet deja , matuojant transporderis dažnį išduoda kaip priklauso, bet veikti nenori, tik pakeiti nauju ir viskas kuo puikiausiai.

Neprisijungęs europietis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #105: 2014 Spalio 07, 08:21:00 »
Jo taip ir padariau i 46 gal suklydau rasydamas.Jo iskart istryniau, bet as isbandziau 21 kanale tik 1 pozicija kitu ir nebandziau reikes gryzus namo po darbu vel prisijungti ir pabandyti likusias pozicijas.Parasysiu kokios pasekmes mane aplanke.

Neprisijungęs europietis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #106: 2014 Spalio 12, 20:51:00 »
Sveiki, kas galetu pasiulyti, kur galima butu nusipirkti naudota bet gera EGR voztuva, nes maniskis jau man manau  tikrai nieko nepagelbes. Pasijunges VAG ismete sitokia klaida.Dabar be juo vaziavimo nera nebent kas nors turi kazkoki gera pasiulyma. :think:
Vaziuojant dingo trauka ir skydelyje uzsidege pakaitinimo zvakiu indikatorius ar kaip ji pavadinti. Nes manau beda yra stai ka rodau del jo dingo ir trauka ir sudinas vaziavimas.

« Paskutinį kartą keitė: 2014 Spalio 12, 20:56:09 sukūrė europietis »

Neprisijungęs europietis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #107: 2014 Spalio 12, 21:27:00 »
Sveiki, kas galetu pasiulyti, kur galima butu nusipirkti naudota bet gera EGR voztuva, nes maniskis jau man manau  tikrai nieko nepagelbes. Pasijunges VAG ismete sitokia klaida.Dabar be juo vaziavimo nera nebent kas nors turi kazkoki gera pasiulyma. :think:
Vaziuojant dingo trauka ir skydelyje uzsidege pakaitinimo zvakiu indikatorius ar kaip ji pavadinti. Nes manau beda yra stai ka rodau del jo dingo ir trauka ir sudinas vaziavimas.

« Paskutinį kartą keitė: 2014 Spalio 12, 23:50:02 sukūrė europietis »

Neprisijungęs europietis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #108: 2014 Spalio 12, 21:33:41 »

Radau savo EGR modeli:Pierburg 7.00365.06.0 AGR vožtuvas VW/ Audi elektrinis

Neprisijungęs emcaa

• Įrašai: 60
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #109: 2014 Spalio 14, 22:13:06 »
Sweiki visi forumieciai!
Savaitgali papirkau A4 B7 2.0tdi 103kw 2006m. Siaip auto yra puikus pries tai gazavau su c5 1.9 PD. Turiu tokia problema forume skaiciau bet tas variantas nepadejo, gal jus man galetumete pagelbeti.Problema tokia, kad yra gamikliskas tik vienas raktelis ir su juo negaliu atrakinti ir uzrakinti auto tai pogi ir bagazine nereguoja  i ji.Batareika pakeiciau nauja pats raktas kai nuspaudi komanda uzrakinti ar atvirksciai diodas nuspaudus mirksi.
As manau ar gali buti kad raktas buvo  issiprogramaves.Turiu VAG bet nezinau PIN rakto kad galeciau vel ji suaktyvuoti.Gal turite kokiu kitokiu variantu kaip galima butu ji aktyvuoti. Nes reik pastoviai rakinti dureles su raktu kad atrakinti.Buciau dekingas visiem pasidalinta info (H-).

jei turi manuala paskaityk kaip programuoti rakteli pakeitus batareika... jei ne rasyk man... gal pagelbesiu turejau tokia pat problema

Neprisijungęs valdasm

• Įrašai: 74
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #110: 2014 Spalio 15, 19:52:00 »

issivalyk o ne naujo ieskok, pas mane buvo panasus, savaitgali kaiptik valiau :)

Neprisijungęs Jurka4

• Įrašai: 747
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #111: 2014 Spalio 23, 11:49:23 »
Sveiki,A4 B7 2.0TDI keiciant generatoriaus dirzo itempeja kad ji atsukti reikia vairo stiprintuvo siurbli nuimt ar ne?
aciu

Neprisijungęs Mužikas

• Įrašai: 62
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #112: 2014 Spalio 25, 21:44:36 »
Sveiki, gal kas ką galite papasakoti apie 1.6 75kw b7? kokie silpni mazgai? sąnaudos? grandinė ar diržas? paprasta sankaba ar plaukiojanti? ir t.t. Ačiū.
Taip pat įdomu kas ten gero keitėsi važiuoklėje, prieš tai turėjau b5.5 tai ar liko tas pats milionas svirčių ar kažkas padoriau?

Neprisijungęs laimisirko

• Įrašai: 3001
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #113: 2014 Spalio 26, 10:18:34 »
Sveiki, gal kas ką galite papasakoti apie 1.6 75kw b7? kokie silpni mazgai? sąnaudos? grandinė ar diržas? paprasta sankaba ar plaukiojanti? ir t.t. Ačiū.
Taip pat įdomu kas ten gero keitėsi važiuoklėje, prieš tai turėjau b5.5 tai ar liko tas pats milionas svirčių ar kažkas padoriau?
apie varikli nieko negaliu papasakoti, nes tokio net nesu mates :think: ta prasme zinau, kad toks yra, bet jis labai jau retas... sankaba tokiu metu betkokiu atveju manau butu plaukiojanti, o vaziuokle isliko tokia pati, ta prasme tiek pat svirciu...
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Spalio 26, 10:21:39 sukūrė laimisirko »

Neprisijungęs Jurka4

• Įrašai: 747
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #114: 2014 Spalio 26, 15:35:14 »
Sveiki,A4 B7 2.0TDI keiciant generatoriaus dirzo itempeja kad ji atsukti reikia vairo stiprintuvo siurbli nuimt ar ne?
aciu
Pats paklausiau pats ir atsakysiu,man užteko nuimti tik generatorių nes trukdo itempejo išėmimui ir idejimui.

Neprisijungęs europietis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #115: 2014 Spalio 26, 17:53:45 »
Norejau pasidometi kas gali info  (H-) numesti kaip pasitikrinti su Vag PDF uzsikimsima totaliai kiek rodo procentaliai.Ir i koki bloka reikia eiti ir i kokia komanda?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #116: 2014 Spalio 26, 18:41:02 »
Norejau pasidometi kas gali info  (H-) numesti kaip pasitikrinti su Vag PDF uzsikimsima totaliai kiek rodo procentaliai.Ir i koki bloka reikia eiti ir i kokia komanda?

http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/Diesel_Particle_Filter_Emergency_Regeneration

Neprisijungęs Mužikas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #118: 2014 Spalio 26, 23:27:33 »
apie varikli nieko negaliu papasakoti, nes tokio net nesu mates :think: ta prasme zinau, kad toks yra, bet jis labai jau retas... sankaba tokiu metu betkokiu atveju manau butu plaukiojanti, o vaziuokle isliko tokia pati, ta prasme tiek pat svirciu...
Aš kaip suprantu, tokie pat stovi pas vw golf 5, jettas gal dar kur, nežinau :) na jo, su toms svirtimis jie tai pasistengė..

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #119: 2014 Spalio 26, 23:41:39 »
Aš kaip suprantu, tokie pat stovi pas vw golf 5, jettas gal dar kur, nežinau :) na jo, su toms svirtimis jie tai pasistengė..

Pas 5 golfą tikrai kitokia važiuoklė.

Neprisijungęs Mužikas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #120: 2014 Spalio 27, 17:46:51 »
aš turėjau omenyje tą 1.6 75kw benzininį variklį  ;)

Neprisijungęs valdasm

• Įrašai: 74
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #121: 2014 Spalio 28, 14:54:37 »
Kolegos kas gali pakomentuoti toki dalyka del tepalu, jei pagal audi rekomendacija dabar pilu tepala 5w30, ar ipylus 5w40 istikro variklis dirbs tyliau ir "graziau", kazka skaiciau uzsienio tinklapiuose kad daug kas taip daro masinoms kurios jau pravaziavus 200-300t km. bet ar nebus varikliui nuo to blogiau?

Neprisijungęs Dieselburner

• Įrašai: 2906
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #122: 2014 Spalio 28, 15:26:11 »
Kolegos kas gali pakomentuoti toki dalyka del tepalu, jei pagal audi rekomendacija dabar pilu tepala 5w30, ar ipylus 5w40 istikro variklis dirbs tyliau ir "graziau", kazka skaiciau uzsienio tinklapiuose kad daug kas taip daro masinoms kurios jau pravaziavus 200-300t km. bet ar nebus varikliui nuo to blogiau?

Kazko labai baisaus tikrai nebus.

Neprisijungęs europietis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #123: 2014 Spalio 30, 19:45:27 »
sweiki, noriu paklausti del A4 B7 2.0 103kW.
Pas mane prikiniai zibintai stovi biksenoniniai ar per kiekviena uzsikurimo procesa turi kaip taisiklingiau parasyti suvaikscioti zibintu automatinis aukscio susireguliavimas ar cia priklauso tik nuo svorio pvz kai priseda daugiau zmoniu ar isimeti kazka sunkesnio i bagazine.Nes pastebejau lygtais uzkurus kartais jie nusileidzia ir atsistoja i reikiama padeti o kartais gal ir nesuvaiksto, ar taip ir turetu buti. :think:

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #124: 2014 Spalio 30, 19:59:57 »
sweiki, noriu paklausti del A4 B7 2.0 103kW.
Pas mane prikiniai zibintai stovi biksenoniniai ar per kiekviena uzsikurimo procesa turi kaip taisiklingiau parasyti suvaikscioti zibintu automatinis aukscio susireguliavimas ar cia priklauso tik nuo svorio pvz kai priseda daugiau zmoniu ar isimeti kazka sunkesnio i bagazine.Nes pastebejau lygtais uzkurus kartais jie nusileidzia ir atsistoja i reikiama padeti o kartais gal ir nesuvaiksto, ar taip ir turetu buti. :think:

55 bloko kodavime tai nustatoma, gali ir atjungti sia funkcija, jeigu pajungta turi suvaikscioti kiekviena uzkurima.