Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: B7 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 159311 kartus)

Neprisijungęs Modiss

• Įrašai: 251
    • Žiūrėti profilį
Re: B7 Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #575: 2017 Vasario 19, 15:16:18 »
Mh idomu, gal jis tiesiog neaktyvus pas jusu, idomu kur ieskotis galu :think:

Neprisijungęs laimisirko

• Įrašai: 3001
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #576: 2017 Vasario 19, 16:59:31 »
Mh idomu, gal jis tiesiog neaktyvus pas jusu, idomu kur ieskotis galu :think:

gal kokia sankabos varlyte grybauja, nes kiek atsimenu ismynus sankaba ribotuvas dingdavo, tai gal kompas ja mato pastoviai isminta :think:

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #577: 2017 Vasario 19, 17:10:14 »
gal kokia sankabos varlyte grybauja, nes kiek atsimenu ismynus sankaba ribotuvas dingdavo, tai gal kompas ja mato pastoviai isminta :think:

Pas kitus modelius išjungus ESP atsijungia ribotuvas, B7 neteko iš viso tokio dalyko matyti :think:

Neprisijungęs ponulis1

• Įrašai: 967
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #578: 2017 Vasario 19, 18:18:56 »
jo, pasata turejau B6, tai neisjungus ESP, iki 3k rpm gazuodavosi. pas dabartine B7 sito nera..

Neprisijungęs tomas1010

• Įrašai: 181
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #579: 2017 Vasario 19, 19:48:43 »
yra pas mane b7'oj iki 3000 apsuku ribotuvas, numynus sankaba issijungia. berods ir esp isjungus atsijungia.

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #580: 2017 Vasario 19, 20:29:15 »
Nes jis ankciau man veike, ribotuvas iki 3k rpm, bet po akumo atjungimo ar tai kaikuriu fiskiu atjunginejimo jis nebeveikia.Visom b7 yra laisvu ribotuvas, bent jau 2.0 tdi. TAu Evka nera ribotuvo?

Asmeniškai nesu matęs dar pas šitas ribotuvo. Man yra iki 2500aps, bet gali ką nori spaudinėti  - neatsijungia

Neprisijungęs iMechanic

• Įrašai: 1700
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #581: 2017 Vasario 19, 20:44:29 »
B8, nei sankaba nei esp išjungus, vistiek nedaugiau 2500rpm daugiau nekyla. Šiaip nustebau, nes ir TA einant nieko negali padaryt ir dumingumą matuoja ant tiek apsukų.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #582: 2017 Vasario 19, 22:24:20 »
B8, nei sankaba nei esp išjungus, vistiek nedaugiau 2500rpm daugiau nekyla. Šiaip nustebau, nes ir TA einant nieko negali padaryt ir dumingumą matuoja ant tiek apsukų.

Juokas ir man ėmė kai bandė gazuoti, o ten tik truputi garsiau variklis dirba :D

Neprisijungęs Andzej

• Įrašai: 260
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #583: 2017 Vasario 19, 22:48:23 »
Čia taip tik ant laisvų? Aš dabar prisiminiau, kad tėvas pasakojo, kad per TA negalėjo pakelti apsukų, tai praleido net nematavę dūminimo.. b7 su 1.9 tdi

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #584: 2017 Vasario 19, 23:02:56 »
Čia taip tik ant laisvų? Aš dabar prisiminiau, kad tėvas pasakojo, kad per TA negalėjo pakelti apsukų, tai praleido net nematavę dūminimo.. b7 su 1.9 tdi

Tik ant laisvų, keista būtų jeigu ir važiuojant nekiltų :-)

Neprisijungęs ponulis1

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #585: 2017 Vasario 20, 09:21:36 »
Na jie mazdaug zino turbut kuriom masinom, tas laisvu apsuku ribotuvas yra. Nes kiek skaiciau, senesniom remapintom masinom, mapa su ribotom apsukom padarydavo, nepraleisdavo TA.

Neprisijungęs Karis

• Įrašai: 1938
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #586: 2017 Vasario 21, 21:47:25 »
Pas mane ant b7 nera sito navaroto. :think: Lenkiasi apsukos iki dugno.

Neprisijungęs Modiss

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #587: 2017 Vasario 22, 00:20:53 »
O gal yra ,tiesiog neaktyvus kazkodel. Sedejau 125kw variante ,ten taipat buvo ribotuvas, mano 103kw kai nupirkau taipat veike ribotuvas , pasikrapstinejus prie motoro nebeveikia  :-]

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #588: 2017 Vasario 22, 09:13:37 »
O gal yra ,tiesiog neaktyvus kazkodel. Sedejau 125kw variante ,ten taipat buvo ribotuvas, mano 103kw kai nupirkau taipat veike ribotuvas , pasikrapstinejus prie motoro nebeveikia  :-]

Keistas reikalas, nes čia gi programinis reikalas, nelabai tu tą ribotuvą ir deaktyvuotum pats :think:

Neprisijungęs Modiss

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #589: 2017 Vasario 22, 10:52:41 »
Joa cia kazkas programiskai padaryta, ir man idomu kur ieskotis galu.

Neprisijungęs Karis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #590: 2017 Vasario 23, 22:36:44 »
(h) isidejus borto kompo rankena ir sukodavus skydeli issiziebe langu skyscio trukumo lempa.
truksta lygio daviklio. db kontakta pajungiau i minusa ir lempukas uzgeso.
turiu kita bakeli su davikliu ir pajungimas aiskus. galima nauja laida prasivesti, bet  i skydeli ateina laidas lygio davikliui,tai o kur ieskoti kito to laido galo? :think: gal jis jau kur nors isvestas po kapotu? :think:

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #591: 2017 Vasario 24, 00:22:24 »
(h) isidejus borto kompo rankena ir sukodavus skydeli issiziebe langu skyscio trukumo lempa.
truksta lygio daviklio. db kontakta pajungiau i minusa ir lempukas uzgeso.
turiu kita bakeli su davikliu ir pajungimas aiskus. galima nauja laida prasivesti, bet  i skydeli ateina laidas lygio davikliui,tai o kur ieskoti kito to laido galo? :think: gal jis jau kur nors isvestas po kapotu? :think:

Nebųna net į skydelį atvesta jeigu daviklio nėra, geriausiu atveju tik nuo skydelio iki apačioje po kaire esančių jungčių bloko, bet iš kėbulo tikrai neišeina jeigu gamykliškai daviklio nėra.

Neprisijungęs Karis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #592: 2017 Vasario 24, 08:58:44 »
tai td tikriausiai bus nuo skydelio iki koju tik davestas laidas. :think:
reiks apziuret.
o gal dar netycia buna variantas, kad pats dacikas buna bakelyje, tik jis nepajungtas? :think:
nes kiek ziurejau, tai ten nemazai reikalu ta bakeli pakeist :-{

Neprisijungęs ponulis1

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #593: 2017 Vasario 24, 11:53:50 »
laidas iki skydelio isvis neateina. tau ir reikia viena ta laida nuo spidometro prasivesti i variklio skyriu. ta laida kuri is spidometro fyskes, pajungei i minusa, jis pravedi iki variklio skyriaus. (kiek esu skaites, bet pats nesu dares).

Neprisijungęs Karis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #594: 2017 Vasario 24, 14:19:59 »
laidas iki skydelio isvis neateina. tau ir reikia viena ta laida nuo spidometro prasivesti i variklio skyriu. ta laida kuri is spidometro fyskes, pajungei i minusa, jis pravedi iki variklio skyriaus. (kiek esu skaites, bet pats nesu dares).

pasikartosiu dar syki. is paneles i skydelio melynos fiskes 1 kontakta laidas (rudas/raudonas) ateina. as tik kad nekarpyt ir ne skust laidu isardziau ta fiske ir istraukiau oem koja ir idejau kita koja su nuvestu laidu i minusa. o oem laidas db kyso is bendros pravodkes ir jis kazkur nueina su visais laidais.  db tik belieka issiaiskinti kur nuo skydelio tie laidai eina. ar i prie koju esancias fiskes ar i ecu( nzn ar buna kaip pas b5) nes neardes dar.
va zmogui tokia pat situacija, tik jis taip ir neparase ar rado ta palaida gala.

I disassembled the lower washer fluid reservoir but there was only one connector for the washer pump. There was no free connector for the washer fluid level sensor. In the reservoir there is actualy a sealed hole for the sensor. So where does the wire from the blue cluster connector go then, or where can I search for it?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #595: 2017 Vasario 24, 17:22:11 »
pasikartosiu dar syki. is paneles i skydelio melynos fiskes 1 kontakta laidas (rudas/raudonas) ateina. as tik kad nekarpyt ir ne skust laidu isardziau ta fiske ir istraukiau oem koja ir idejau kita koja su nuvestu laidu i minusa. o oem laidas db kyso is bendros pravodkes ir jis kazkur nueina su visais laidais.  db tik belieka issiaiskinti kur nuo skydelio tie laidai eina. ar i prie koju esancias fiskes ar i ecu( nzn ar buna kaip pas b5) nes neardes dar.

Nėra nieko paprasčiau, juoda jungtis kairėje ant stoikės prie kojų, 9 10 jungtis, pažiūrėk ir bus aišku, o kad toliau nenueis tai faktas.

Neprisijungęs ponulis1

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #596: 2017 Vasario 24, 20:21:19 »
aisku. na pas b6 nebuvo ten isvis tame 1 pine laido.

ps. RNS-e updatinot kas? naudos kokios yra , jei nenaudoju navigacijos?

ir dabar girdziu kas ~30 sekundziu toki PYP tylu per garsekalbius, gali buti del to, kad telefono pajungimas istrauktas, bet neisprogramuotas... su savo vcds neieidnu i navi. neprisiruosiu pas drauga nulekti orginalo vcds pajungti.

Neprisijungęs laimisirko

• Įrašai: 3001
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #597: 2017 Vasario 24, 21:50:49 »
aisku. na pas b6 nebuvo ten isvis tame 1 pine laido.

ps. RNS-e updatinot kas? naudos kokios yra , jei nenaudoju navigacijos?

ir dabar girdziu kas ~30 sekundziu toki PYP tylu per garsekalbius, gali buti del to, kad telefono pajungimas istrauktas, bet neisprogramuotas... su savo vcds neieidnu i navi. neprisiruosiu pas drauga nulekti orginalo vcds pajungti.

o kaip atnaujint? as nieko nedariau,  navi ir viskas veikia kaip priklauso, tai manau net neverta :) jei naujinasi idejus navi diska, tai man ikisus 2016m niekas nevyko (y)

Neprisijungęs ponulis1

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #598: 2017 Vasario 24, 23:36:02 »
iejus i meniu paziurek kokia versija. siaip kiek supratau, naujinti firmware nera reikalo, keli meniu punktai dasideda, bet skirti telefonui ir balso komandai... interfeisas nesikeicia ...

Neprisijungęs Karis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #599: 2017 Vasario 25, 01:01:24 »
kaip ten yra su tais variklio purkstukais? :think:
pas mane 1.9 tedeyy 85kw ir itariu, kad gali kazkuris ar kazkurie myztukai gryba pjaut :E
ant laisvu jauciasi vibracija truputi.gal  1 is 10kartu uzkuriant suburbuliuoja kazkaip motoras, o vaziuojant, uzkelus apsuku, tai toks jausmas, kad dusle butu kiaura :-]
trauka ne kazka(nesu tikras, nes nzn kaip ji turi vaziuoti) :-]
vnz ten tuos purkstukus reik deti tokius pat(kodas) kokie yra? ar tinka ir kitokiais kodais? :think:
o jei tarkim deti is 96kw motoro? :think:
nesusidures as su tais motorais ir myztukais tokiais mandriais,  :-]