Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: B7 avant galinio valytuvo motoriukas  (Skaityta 5300 kartus)

Neprisijungęs bastardo

• Įrašai: 420
    • Žiūrėti profilį
B7 avant galinio valytuvo motoriukas
« Topic Start: 2013 Balandžio 17, 21:03:47 »
Na kaip suprantu tai cia jų viena iš silpnujo vietų, bet gal kas žino ar įmanoma juos pataisytti? Nes jie nėra pigus, ebay ~90£.
Ir dar pastebejau kad pas paprastus avantus valytuvo pozicija yra dešinėje stiklo puseje, o pas S Line kairėje?! Negi motoriukai skirtingi pas jas?
Pas pati nudveses tai pandau išsiaiškinti daugiau apie juos.
Cia vienas DIY kam idomu :
http://www.vwaudiforum.co.uk/forum/showthread.php?91302-how-to-replace-a-Avant-rear-wiper-motor

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
Re: B7 avant galinio valytuvo motoriukas
« Atsakymas #1: 2013 Balandžio 17, 21:28:26 »
sitas modelis nesitaiso,nes isdyla plastmase ties asimi ir apipurskimo vanduo patenka tiesiai i mechanizma ir ji dabaigia.Iseitis arba naujas,arba isvalyt savo ir atsisakyt apipurskimo.Kazkurioj skodoj sita ivertino ir apipurskimas eina per atskyra myztuka.Kad sukasi i kita puse,nieko nuostabaus.A4,a6,sukasi i kita puse nei 5 ar 6 passatas.tiesiog variklio sliekas pagamintas i kita puse,atitinkamai ir pagrindinio dantracio dantai isfrezuoti i kita puse.fotkiu neparodysiu,laikau viska smegeninej.

Neprisijungęs bastardo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2013 Balandžio 17, 21:46:06 »
Tai kaip suprantu, jie netinka? Pvz pas mane S line, tai nuo paprastos netiks?
Gal kainas žinai Lietuvoje šito malonumo?
Aciu

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2013 Balandžio 17, 22:53:53 »
as tureciau,be 200 lt neatiduociau.yra ziopliu kurie ir uz 30 atiduotu.Siaip geras varikliukas retai pasitaiko.

Neprisijungęs bastardo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2013 Balandžio 18, 06:16:43 »
Aišku, teks kratyti kišenes :(

Neprisijungęs Ryska7

• Įrašai: 31
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2013 Gegužės 15, 13:10:04 »
Ankstyvą pavasarį turėjau ir aš problemą su galinio stiklo motoriuku-auto A4, Avant, 2005 m., S-line, atslinekė valytuvas ir pasiliko...Kėdainiuose sutvarkė už 150 Lt...restauravo ir patarė dažniau naudoti pagal paskirtį :)

Neprisijungęs TDRaF

• Įrašai: 30
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2016 Sausio 23, 11:26:22 »
Sveiki,
Ne visai į temą, bet irgi apie apiplovimą. Kas galėtų būti, jeigu apiplauna tik vienos pusės (keleivio) xenon žibintus? Skystis užpiltas -25. Ar gali būti užšalęs? Kokiu principu išstuma tą purkštuką? Ačiū už bet kokią info.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2016 Sausio 23, 15:24:49 »
Sveiki,
Ne visai į temą, bet irgi apie apiplovimą. Kas galėtų būti, jeigu apiplauna tik vienos pusės (keleivio) xenon žibintus? Skystis užpiltas -25. Ar gali būti užšalęs? Kokiu principu išstuma tą purkštuką? Ačiū už bet kokią info.

Skystis po slegiu ji isstumia, jeigu vienas nepakyla, tai arba uzkirmijes, arba is viso slanga iki jo nedaeina, teks nusiimti buferi ir apziureti.

Neprisijungęs TDRaF

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2016 Sausio 23, 16:19:57 »
Skystis po slegiu ji isstumia, jeigu vienas nepakyla, tai arba uzkirmijes, arba is viso slanga iki jo nedaeina, teks nusiimti buferi ir apziureti.

Prieš žiemą viskas buvo gerai, tai arba užsinešė, arba šlanga nusimovė. O motoriukas negalėjo pareit?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2016 Sausio 24, 01:48:42 »
Prieš žiemą viskas buvo gerai, tai arba užsinešė, arba šlanga nusimovė. O motoriukas negalėjo pareit?

motoriukas negalejo, nes slegis iskelia tolimesni purkstuka, greiciau uzsikirto, slanga taip pat nenusimove, nes nebutu slegio ir skystis isbegtu

Neprisijungęs TDRaF

• Žiūrėti profilį
motoriukas negalejo, nes slegis iskelia tolimesni purkstuka, greiciau uzsikirto, slanga taip pat nenusimove, nes nebutu slegio ir skystis isbegtu

Ačiū už informaciją. Bandysiu išsiardyt ir žiūrėt kame problema :)

Neprisijungęs juska

• Įrašai: 25
    • Žiūrėti profilį
O kas galėtų būti, jei galinio lango apiplovimas neveikia? Motoriukas ar siurbliukas, girdisi kaip veikia, bet vanduo neateina. Kur ieškoti bėdos?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
O kas galėtų būti, jei galinio lango apiplovimas neveikia? Motoriukas ar siurbliukas, girdisi kaip veikia, bet vanduo neateina. Kur ieškoti bėdos?

Nusiimi galinio dangcio vidine apdaila, atjungi slangute nuo varikliuko ir tada ziuri ar is viso iki jo daeina. Jeigu iki varikliuko bega, tada temos pradzioje viskas aprasyta, jeigu ne, ziuri kur slangute nutrukusi ir ar is bakelio is viso bega.

Neprisijungęs juska

• Įrašai: 25
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Ignasijus

• Įrašai: 3
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2016 Balandžio 11, 16:39:08 »
man buvo sugedęs. kur važiavau, visur sakė, kad reikia naujo varikliuko. nuvariau į įmonės servisą (autoagregatai berods) ir man jį sutvarkė už 18 ar 20 eur (jums turbūt daugiau kainuotų). veikia iki šiol ir su purškimu.

Neprisijungęs Nori alaus?

• Įrašai: 435
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Nori alaus?

• Įrašai: 435
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2018 Gegužės 04, 11:41:33 »
Up sena tema.
Kadangi ardytojai net ir puvesius po 30€ siulo, tai geriau nauja imti. Valeo (OEM) galiu gauti 60-65€, o gal esat susidure su aftermarket produkcija? Verta pigesnius? Tokio kaina visai patraukli
https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.com%2Fulk%2Fitm%2F182757673256

Sent from my iPhone using Tapatalk