Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi a4 b7  (Skaityta 2985 kartus)

Neprisijungęs Zetorr21

• Įrašai: 1
    • Žiūrėti profilį
Audi a4 b7
« Topic Start: 2018 Birželio 18, 23:05:15 »
Sveiki, turiu audi a4 b7 2 litrai 103 kilovatai. Vaziuojant ant 130 ismete klaida, pakaitinimo zvakiu ir ji mirksejo. Trauka dingo visiskai, 6begiu net letejo, bandant isibegeti vos sunkiai begejosi. Uzgesinau masina ir vel uzkuriau dingo ta klaida, bandziau vel isibegti trauka viskas ok isibegejau iki 170 ir nieko jokios klaidos. Dar pries ta klaida labai smarkiai stabdziau, tad pavazevus ir kai isibegejau ismete te klaida. Gal kas zino mazdaug ka?

Neprisijungęs Karis

• Įrašai: 1938
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi a4 b7
« Atsakymas #1: 2018 Birželio 19, 23:46:04 »
Niekas nieko cia tau nepriburs, jungi kompa ir ziuri kame beda. Klaida vistiek bus pasilikus kompe

Neprisijungęs Modiss

• Įrašai: 251
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2018 Birželio 24, 11:15:17 »
MAn ta pati problema isijungia daznai pavaziavus 50-100 km , bet kiek ieskojau su obd eleven klaidos pasilikusios neradau, gaila neturejau galimybes pajunkti tuo metu kai isijungia tas avarinis rezimas.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2018 Birželio 24, 13:07:15 »
MAn ta pati problema isijungia daznai pavaziavus 50-100 km , bet kiek ieskojau su obd eleven klaidos pasilikusios neradau, gaila neturejau galimybes pajunkti tuo metu kai isijungia tas avarinis rezimas.

Isijungė avarinis, reiškias klaida turi likti atmintyje, nebent išprogramuoti kokie elementai, tada taip, ne visos klaidos lieka. Dar gali pasijungti normalų kabeliuką VCDS, gal daugiau pamatysi.