Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A4 B7 Variklio pagalve  (Skaityta 3977 kartus)

Neprisijungęs Arniukas

• Įrašai: 10
    • Žiūrėti profilį
Audi A4 B7 Variklio pagalve
« Topic Start: 2012 Gruodžio 12, 21:36:38 »
Sveiki,

Turiu problemele su elektronine variklio pagalve, jei ne taip issireiskiau tai atsiprasau bet i viena variklio pagalve ateina fiske..nu ir ka man rodo trumpas jungimas nuskaitant klaidas..elektrikas patikrino trumpas jungimas yra pacioje pagalveje..suprantu kad ja reikia keisti, bet ji nei suplysusi nei ka..bet kam tada ateina ta fiske ir ka ji priduoda? beje audi A4 2005m 1.9 tdi
Is anksto dekoju uz konkrecius patarimus ar atsakymu..

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi A4 B7 Variklio pagalve
« Atsakymas #1: 2012 Gruodžio 12, 22:31:38 »
Viduje yra tepalas ir ten nuo greicio veikia voztuvas  kuris kietina arba minkstina pacia pagalve.

Neprisijungęs Arniukas

• Įrašai: 10
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2012 Gruodžio 13, 18:18:14 »
o tai gali buti del to kad variklio vibracija labai persiduoda i kebula?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2012 Gruodžio 21, 13:49:23 »
o tai gali buti del to kad variklio vibracija labai persiduoda i kebula?

Pagalve turi didele reiksme variklio vibracijoms i kebula.

Neprisijungęs robertass

• Įrašai: 181
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2012 Gruodžio 21, 14:09:30 »
bet tai kokia sistema, geras, ir kai pagalvoji kam to reikia, ka neuztenka paprastu pagalviu? o kaip toks atvejis jei det i ta a4 paprasta pagalve netiks?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2012 Gruodžio 21, 14:16:19 »
bet tai kokia sistema, geras, ir kai pagalvoji kam to reikia, ka neuztenka paprastu pagalviu? o kaip toks atvejis jei det i ta a4 paprasta pagalve netiks?

Tvirtinimas tiks, tik turesi pastovia klaida, kuri kartais net servisini rezima ijungia ir padidintas vibracijas i korpusa.

Neprisijungęs Tomis

• Įrašai: 1174
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2012 Gruodžio 25, 21:57:22 »
tiesiog galima ideti paprasta pagalve ir varzha, kad kompas nesikeiktu. Del varzos pagooglink.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2012 Gruodžio 25, 23:11:54 »
tiesiog galima ideti paprasta pagalve ir varzha, kad kompas nesikeiktu. Del varzos pagooglink.

Vibracijas irgi varza nuims? Kam duoti patarimus kurie kenkia automobiliui.

Neprisijungęs Tomis

• Įrašai: 1174
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2012 Gruodžio 26, 15:11:27 »
na ties patys 1,9tdi ejo ir paprastom ir aktyviom pagalvem...galbut komforto siek tiek ir sumazes, bet idejus paprasta pagalve tikrai bus geriau nei vazineti su trukusia/be tepalo.

Neprisijungęs Rege

• Įrašai: 15
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2013 Spalio 24, 21:38:39 »
O kokia varza keliu omu geriausei deti ? Vietoj dacikines i paprasta. 

Neprisijungęs valdasm

• Įrašai: 74
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2014 Rugsėjo 04, 20:21:31 »
Variklio kodas BRB kokios be tu hidrauliniu dar stovi pagalves?dar kazkokia yra priekyje ir gale variklio, jauciama vibracija salone uzdavus gazo arba vaziuojant staiga atleidus gaza ir manau kaltos bus pagalves galine arba priekine, kuri neleidzia varikliui vartytis, sonines(hidraulines) turetu to neitakoti.

Neprisijungęs valdasm

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2014 Spalio 07, 10:39:48 »
Vibracijas irgi varza nuims? Kam duoti patarimus kurie kenkia automobiliui.

Pas mane tos pacios hydro pagalves, viena su laidu kita be, bet kad butu salone maza vibracija tai toli grazu, ypac ant laisvu sukiu tai salone vibracija stiproka, o visos pagalves sveikos grazios, netgi lyginant su mano turetu vw touran (jame isvis salone nebuvo vibracijos 1,9tdi) ir kaip ja sumazinti? :)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2014 Spalio 07, 12:54:51 »
Pas mane tos pacios hydro pagalves, viena su laidu kita be, bet kad butu salone maza vibracija tai toli grazu, ypac ant laisvu sukiu tai salone vibracija stiproka, o visos pagalves sveikos grazios, netgi lyginant su mano turetu vw touran (jame isvis salone nebuvo vibracijos 1,9tdi) ir kaip ja sumazinti? :)

Tai, kad tų vibracijų priežaščiu ne viena ar dvi, kiek forume gvildename, tai kiekvienas atvejis skirtingai ir vienareikšmiškai pasakyti kas kaltas neišeina.

Neprisijungęs Jurka4

• Įrašai: 747
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2014 Gruodžio 06, 08:10:08 »
O gal kas žinote kaip patikrinti variklio pagalve? Nes važiuojant per kelio neligumus,gulincius policininkus, priekyje dešinėn pusėj girdisi dunksejimas. Pradzioj buvo tikrinamas duslintuvus judinant kilojant jokiu garsu nėra. Toliau pradėta tikrinti važiuoklė keliuose servisuose įvairiais būdais su ja buvo viskas gerai. Ant dienų pastebėjau kad sudunksejimas atsiranda ir tada kai pajudama iš vietos. Manau kad gali buti dešinioji variklio pagalve bet kaip tikslei nustatyti kad tai ji nes jos kaina 400lt nesinori ja pakeitus toliau važinėti su dunksejimu. Kalbama apie a4b7 2.0 TDI 2005m. BLB
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Gruodžio 06, 08:49:17 sukūrė Jurka4 »

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2014 Gruodžio 06, 09:04:24 »
O gal kas žinote kaip patikrinti variklio pagalve? Nes važiuojant per kelio neligumus,gulincius policininkus, priekyje dešinėn pusėj girdisi dunksejimas. Pradzioj buvo tikrinamas duslintuvus judinant kilojant jokiu garsu nėra. Toliau pradėta tikrinti važiuoklė keliuose servisuose įvairiais būdais su ja buvo viskas gerai. Ant dienų pastebėjau kad sudunksejimas atsiranda ir tada kai pajudama iš vietos. Manau kad gali buti dešinioji variklio pagalve bet kaip tikslei nustatyti kad tai ji nes jos kaina 400lt nesinori ja pakeitus toliau važinėti su dunksejimu. Kalbama apie a4b7 2.0 TDI 2005m. BLB

Vienas stebi variklį,kitas bėgį pirmyn paskui atgal ir atleidinėja staigiau sankaba, bet ne iki galo, kad neužgęstų, su įspautu stabdžiu arba rankiniu. Variklis pradės tampytis ir pamatysi ar dunksi ar ne.

Neprisijungęs Jurka4

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2014 Gruodžio 06, 09:43:16 »
OK ačiū bandysiu,parasysiu kaip sekesi

Neprisijungęs Jurka4

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2014 Gruodžio 08, 08:08:54 »
Vienas stebi variklį,kitas bėgį pirmyn paskui atgal ir atleidinėja staigiau sankaba, bet ne iki galo, kad neužgęstų, su įspautu stabdžiu arba rankiniu. Variklis pradės tampytis ir pamatysi ar dunksi ar ne.
Na bandziau si metoda niekas nedunksi net nezinau kaip tikrint toliau (H-)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2014 Gruodžio 08, 08:35:55 »
Na bandziau si metoda niekas nedunksi net nezinau kaip tikrint toliau (H-)

Primityviai, jeigu pajudant sudunksi, vienas tegul klauso palei ratą, kitas variantas virš duobės, nieko protingiau ir nesugalvosi (-) O servisuose tau tikrina greičiausiai ant pakelėjo, visai kitos jėgos. Kaune tai pažystamas stendą turi, kur kaip technikinėj išklibina, kur Vilniuje tokį rasti nežinau.

Neprisijungęs Jurka4

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2014 Gruodžio 08, 09:04:09 »
Na bandysiu kazka jieskoti, aciu tau

Neprisijungęs Vytciokaz

• Įrašai: 139
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2014 Gruodžio 08, 09:13:15 »
Bajeris nebajeris, bet man buvo taip kad dunksėdavo irgi, mašinai pajudėjus ar sukant į vieną šoną ar į kitą šoną, variklio dalyje. Važiuoklė apžiūrėta, pagalvės variklio irgi, o pasirodo buvo akumuliatoriaus tvirtinimas nušokęs, ir jis ten baladodavos :D Taisymas - varžto prisukimas :)

Neprisijungęs Jurka4

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2014 Gruodžio 08, 10:30:09 »
Bajeris nebajeris, bet man buvo taip kad dunksėdavo irgi, mašinai pajudėjus ar sukant į vieną šoną ar į kitą šoną, variklio dalyje. Važiuoklė apžiūrėta, pagalvės variklio irgi, o pasirodo buvo akumuliatoriaus tvirtinimas nušokęs, ir jis ten baladodavos :D Taisymas - varžto prisukimas :)
Na irgi ideja reiks patikrint
aciu

Neprisijungęs mantuxster

• Įrašai: 364
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2014 Gruodžio 08, 10:56:24 »
pas mane yra dunksejimas  staigiau atleidus sankaba, taip pat kazkas biski bilda per duobes dideles vaziuojant, ir dar jauciasi sioka tokia vibracija salone, tai reziume turbut bus pagalve greiciausiai i gala? audi b6 1.9pd pas mane, vaziuokle visa tvarkinga
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Gruodžio 08, 10:58:02 sukūrė mantuxster »

Neprisijungęs Jurka4

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2014 Gruodžio 08, 11:23:13 »
Tas dunksejimas ne visada buna pas mane, o vibracija kai stoviu vietoj ant laisvu buvo ir pas mane pakeiciau sankabos komplekta kazkiek sumazejo. Isbandziau viena skysti po jo vos jauciamas suvibravimas bet labai minimalus,trauka pagerejo.Skyscio foto:

Neprisijungęs valdasm

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2014 Gruodžio 10, 22:44:18 »
As nesenai keiciau abi hidro pagalves (su laidu ir be) prie to paties ir pavaru dezes bei priekini "bumbula"" pakeiciau, ant laisvu vis tiek likusi silpna vibracija :) aisku zenkliai mazesne nei buvo pries tai, bet realiai kai pagalve viena originali 350lt kainuoja galiu pasakyt - nafik keisti.

Neprisijungęs Jurka4

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24: 2014 Gruodžio 10, 23:27:42 »
Speju pas mane irgi kaltas buvo akumas nes turėjo laisvumo,prisukus ji kažkaip dungsejimo jau antra diena nesigirdi. Ziuresim kas bus toliau,ačiū visiem už patarimus.