Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: audi a4 b7 automobilio trukčiojimas  (Skaityta 1151 kartus)

Neprisijungęs galdika6

• Įrašai: 6
    • Žiūrėti profilį
audi a4 b7 automobilio trukčiojimas
« Topic Start: 2020 Birželio 08, 23:12:35 »
Sveiki, turiu audi a4 b7 2005m. 2,5tdi 120kw multitronic 7 bėgiu. Iškilo problema,kad važiuojant mašina purtosi, bet ne visada, apsukos šokinėja nuo 3k iki 5k ir automatas permeta mažiausiai 2, kartais ir daugiau pavarų žemyn ir atgal nepersijungia tol kol rankiniu būdu įjungiu. Kartais pradeda mirksėti PRNDS pavarų ženklai visi, bet užgesinus viskas susitvarko ir važiuoji kaip niekur nieko. Padaryta diagnostika ir rastos 2 klaidos - P0706 transmission range sensor ''A'' circuit range/performance ir 01318 injection pump control module. Siurblio mechanine dalis tikrinta- ok, elektrine dalis- taip pat. Meistras kuris tikrino siurbli galvojo, kad elektrinei dalyje kažkas nudegęs tai perlitavo, bet gedimas nedingo.
Gal kas turit minčių ar esat susidūre su kažkuo panasaus? Artimiausiu metu bus ieškoma gedimo P0706 priežasties. Gal esat kas arde ir galit pasidalinti patirtimi?

Neprisijungęs Vilelis

• Įrašai: 6
    • Žiūrėti profilį
Re: audi a4 b7 automobilio trukčiojimas
« Atsakymas #1: 2021 Lapkričio 04, 19:09:12 »
Sveikas, pas mane panasi situacija su
2 ltr 103kw trukcioja , bet nevisada kai trukciot pradeda ismeta nemazai dumo ir salta nemeta 3, 4 begio mutitronic
perkurus masina deze susitvarko, bet trukciojimas buna , bet retai. Gal kas dar esate su panasia situacija susiddure?
Pas mane kompus junge nieko nieks neranda, nzn ar gali itakos tureti egr lyg uzglusintas pas mane.