Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A4 B7 2006m akumuliatoriaus ir kitu laidu apsauga  (Skaityta 4003 kartus)

Neprisijungęs MariusD

• Įrašai: 90
    • Žiūrėti profilį
Sveiki. Noreciau paklausti, ar kas zino ar yra speciali apsauga akumuliatoriui ir ten esantiem laidam? Masinos pardavejes tikino, kad siam modeliui ten apsaugos nebuna... bet nenoreciau tiketi.
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Sausio 22, 21:20:18 sukūrė MariusD »

Neprisijungęs MariusD

• Žiūrėti profilį
Idomu, kodel visiem buna tos apsaugos islupinetos. jau kelinta varianta ziuriu ir vis ju nera. Reikes uzsisakyti tikriausiai, nes nemalonu kai ten sniego kaupiasi

Neprisijungęs byfo

• Įrašai: 1967
    • Žiūrėti profilį
i srota nuwaryk ir pasiimk :)

Neprisijungęs MariusD

• Žiūrėti profilį
abejoju ar tokiu modeliu rasiu :) o gal...

Neprisijungęs byfo

• Įrašai: 1967
    • Žiūrėti profilį
kas iesko tas randa :)

Neprisijungęs MariusD

• Žiūrėti profilį
na bet apsauga yra visgi apsauga... nuo sniego, purvo, lapu ir pan ;)
tai tiek ir norejau suzinoti, vadinasi tokios apsaugos egzistuoja. o mane tikino, kad tokiem modeliam neina tokios apsaugos :)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
I autopaslauga nulek ir uzsisakyk, as A4B6 uzsakinejau apsauga su akumo dangteliu apie 100lt gavosi, B7 bus panasiai.

Neprisijungęs -Auris-

• Įrašai: 1245
    • Žiūrėti profilį
jokio ten sniego neprivaro nei purvo ale beleko, gal kiek dulkiu tenka, bet visas variklis nuo to neapsaugotas :D

Neprisijungęs Sky

• Įrašai: 31
    • Žiūrėti profilį
I autopaslauga nulek ir uzsisakyk, as A4B6 uzsakinejau apsauga su akumo dangteliu apie 100lt gavosi, B7 bus panasiai.

Pas mane irgi nera dangtelio per visa panele, audi a4 B6 2003.12 skambinau i autopaslaga pasake mano masinai neeina tas dangtelis... pasake kad pagal viska jis buvo dedamas iki 2003.09 menesio o veliau buvo pakeistas i toki maza gabaliuka kaip pas temos autoriu (pas man irgi toks galiukas kaireje ir viskas).

Tokia pat info suteike ir vilniaus audi centras.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Isvada tokia, nori meti lauk ta maza apsauga ir perki per visa, arba pasilieki  su maza.

Neprisijungęs Sky

• Įrašai: 31
    • Žiūrėti profilį
Isvada tokia, nori meti lauk ta maza apsauga ir perki per visa, arba pasilieki  su maza.

nezinau pas man masina jau 3 metai kiek ziuriu ten po akumu grazu svaru nei lapu nei vandens tai ir nusprendziau nepirkti...

Gal del estetisko vaizdo butu galima nupirkti...

Neprisijungęs Jurka4

• Įrašai: 747
    • Žiūrėti profilį
Pas mane kai buvo A4 B6 2004m irgi tik su maza apsauga, nuvaziavau i audi centra ir nusipirkau nauja neatsimenu kiek kainavo bet tikrai nebrangiai.Gal kam reik tos mazos apsaugos galiu parduoti :)

Neprisijungęs -Auris-

• Žiūrėti profilį
jokio ten sniego neprivaro nei purvo ale beleko, gal kiek dulkiu tenka, bet visas variklis nuo to neapsaugotas :D

Gal nebekalbek jei nezinai ,  mano pasatuj buvo tiek siuksliu lapu prisirinko po akumu , kad viena karta su draugu vaziuodami , sako cia vanduo is kazkur , ir iskart buvo posukis pasukiau ir parejo ant jo kojos gal trecdalis stiklines vandens, visas batas slapias, sustojau , atidariau kapota , o ten vanduo stovi kur akumas , tada atradau guma kur skyles buna uzkimstos isemiau ir isleidau viska, po to isemiau akuma , tai ten tiek lapu buvo i ta anga kur turi nuteket  vanduo, tiek purvo su lapais ,artode kad ten dumbliai kai su pirstu prakiurdziau ta purvo ir lapu skyle.

p.s. ta apsauga tikrai padeda, kam tada ji sugalvota? seip sau?

Oho kokie mes grubus :D Juokas ima, jei pats savo ratus laikai po medziais ar siaip neprisiziuri, cia jau tavo bedos (be)
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Sausio 25, 21:56:22 sukūrė -Auris- »

Neprisijungęs Audi110kw

• Įrašai: 2367
    • Žiūrėti profilį
kartais nepasirinksi kieme kur laikyt ratus po medziais ar atviroje vietoje statai kur yra vietos.

Neprisijungęs -Auris-

• Žiūrėti profilį
kartais nepasirinksi kieme kur laikyt ratus po medziais ar atviroje vietoje statai kur yra vietos.

Sutinku su tavim, bet anas kai parase, "jei nezinai tai nekalbek"  :-]

Neprisijungęs Edmundas28

• Įrašai: 5
    • Žiūrėti profilį
pats dabar ieskojau tos apsaugos ant akumuliatoriu.. tai kiek domejausi, ant vienos masinos versijos buna, o ant kitos net nebuna..  ;)

Neprisijungęs pipirishkes

• Įrašai: 4
    • Žiūrėti profilį
Gal kas domejosi AUDI centre kiek ji kainuoja?

Neprisijungęs Jurka4

• Įrašai: 747
    • Žiūrėti profilį
Gal kas domejosi AUDI centre kiek ji kainuoja?
74 lt