Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A4 B7 2.0 TDI duslintuvo temperatūros sensorius.  (Skaityta 1336 kartus)

Neprisijungęs yaerox

• Įrašai: 28
    • Žiūrėti profilį
Sveiki.  (h)

Automobilis: Audi A4 B7 2.0 TDI
Problema: Važiuojant prietaisų skidelyje pradėjo mirksėti (žvakių pakaitinimo lemputė) ir tuo momentu visiškai dingo trauka ir sunkiai pradėjo ,,rinkt'' apsukas. Automobilį buvau nuvežęs pajunkti prie kompiuterio, tai klaidą rodė DUSLINTUVO 3 TEMPERATŪROS SENSORYJE (daviklyje). Be to tikrinant temperatūrą viename daviklyje rodė 299C o kitame (jei neklystu) ~120C.

Klausimas: 1. Pakeitus daviklį turėtų išsispręsti problema?
                  2. Maždaug kokia daviklio kaina? 
:)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Kodel butent sensorius kaltas? Gal jis kaip tik rodo , kad katolikas uzsikises? Rasyk visa klaidos koda , bus aiskiau.

Neprisijungęs Jurka4

• Įrašai: 747
    • Žiūrėti profilį
Jo kaina originalaus apie 120lt

Neprisijungęs Tomis

• Įrašai: 1174
    • Žiūrėti profilį
draugas neseniai jieskojo - tai originalaus kaina ~500 OOOO centras pasake. Jeigu pastoviai rodo 299c, tai sugedes jis.

Neprisijungęs Jurka4

• Įrašai: 747
    • Žiūrėti profilį
draugas neseniai jieskojo - tai originalaus kaina ~500 OOOO centras pasake. Jeigu pastoviai rodo 299c, tai sugedes jis.
gal mes ne apie tapati kalbame, pas mane buvo parejas PDF temperaturos sensorius cia touranui, as ji pirkau mollery, su nuolaida 120 lt isejo,pakeiciau ir klaida dingo.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Neteko sutikti tokio sensoriaus uz 500lt, brangiausias naujai kainavo 267lt, siaip audiniu apie 190lt. Galima ir srote rasti, bet butina is karto matuoti varza ir svarbiausia ju nemetyti, daugiausia juos servise isimant ir sulauzo, buten pats keraminis galiukas viduje nuluzta sutrenkus.