Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: 2.0 tdi tepalo siurblio modas i 1.9 tdi  (Skaityta 9965 kartus)

Neprisijungęs slyder

• Įrašai: 238
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, pas mane a4 2005 2.0tdi BLB.
Gal kas persikeite vazinejate su tepalo siurbliu nuo 1.9 tdi ?
Pas mane sis modas padarytas ir turiu problemu kai uzsyla motoras ant laisvu kartais pradeda metyte oil pressure problema.
Kaip sprendete sia problema? :)

Neprisijungęs Dieselburner

• Įrašai: 2906
    • Žiūrėti profilį
kazkas bus nedadaryta :)

Neprisijungęs slyder

• Žiūrėti profilį
gal kas galit rekomenduoti koki zmogu vln kuris patikrintu sita beda?:think:

Neprisijungęs Vidas800

• Įrašai: 15
    • Žiūrėti profilį
Re: 2.0 tdi tepalo siurblio modas i 1.9 tdi
« Atsakymas #3: 2016 Gruodžio 18, 16:42:30 »
Sveikas matau sena neatsakyta tema pas mane ta pati problema blb varikliui idejau 1.9tep siurb ir meta presure gal gali atsakiti kaip isprendei savaja

Neprisijungęs slyder

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2016 Gruodžio 18, 17:34:11 »
Labas, net nesprendziau, vazineju ir tiek :-D

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2016 Gruodžio 18, 20:12:06 »
O tai mechaniskai matavites slegi,kiek rodo?

Neprisijungęs slyder

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2016 Gruodžio 19, 09:47:58 »
Buvau nuvazeves i toki Toptis matuoti, tai ispardziu nerado to prietaiso, poto kazkoki sena rado, tai sako ant laivu slegis mazas, o ant 2000 typo ribose, tai nžnau, konkrečiai nieko nepasake nes pasakiau kad nuo 1.9 tdi siurblys, tai kaip supratau tokio modo nebuvo girdeje :-D

PS>: po to ale matavimo prasukau koki 16 -17k km, tepalai pakeisti, motoras dirba pagal mane puikiai.
Šiaip susitaikes esu jei uzlinks kita motora pirksiu ...
« Paskutinį kartą keitė: 2016 Gruodžio 19, 09:55:40 sukūrė slyder »

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2016 Gruodžio 19, 09:53:15 »
Nu tai vadinasi mažas slėgis realiai, dėl to ir cypia tas įspėjimas. Aš bijočiau ir užkurti tokį reikalą, kol nerasčiau priežasties. Gal našumas per mažas siurblio ar pan?

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2016 Gruodžio 19, 11:04:03 »
Buvau nuvazeves i toki Toptis matuoti, tai ispardziu nerado to prietaiso, poto kazkoki sena rado, tai sako ant laivu slegis mazas, o ant 2000 typo ribose, tai nžnau, konkrečiai nieko nepasake nes pasakiau kad nuo 1.9 tdi siurblys, tai kaip supratau tokio modo nebuvo girdeje :-D

PS>: po to ale matavimo prasukau koki 16 -17k km, tepalai pakeisti, motoras dirba pagal mane puikiai.
Šiaip susitaikes esu jei uzlinks kita motora pirksiu ...
Baisiausiai, kad neužlinktu belenkiant kokį auto ;)

Neprisijungęs slyder

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2016 Gruodžio 19, 11:07:20 »
rudeni testavau gaza dugna autostradoj tai 220 no problem ivilkt :-D
O siaip tai pradzioj koki menesi stresasvau su ja, bet dabar tai nesuku net galvos, kai db ziema kol motoras uzsyla  kol tas pypsas uzsidegs reikia ilgai kamsciuose maltis, trasoj niekada neuzsidegs.

Neprisijungęs Vidas800

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2016 Gruodžio 21, 23:23:58 »
Kiek skaiciau tai vw.gamintojei ir dare ta balansini didesnio nasumo siurbli 2.0tdi ir pagal ji gali neatitikti spaudimo sensorei reiks bandyt nuo 1.9tdi .16v.isukt ant ju raso nuo kiek baru veikia.pas mane ir ne visada ismeta oil presure dar nematavau spaudimo nes cia norvegijoj manometru problem   1.9siurblei eina su didisne aba mazesne zvaigzde as dejau su mazesne kerteriui taipogi puse cm maise tepalo paemimo kaklelis dazniausia eina metalinei cia plasmase tai pripjoviau iki sietuko gavosi didesne pajemimo skile kitaip nejo usdeti kartero.jei bus spaudimas blogs bandysiu didesne zvaigzde ir trumpesni kakliuka jei spaudimas gers manau suzaisti su davikleis

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2016 Gruodžio 22, 20:53:45 »
Kiek skaiciau tai vw.gamintojei ir dare ta balansini didesnio nasumo siurbli 2.0tdi ir pagal ji gali neatitikti spaudimo sensorei reiks bandyt nuo 1.9tdi .16v.isukt ant ju raso nuo kiek baru veikia.pas mane ir ne visada ismeta oil presure dar nematavau spaudimo nes cia norvegijoj manometru problem   1.9siurblei eina su didisne aba mazesne zvaigzde as dejau su mazesne kerteriui taipogi puse cm maise tepalo paemimo kaklelis dazniausia eina metalinei cia plasmase tai pripjoviau iki sietuko gavosi didesne pajemimo skile kitaip nejo usdeti kartero.jei bus spaudimas blogs bandysiu didesne zvaigzde ir trumpesni kakliuka jei spaudimas gers manau suzaisti su davikleis

Tai visai ant skydelio lemputę išimk, tas pats rezultatas, nereikės net žaisti su davikliais. Ir kam inžinieriai deda tuos daviklius, paskui reikia galvoti kaip juos apgauti.
vienam kol kas pasisekė, kad neužkalė, dabar kitas likimą bandys  :facepalm:

Neprisijungęs slyder

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2016 Gruodžio 23, 08:19:14 »
as tai dbar bandysiu  1.9 tdi slegio davikli ir pakeisti. Bet kiek Eolte ziurejau tai yra daug ju rusiu ir vieni eina audem eina diapazonu nuo 98m-2016, kiti tik atskiriem modeliam....zodziu po 3 e kainuoja reiks pasibandymams kelis var paimti :-)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2016 Gruodžio 23, 08:37:18 »
O tau neatrodo, kad čia ne daviklyje esmė???

Neprisijungęs slyder

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2016 Gruodžio 23, 08:40:11 »
Daug info yra prirasyta jei paiekosi ir davikliu blogu ir slicus keist ir t.t.t.t Su tuo reikalu nieko neplanavau daryt tai paziurejau su davikliais pazaist pigus ir greitas reikalas tai kogi ne?

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2016 Gruodžio 23, 08:58:17 »
Jeigu tau mechaniškai pamatavus sako, kad slėgis per mažas, tai kokius tu čia daviklius keitalioti ruošiesi? Atjunk išvis ir ramu bus.

Neprisijungęs slyder

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2016 Gruodžio 23, 10:24:35 »
Del to matavimo tai nu jo..., bet 100 proc.kad buciau tikras reiktu pas normalius meistrus pasimatuoti kurie prietaisa turi gera ir zino kuriais rezimais koks slegis turi but

Neprisijungęs Poderis

• Įrašai: 1217
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2016 Gruodžio 23, 17:41:43 »
Jei tie davikliai pigus, tai isidek tau priklausanti ir bus akivaizdu kad slegio neuzteks.
Kaip taip drasiai vazinejat blemba.. dar 220 test drive daro :-] man psihologiskai butu baisu tokia uzkurt, nes nezinotum ar tepa ar ne.. bet matyt priprantama ff

Neprisijungęs slyder

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2016 Gruodžio 23, 19:56:20 »
Tai sakau susitaikes as jau, subyres motoras tai subyres....Vazineju ir galvos nesuku, variklis dar dirba gerai (nusispajunu per peti 3 kart :-D )

Neprisijungęs Vidas800

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2016 Gruodžio 24, 17:31:14 »
Pamatavau slegi tai siltam varikliui 0.3 nei puse bar nera an laisvu an daciko raso 5.5-8.5bar an 2ju aps laikant 1bar  uzlaikant dugna 3bar daugiau nekyla .isidejau dar gauge sakau gal matuoklis meluoja rodo ta pati ir dar papildomai pipsi nes per mazas laisvu apsuku slegis.geriau pasigilinau kai deda nuo 1.9tdi siurblius tai i 2.0tdi 8vostuvu o i 16v niekur nerandu. Radau tik ebajui 1.9tdi siurblys tinkantis 2.0tdi 16v high volume oil pomp atrodo visiskai kaip mano tipo kaskoks naujas bet ebaju tiket kaskaip.orginalu tai nesinori det pas mane pravaziavus 203 000km orginaliu masina norvegiska vw centre patikrinta ir is to orginalaus nieko nelike asele su nemazu laisvumu isdyle bansyrai itempejas taipat pavarges nu toks vaflo pagamintas dirbu mehaniku 15metu tokiu tep siurbliu nemaciau.

Neprisijungęs Nori alaus?

• Įrašai: 435
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2016 Gruodžio 25, 08:23:11 »
Norvegijoj toks vargas gauti 2.0 siurbli, kad reikia chimičinti su 1.9 siurbliu ir leisti pinigus po to atsiradusiu problemu sprendimui?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2016 Gruodžio 25, 11:23:41 »
Norvegijoj toks vargas gauti 2.0 siurbli, kad reikia chimičinti su 1.9 siurbliu ir leisti pinigus po to atsiradusiu problemu sprendimui?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Man atvežė siurblį iš Norvegijos :D

Neprisijungęs Vidas800

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2016 Gruodžio 25, 15:54:52 »
Gauti cia ta siurbli gal ir imanoma kaina bus kai puse masinos ir neaisku kiek vaziuosiu jei gamiklinis laiko 200 .000 tai ir bandom su 1.9 nes jie laiko jei pavyktu manau ne vienas pasikeistu aisku tas bandimas man jau reikalauja keist turbina dar veleneliu neziurejau jei bus melini desiu orginalu ir auto pardavimui .kiek matau cia visi raso kokias nesamones cia darot bet kodel nieko nera imanomo gal pagalvoje patartumete  kokios zvaigzdes  turetu buti nes nuo alkuninio veleno nusiema didele dedasi maza ant 1.9 siurblio didesne tai kaip padidinti siurblio sukimo momenta?

Neprisijungęs Vidas800

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2016 Gruodžio 26, 01:21:24 »
Nu ka velenelei dar tvarkoi  usisakiau nauja siurbli bildeler24 .no raso tik 2.0tdi .16v nu ka laukiam siuntinio bandysim barus.siaip siurblys kaip ir nuo 1.9 nu pasidariau kopijas ateina su fakturom

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24: 2016 Gruodžio 26, 12:59:10 »
Nori, kad siurblys suktusi greičiau, žvaigždę mažink ;)