ka manot apie sport oro filtra i standartine deze? ar geriau paprasta deti?
nedek tikrai , nes jis dar daugiau tau valgys smelio jei nemokesi priziureti, ir priemoniu tam spec reikia, daugiau pinigu ir vargo, o jei nori vis del to toki filtra tai gali nusipirkti zalia pagamintas tuo paciu pagrintu taciau yra tokios pacios formos kaip ir senasis

pasidomek.
O kas tau del numeriu apsvietimo ?
Problema tame, kad masina gryzo visai be numeriu apsvietimo. Tiksliau jis tiesiog neveike. Vienas stikliukas jau buvo samadielnas darytas(kitoje vietoje varztas). Tai nusieme nesunkiai, bet kaip paaiskejo nuluzes kontaktas tai Zerutyje teko nauja isigyti. O su kitu po daug vargo, kai nepavyko niekaip atsukti varzto teko tiesiog nugrezti galvute ir pakeitus lempute daryti skyle kitoje vietoje. Dabar dar atsiradu kazkokiu problemu su rankiniu, viena rata pradejo blokuoti net ir vaziuojant, tai visai atkabinau rankini. Reiks kazka ziureti, kame saknys.
kazkur apie 40 daugiau LT manau

vienas. Na pas mane irgi vieno nebeatsukau ir negalejau isgresti , levas graztas buvo tai sulauziau stikliuka ir su replem atsukau

) , bet kame problema tai , jog pas mane visai pradejo apsvietimas neveikti, viena lempute istaciau , bet antros stikliuko neturiu tai kolkas nedejau , bet tas kuris idetas visteik nedega, reikia abieju lempuciu , kad veiktu ? ar cia pas mane rimciau kazkas.?