Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Visos BÛTENT A4 B6 modelio problemos.  (Skaityta 76016 kartus)

Neprisijungęs Brotitas

• Įrašai: 133
    • Žiūrėti profilį
na lyg ir toks , koks dar buna? turiu senas nuotraukas cia ne jis fotkintas taciau matosi kazkiek, beto ir paveiksliukas tavo jau padejo siektiek

Uploaded with ImageShack.us
Gali buti senesnio tipo ausintuvas, tada isvis paprasta, nusuki tepalo filtra, su prailginta 27 galvute atsuki verzle, numauni ausintuva ir pakeiti tarpine http://www.neoriginal.ru/cat/audi/part/u/0/mod/11/kat/218/year/1998/grp/1/idcnt/45/subgrp/18797, koks variklio kodas tavo?

Neprisijungęs herounique

• Įrašai: 732
    • Žiūrėti profilį
visdelto pas mane naujesnis ir filtras stovi virsuje :) kaip su situo reikalai ? kodo nepasakysiu :S

Neprisijungęs Brotitas

• Įrašai: 133
    • Žiūrėti profilį
Atsuki varsta(dangteli) http://www.ebay.co.uk/itm/Oil-filter-screw-cover-VW-Audi-Skoda-SEAT-038117061B-/120746431759 is masinos apacios is viskas atsilaisvina, tada biski atitrauki ausintuva ir pakeiti tarpine, tik tuo paciu pasikeisk abi jas 11 ir 13 detale http://www.neoriginal.ru/cat/audi/part/u/0/mod/11/kat/249/year/2003/grp/1/idcnt/77/subgrp/22015.

Neprisijungęs herounique

• Žiūrėti profilį
aciu uz issamia info  (y)  :H o beto , gal netycia turi tokios info pvz kiek nm uzsukti ar is akies? na , kad tarpyne neperspausti

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
aciu uz issamia info  (y)  :H o beto , gal netycia turi tokios info pvz kiek nm uzsukti ar is akies? na , kad tarpyne neperspausti

Ja svarbiausiai lygiai uzdeti, perspausti gal nelabai ir imanoma.

Neprisijungęs herounique

• Žiūrėti profilį
okay :) dekui  :P

Neprisijungęs Garnis

• Įrašai: 97
    • Žiūrėti profilį
Pries gera menesi nugriebiau A4 2002 1.9 quatro. Kazkokiu labai dideliu bedu kol kas neturejau. Kaip jau kazkas minejo, teko pavargti su numeriu apsvietimu. Kaip ir daug kas skundziasi su quatro, kad susukus vaira atsiranda gale vibracija. Su situo jau susigyvenau. Gal kas Kaune galetu koki kondyskiu meistra rekomenduoti. Nes ir nesaldo ir kvapeli megsta karts nuo karto gera paleisti, tiesa ne kaip kazkas minejo kojiniu. Man tai labiau primena dveselenos. :V

Neprisijungęs byfo

• Įrašai: 1967
    • Žiūrėti profilį
as mane ispradziu kondiske pajungus smirda koinem ir po kaskiek laiko tesaldo beto dar langai rasoja kai palyja ziaurei rasoja nzn ka daryt :/

Neprisijungęs Dieselburner

• Įrašai: 2906
    • Žiūrėti profilį
as mane ispradziu kondiske pajungus smirda koinem ir po kaskiek laiko tesaldo beto dar langai rasoja kai palyja ziaurei rasoja nzn ka daryt :/

O salono filtra pasikeites? :) gal ten jam jau amen? :)

Neprisijungęs herounique

• Žiūrėti profilį
Pries gera menesi nugriebiau A4 2002 1.9 quatro. Kazkokiu labai dideliu bedu kol kas neturejau. Kaip jau kazkas minejo, teko pavargti su numeriu apsvietimu. Kaip ir daug kas skundziasi su quatro, kad susukus vaira atsiranda gale vibracija. Su situo jau susigyvenau. Gal kas Kaune galetu koki kondyskiu meistra rekomenduoti. Nes ir nesaldo ir kvapeli megsta karts nuo karto gera paleisti, tiesa ne kaip kazkas minejo kojiniu. Man tai labiau primena dveselenos. :V

kondiskes gerai tvarko , netoli draugystes, pravaziuoji ir ten toliau prie pat troleibusu stoties yra garazai tai tuose garazuos neatsimenu tik kaip pasivadina saltukas ar saltis bijau sumeluot , bet man viska padare per 2val. paaiskino kas kaip ir t.t. ir kainos normalios, matosi jog specialystai. O kas tau del numeriu apsvietimo ?

Neprisijungęs Akatsaki

• Kauno miestas
  • Įrašai: 972
    • Žiūrėti profilį

žiuriu vargsti su savo amerikonu ;)

Neprisijungęs byfo

• Žiūrėti profilį
jo jo atsibodo jau :f

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį

Jei kondiškė dirbanti, tai rasojimas yra nuo drėgmės, kuri pakliūva kažkur prie salono filtro ar į patį saloną.

Neprisijungęs byfo

• Žiūrėti profilį
kad sausa wisur salone filrtas sausas ziurejau :)

Neprisijungęs -Auris-

• Įrašai: 1245
    • Žiūrėti profilį
kad sausa wisur salone filrtas sausas ziurejau :)

jei rasoja, FAKTAS kad kazkur yra dregmes, reikia surast saltini ir ji salint  (+)

Neprisijungęs byfo

• Žiūrėti profilį
reikes ieskot tada :)

Neprisijungęs byfo

• Žiūrėti profilį
ka manot apie sport oro filtra i standartine deze? ar geriau paprasta deti?

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį

Kam tau tas sport filtras?

Neprisijungęs byfo

• Žiūrėti profilį
man idomu kuri geriau det nes ir tu poperiniu geru nemanau kad yra o tie sportiniai dulkes i widu siurbiau motorui negerai :)

Neprisijungęs Garnis

• Įrašai: 97
    • Žiūrėti profilį
O kas tau del numeriu apsvietimo ?

Problema tame, kad masina gryzo visai be numeriu apsvietimo. Tiksliau jis tiesiog neveike. Vienas stikliukas jau buvo samadielnas darytas(kitoje vietoje varztas). Tai nusieme nesunkiai, bet kaip paaiskejo nuluzes kontaktas tai Zerutyje teko nauja isigyti. O su kitu po daug vargo, kai nepavyko niekaip atsukti varzto teko tiesiog nugrezti galvute ir pakeitus lempute daryti skyle kitoje vietoje. Dabar dar atsiradu kazkokiu problemu su rankiniu, viena rata pradejo blokuoti net ir vaziuojant, tai visai atkabinau rankini. Reiks kazka ziureti, kame saknys.

Neprisijungęs kodis

• Įrašai: 1427
    • Žiūrėti profilį
kiek zeruti numeriu apsvietimo stikliukai?

Neprisijungęs herounique

• Žiūrėti profilį

nedek tikrai , nes jis dar daugiau tau valgys smelio jei nemokesi priziureti, ir priemoniu tam spec reikia, daugiau pinigu ir vargo, o jei nori vis del to toki filtra tai gali nusipirkti zalia pagamintas tuo paciu pagrintu taciau yra tokios pacios formos kaip ir senasis :) pasidomek.

O kas tau del numeriu apsvietimo ?

Problema tame, kad masina gryzo visai be numeriu apsvietimo. Tiksliau jis tiesiog neveike. Vienas stikliukas jau buvo samadielnas darytas(kitoje vietoje varztas). Tai nusieme nesunkiai, bet kaip paaiskejo nuluzes kontaktas tai Zerutyje teko nauja isigyti. O su kitu po daug vargo, kai nepavyko niekaip atsukti varzto teko tiesiog nugrezti galvute ir pakeitus lempute daryti skyle kitoje vietoje. Dabar dar atsiradu kazkokiu problemu su rankiniu, viena rata pradejo blokuoti net ir vaziuojant, tai visai atkabinau rankini. Reiks kazka ziureti, kame saknys.

kazkur apie 40 daugiau LT manau :) vienas. Na pas mane irgi vieno nebeatsukau ir negalejau isgresti , levas graztas  buvo tai sulauziau stikliuka ir su replem atsukau :)) , bet kame problema tai , jog pas mane visai pradejo apsvietimas neveikti, viena lempute istaciau , bet antros stikliuko neturiu tai kolkas nedejau , bet tas kuris idetas visteik nedega, reikia abieju lempuciu , kad veiktu ? ar cia pas mane rimciau kazkas.?

Neprisijungęs kodis

• Žiūrėti profilį
Nu vyrai ar kas susidure su klimos valdymo problemom?
Viena puse sildo, kita salta ora pucia.
Jauciu varikliukai grybauja, gal kas zino kur tiksliai jie stovi:)
reik keleivio puse ziuret :V

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Nu vyrai ar kas susidure su klimos valdymo problemom?
Viena puse sildo, kita salta ora pucia.
Jauciu varikliukai grybauja, gal kas zino kur tiksliai jie stovi:)
reik keleivio puse ziuret :V

O anksčiau gerai buvo? Man taip buvo, kai sumaišytos fiškės buvo ant pačio pečiaus.

Neprisijungęs kodis

• Žiūrėti profilį
nu nezinau, lyg praeita ziema nepastebejau tokiu niuansu, nors tos ziemos jau daug nebuvo like.
kelias varikliuku klaidas meta, reik bandyt istrynt gal veiks, jei ne tai gal varikliukai strigo. nes bent jau pas b5 draugo tai ant salto kartais uzstrigdavo, bet jei nedarai salciausio ir karsciausio tada normaliai reguliuodavosi