Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Pakaitinimo žvakės (reiktų pagalvos skubiai)  (Skaityta 1225 kartus)

Neprisijungęs jusciox

• Įrašai: 16
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, gal kas yra keitę b6 1.9 tdi 96 kw žvakes, ir galėtų pasakyti tikslius diametrus? :) Pasidomėjau yra skirtingų ilgių (76 ir 92 mm) ir diametrų.. atėjo didesni šalčiai ir pasirodė, kad visos žvakės mire, iki -12 net nenutuokiau kad jos neveikia :D

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Siaip skiriasi tik ant kokiu 2-3mm, bet tikrai ne ant tiek. Parasyk Bratkai ir suras kokios konkreciai tavo auto pagal VINa priklauso.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Dabar keiciau a6 96kw, tai 96mm

Neprisijungęs T-max

• Įrašai: 1714
    • Žiūrėti profilį
o tie skirtumai kartais ne del variklio kodų?
AVF ir AWX abu 96kw.

Neprisijungęs jusciox

• Žiūrėti profilį
Pasikeičiau. Maniškėn eina 96  mm. Priėjimas pasakiškas, 10 min ir naujos žvakės įstatytos :)Bosh susidėjau, už gera kaina gavau tai tikiuos nenuvils..

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Pasikeičiau. Maniškėn eina 96  mm. Priėjimas pasakiškas, 10 min ir naujos žvakės įstatytos :)Bosh susidėjau, už gera kaina gavau tai tikiuos nenuvils..

Keista :think: Prie 4 tikrai priejimas nera labai jau geras, per 10min tai jau super :-)

Neprisijungęs RACKUS

• Įrašai: 728
    • Žiūrėti profilį
Keista :think: Prie 4 tikrai priejimas nera labai jau geras, per 10min tai jau super :-)
tai jau jo nes reikia paleist kuro filtro tvirtinima,o ten jau pakrapstymo yra :D

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
tai jau jo nes reikia paleist kuro filtro tvirtinima,o ten jau pakrapstymo yra :D

Apie ka ir sneka, o tas tvirtinimas irgi kazkaip nesamoningai prisuktas, realiai ne tik, kad issukti, ja patikrinti net sunku, bet matyt turi zmogus sugebejimu :-)

Neprisijungęs AuG3

• Įrašai: 3000
    • Žiūrėti profilį
Kiek mokėjai už bosch?

Neprisijungęs neriuz

• Įrašai: 354
    • Žiūrėti profilį
Pats vasaros metu bekeiciant tepalus tik keiciausi pakaitinimo zvake prie kurios nepaleidus kuro filtro prieiti neimanoma. A4, b6, 96kw.

Neprisijungęs jusciox

• Žiūrėti profilį
Pats vasaros metu bekeiciant tepalus tik keiciausi pakaitinimo zvake prie kurios nepaleidus kuro filtro prieiti neimanoma. A4, b6, 96kw.
110 pinigu visam komplektui :) Na nzn, kaip ten jus bandot prieit, bet su prailgintuvu, ten be problemu prieit pavyksta:) tik slanga ausinimo skiscio einanti pro filtra reikia imykt po filtru :)