Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Galinis valytuvas  (Skaityta 1071 kartus)

Neprisijungęs jusciox

• Įrašai: 16
    • Žiūrėti profilį
Galinis valytuvas
« Topic Start: 2013 Liepos 29, 20:29:44 »
Sveiki,
esu naujokas, bandžiau ieškotis panašios bėdos kaip mano, bet kažkaip neužradau.

Tai vat, pas mane tokia problema į spynutę įkišus rakteli ir jungiant degimą galinis valytuvas sujuda arba pradeda valyti ištisai. Jungiant priekinio valytuvo apipurškimą taipogi įsijune valytuvas kol rankenėles neatstumi į priekį. Gal žinot kur problema? Galinio valytuvo varikliuke? ar rankenėleje?

Taip pat temperatūros daviklis užkyla tik iki 60 laipsniu. Tikriausiai su termostatu bėdos bus?

Neprisijungęs edvismxt

• Įrašai: 118
    • Žiūrėti profilį
Re: Galinis valytuvas
« Atsakymas #1: 2013 Liepos 31, 22:15:08 »
Turėjau identiškas problemas Octaviai (visgi ta pati VAG grupė, tai manau bus panašūs sprendimo būdai). Dėl valytuvų buvo kalta relė, dėl termo daviklio - termostatas :)

Neprisijungęs vyrox

• Įrašai: 22
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2013 Rugpjūčio 05, 14:09:53 »
gerai kad pas jus dar veikia valytuvas, o manasis tai stovi be gyvybes zenklu, varikliukas uzlinkes, reiks tvarkyt, viena is pagrindiniu avanto problemu su galiniu valytuvu :D

Neprisijungęs ErikasRO

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1503
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2013 Rugpjūčio 05, 16:07:34 »
valytuvo problemos sprendimo budas :bedantis: :

Neprisijungęs jusciox

• Įrašai: 16
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2013 Rugpjūčio 12, 18:43:40 »
Isiardziau ir radau beda, langu skyscio visur pilna pribege, mikroschema apsioksidavus ir dar laidas tiesiogiai kazkokio gudrociaus prilituotas. Ieskausi naujo varikliuko, bet kolkas nesekmingai. 

Pasitikrinau aušinimo skysti tai -10 nebera tai keiciant antifiriza, tuo paciu ir termostata reiks pasikeisti :)

Bet atsirado kita problema, bagazine nors ir uzdaryta bet rodo pranesima kad jis atidarytas. Gal kam yra panasiai buve ir gali kazka patart? Kolkas mastau ar nebus daviklis ar laidai kokie nusilankste ://