Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Dėl vairuotojo pusės durų mygtukų  (Skaityta 2059 kartus)

Neprisijungęs jusciox

• Įrašai: 16
    • Žiūrėti profilį
Dėl vairuotojo pusės durų mygtukų
« Topic Start: 2014 Gegužės 18, 19:42:56 »
Sveiki,

viena ryta važiuodamas į darbą pastebėjau tokią problemėlę kad vairuotojo pusės duryse nešviečia nei vienas mygtukas (langų, durų, veidrodėlių). Pradėjęs gilintis kame problema pastebėjau, kad neatidaro vairuotojo lango, neveik veidrodėlių užlenkimas, reguliavimas..

Gal kas esat susidurę su panašia problema?  Kaip manot ar laidai bus nusilankstę? Ar tikėtis rimtesnių problemų, t.y komforto bloko gedimų? Kaip manot ar pajungus prie PC rodys problemą, kodėl neveikia? :/

PS. problema su audi a4 b6 1,9 tdi (96 kw) 2003 metų..

Neprisijungęs zmogus999

• Įrašai: 226
    • Žiūrėti profilį
Re: Dėl vairuotojo pusės durų mygtukų
« Atsakymas #1: 2014 Gegužės 18, 21:06:22 »
v8 buvo tas pat.Nupirkau visa mygtuku blokeli,laidus isskrodziau,o pasirodo tik beda saugiklyje.Pamegynk pasitikrint

Neprisijungęs jusciox

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2014 Gegužės 18, 21:14:14 »
v8 buvo tas pat.Nupirkau visa mygtuku blokeli,laidus isskrodziau,o pasirodo tik beda saugiklyje.Pamegynk pasitikrint

Saugiklis perdeges buvo? Ar nesijungė?

Neprisijungęs zmogus999

• Įrašai: 226
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2014 Gegužės 18, 21:18:26 »
Saugiklis perdeges buvo? Ar nesijungė?
saugiklis perdeges.Gal but ir tau tas pat.Man ir nedege lemputes ir niekas neveike.O pasirodo tik tokia beda buvo

Neprisijungęs jusciox

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2014 Gegužės 18, 21:23:09 »
saugiklis perdeges.Gal but ir tau tas pat.Man ir nedege lemputes ir niekas neveike.O pasirodo tik tokia beda buvo

na reiks pasitikrinti, tikiuosi ir man tik tokia problema bus :) Tik keista tas kad tik vairuotojo pusės lango nedarinėja, o visiem kitiem veikia...

Neprisijungęs Vytciokaz

• Įrašai: 139
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2014 Gegužės 18, 22:21:11 »
Labiausiai tikėtina kad bus laidai, ne jokie saugikliai, B6 mada yra laidai nusilakstyti tie vyriumi, taip kad arba laidai ties vyriumi, arda dar tas kištukas gali durniuoti, nes teko ardyti vieną mašina su tokia problema, tai atjungus durų kištuką, truputį pavalius kontaktus, prijungus viskas pradėjo veikti...

čia pavyzdys kurios vietoj laidai mėgsta lūžti:

O tas kištukas atrodo taip:

Neprisijungęs jusciox

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2014 Gegužės 25, 22:20:19 »
Dėkui už patarimus, problema pašalinta. Buvo nusilankstęs durelių raudonai juodas laidas :)

Neprisijungęs jusciox

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2014 Gegužės 26, 22:43:09 »
Na ir problemos nesibaigia... vienas bedas isprendziu, kitos išlenda. Ijungi kondicionieriu ant max pradeda kažkas cypti, sumažinu putimo galingumą atsiranda variklio pulsavimas, o išjungus kondencionierių variklis dirba kaip bitutė. Gal kam teko susidurti su panasia problema? Kondencionieriaus kompresoriui galas? Ar bus kokio skyvo guolis pabyrėjas?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2014 Gegužės 26, 23:04:56 »
Na ir problemos nesibaigia... vienas bedas isprendziu, kitos išlenda. Ijungi kondicionieriu ant max pradeda kažkas cypti, sumažinu putimo galingumą atsiranda variklio pulsavimas, o išjungus kondencionierių variklis dirba kaip bitutė. Gal kam teko susidurti su panasia problema? Kondencionieriaus kompresoriui galas? Ar bus kokio skyvo guolis pabyrėjas?

Tai ne asmeninė garažo tema, kad viską plakti į vieną. Temos pavadinimas neturi nieko bendro su kondicionierium.