Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: digsta trauka  (Skaityta 2240 kartus)

Neprisijungęs Aiva_ras

• Įrašai: 29
    • Žiūrėti profilį
digsta trauka
« Topic Start: 2014 Birželio 09, 17:12:59 »
Sveiki.

2002m. 1.9tdi, 96kw. Dingsta trauka kai staigiau paspaudi gaza. Uzgesinus varikli ir vel uzkurus viskas tampa gerai, po kurio laiko uzgazavus vel dingsta. Pasikeiciau vakuumines zarneles, viskas lyg ir apsiramino kuriam laikus, bet vel dingo. Prisijungus prie vag-com'o meta klaida:

17965 - charge pressure control
             P1557 - 35-00 - Positive deviation.

Kame bedos? Dekui.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Re: digsta trauka
« Atsakymas #1: 2014 Birželio 09, 17:48:01 »
Bėdos su turbos slėgiu ;)
Perpučia, todėl dėl savisaugos variklis eina šį avarinį režimą (netraukia), o perkūrus leidžia vėl važiuoti iki sekančio perpūtimo.

Neprisijungęs Vytciokaz

• Įrašai: 139
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2014 Birželio 10, 08:27:37 »
Mano atveju buvo simptomai tokie pat, tik ant pat galo visiškai dingo trauka. O problema buvo tai MAP sensorius, na turbinos slėgio. Per kompa nerodė klaidos daviklio kad neveikia, bet jis buvo užtriges ties viena verte visalaik, ir kompui duodavo informacija kad yra turbinos perpūtimas, pakeičiau daviklį nauju - problemos dingo.
Jis randasi čia (foto VW bet tik tokia foto radau :) )

O daviklis atrodo taip: kodo jau neatsimenu, pažiūrėk pas save.

Greičiausias problemos sprendimas toks, kad pasiskolink draugų kad turi 1.9 variklį daviklį ir pabandyk ar važiuoja ;)

Neprisijungęs Aiva_ras

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2014 Birželio 10, 20:45:42 »
Taip man ir kažkada sakė, jog šitas daviklis jau prie galo pas mane. Na teks pasiskolinti ir pameginti.

Na o gal to daviklio yra ši klaida:

17994 - engine mount solenoid valves (n144/n145)
             P1586 - 35-10 - short to plus - intermittent

Neprisijungęs Vytciokaz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2014 Birželio 11, 09:01:04 »
Taip man ir kažkada sakė, jog šitas daviklis jau prie galo pas mane. Na teks pasiskolinti ir pameginti.

Na o gal to daviklio yra ši klaida:

17994 - engine mount solenoid valves (n144/n145)
             P1586 - 35-10 - short to plus - intermittent

Ne, ši klaida variklio pagalvės, ji elektroninė.

Neprisijungęs Aiva_ras

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2014 Birželio 29, 14:45:48 »
Sveiki. Nekuriant naujos temos, noriu paklausti. Po turbinos karštos dalies, kur yra taip vadinama gofra, ji pas mane prakiuro ir pro ja garuoja tepalas kai sušyla, ir matos, kad ten drėgna. tai reiškias, kad pipėc turbinai? Laikas ja restauruot?

Prie to pačio, buvau nuėmes šlanga kuri eina nuo oro filtro į turbinos šalta dali, tai ten paklibinus kliba sparnuotės, kiek žinau, tai jau negerai. Ir po kulerio kur yra greitas sujungimas tarp guminės žarnos ir plasmasinės kuri eina į EGR, radau tepalo, perbraukius, pirštu buvo lašai. To pasekoje gali but, kad dėl to EGR leidžia tepala per ta dvi angeles viršutines(apibrėžta raudonai)?

Variklis 1.9 tdi, 96kw.

Neprisijungęs Aiva_ras

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2014 Liepos 01, 18:00:48 »
Grįžtant prie senosios temos. Buvau prisijungęs prie vag-com ir kaip supratau tas MAP jau blogas. Ar tiesa?
Nes kiek žinau tai Spec. ir Actual parodimai turėtu beveik nesiskirti, na ir šiaip pats MAP išeina iš savo ribu.

+ o MAF ir jau prie pabaigos?

Neprisijungęs Rok4s

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 971
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2014 Liepos 01, 18:42:15 »
Greiciau turbina prie pabaigos nei map. Jei map dar rodo slegi bent kazkoki tai prie jo ir nelysk. :)
Reikejo geriau loga irasyt nei situs PS deti.
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Liepos 01, 18:43:48 sukūrė Rok4s »

Neprisijungęs Vytciokaz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2014 Liepos 02, 08:33:12 »
Lysk prie to map sensoriaus :)  na pasikeist su kuo nors pasimainyk keletai minučių juk tik fyškę atjungt ir du varžtus atsukt. Ne jokia čia turbina bus, man daug kas sakė kad turbina turbina parėjus. Pasimainiau su pažįstamu davikliais ir mašina atsigavo. Kalčiausias map, jis padavus gazo ar važiuojant keičia vertes ar ne? Nes pas mane taip pat buvo, kaip aiškinau, užstrigęs sensorius ties viena verte, 2983 (pas mane) pas tave 2960, o vertė pagal VCDS turi būti iki 2600,
kompui duoda perpūtimą turbinos, ir avarinį rėžimą meta...

Mano print screenas su tuo pagedusiu MAP sensoriumi, net nepaspaudus jokio gazo rodo 2983, ir važiuojant ar stovint davus gazo skaičiai nesikeitė.

Neprisijungęs Rok4s

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 971
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2014 Liepos 02, 08:38:58 »
Tai apie ka ir rasau, jei dar rodo slegi o ne uzstriges vienam parametre. Cia be logo ir taip nieko neissiaiskinsi.

Neprisijungęs Aiva_ras

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2014 Liepos 11, 18:48:55 »
Tai vat, viska susitvarkiau, dabar jau gerai. MAP'as tvarkoje jis veikia kaip priklauso. O bėda buvo turbinoje, šaltoje dalyje klibėjo sparnuotės ir karštoj dali jau metė tepalą. Turbina atsirestauravau, tuo pačiu išsivaliau išsiurbimo kolektorių ir EGR vožtuvą. Dabar jau ledas ir gera trauka :)