Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Del auto piloto A4 (B6)  (Skaityta 45438 kartus)

Neprisijungęs Justassss

• Įrašai: 391
    • Žiūrėti profilį
Re: Del auto piloto A4 (B6)
« Atsakymas #175: 2015 Balandžio 16, 19:03:40 »
bandyk: abs bock-> measuring blocks-> susirandi eilutę su steering angle pasuki vairą, gražini į tieią padėtį-> išeini iš measuring blocks-> login 40168-> 1blokas spaudi go, jei nepaeis tai login padaryk prieš measuring blocks

Neprisijungęs ponulis1

• Įrašai: 967
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #176: 2015 Balandžio 17, 10:57:20 »
jei einu i meas. blocks > ten fiksuotas -2.5% (skaiciau , kad taip buna pas kitus modelius). Darau logina su 40168, ainu i 1 bloka, ten gaunu ERROR, raudona ir nieko nera.
Po logino ir codingo, tik tada rodo steering angle sensor , bet raso zaliai LOCKED.

ps. Gal koki laida neikisu, gal kur uzkrito..
I visa ta vairo moduli ateina VIENA JUODA FYSKE, su daug kontaktu, kaire puse. I desine puse ateina geltona fyskyte su 4 kontaktais (bet tik 2 laidai ir 2 kontaktai pas mane panaudoti). VISKAS.

as galvoju kokia cia huinia gali buti, del to, kad b6 2004 metu pabaigos, gal koks jau perichodas tarp b6/b7, bet siaip i b7 ir taip pat ten viskas dedasi..
Dar uz sviesu jungiklio radau raudona mygtuka pajungta su laidais, bet nuluze ten laidai viduje, bet panasu ten , kad signalkes , tas mygtukas toks, kai uzdarai kapota ir prisispaudzia, atleidus atsoka, nesifiksuojantis jis.
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Balandžio 17, 10:59:32 sukūrė ponulis1 »

Neprisijungęs dariausaudi

• Įrašai: 293
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #177: 2015 Balandžio 19, 17:09:57 »
b6 ir b7 viskas ten tas pats.is 2001 b6 i b7 2006 viska sudejom ir veikia be priekaistu.

Neprisijungęs ponulis1

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #178: 2015 Balandžio 19, 17:14:58 »
i srota priduosiu savo bulka krc :))

Neprisijungęs Gytis

• Įrašai: 292
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #179: 2015 Balandžio 21, 15:32:10 »
Cia kazkas rase kad borto kompas rodo tik kiek liko km nuvaziuot, pas mane tas pats buvo tai vakar codinga pakeiciau ir atsirado visa kita :) naudojausi pagal sita https://dl.dropboxusercontent.com/u/8970502/VAG-CODING/cruise-dis-activation.html  tik praleidau visa autopiloto pajungima, dariausi tik C) Coding of the Instrument Panel for new DIS ir veikia puikiai, gal pades jums ir su autopiloto pajungimu :)

Neprisijungęs ponulis1

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #180: 2015 Balandžio 27, 18:49:12 »
Nu siandiena idejau senas dalis savo, pakeitem tik vairo padeties davikli. Naudojomes orginaliu kabeliu. Vistiek ABS nesusikoduoja.

Ka siulot? Gal gauti ABS bloka, sale padejus pajungti ir ziureti kas gausis. Kitu varijantu nematau..

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #181: 2015 Balandžio 27, 20:28:10 »
o pries ta visa keitima viskas buvo gerai su abs?

Neprisijungęs ponulis1

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #182: 2015 Balandžio 27, 20:53:42 »
Taip, viskas buvo liodze :)
Nuo mano pasikrapstymo nebeveikia galinis valytuvas ir nesusikoduoja ABS. STEERGING ANGLE SENOSOR dega zaliai LOCKED. sukinejant vaira nesikeicia laipnsiai. like -2.5%.
Isleksiu i kelione ant poros menesiu kazkur, tai grizes tik paziuresiu, mergaitei teks su kaledine eglute pasivazineti..

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #183: 2015 Balandžio 27, 22:38:49 »
jei turi originalu vag tai nereiskia kad esi visagalis.neimanoma visko mintinai moketi:)man kazkaip sirdis jaucia kad kazka netaip darot.as ir buvau priejes prie to kad abs reikia keisti tai prijungiau kita abs bet vistiek neprisikodavo.poto viska sukodavau su tuo paciu abs bet 100 procentu ir negaliu pasakyti kaip tai padariau.

Neprisijungęs ponulis1

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #184: 2015 Balandžio 28, 08:57:09 »
Nu, kad nera ten ka ne taip daryti.. login 09555, coding 04255, vel login 40168, steering angle basic settings.. jei pirma darau 40168 logina, nerodo man isvis sensoriaus, basic settings rodo ERROR raudonai. tik po abs logino ir codingo rodo ta -2.5% or LOCKED...

Su orginaliu kabeliu codingas is 00000 pasikeicia i 04255, bet isejus is ABS bloko ir grizus , vel 0000, nes vairo kalibracija nepasidaro.. laidus ziurejau , nu rodos viskas ok, kontaktai vietoje, kita steering angle pakeiciau, tas pats..
Meistras sako nebent lupti abs, islituoti chipa ir rankiniu budu suprogramuoti, bet sako nezinau kas per abs, jei senesnis, neina rodos..

Neprisijungęs Justassss

• Įrašai: 391
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #185: 2015 Balandžio 28, 22:07:41 »
jei turi originalu vag tai nereiskia kad esi visagalis.neimanoma visko mintinai moketi:)man kazkaip sirdis jaucia kad kazka netaip darot.as ir buvau priejes prie to kad abs reikia keisti tai prijungiau kita abs bet vistiek neprisikodavo.poto viska sukodavau su tuo paciu abs bet 100 procentu ir negaliu pasakyti kaip tai padariau.
lygiai tas pats ir pas mane žaidžiau ilgai atsimenu viską išskyrus tą lemtingą momentą kai prisirišė viskas(beroc kažkuriuo momentu vairą pasukinėjau, ko instrukcijoj neprašė), o simtomai lygiai tokie patys kaip pas kolegą šiaulietį ponulis1 vilniuje nebūni?

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #186: 2015 Balandžio 29, 08:08:42 »
tai va ir pas mane taip pat buvo.na kol man vienas zmogus neparase i foruma kad pirma reikia vaira sukalibruoti o tada kodinga keisti ir viskas gavosi.

Neprisijungęs ponulis1

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #187: 2015 Balandžio 29, 09:16:59 »
tai tame ir beda, kad vairas nesikalibruoja pas mane pirma. ivedus logina 40168, kad vairo kalibracijos, rodo ERROR, sukinek nesukinejas, nesikeicia laipsniai, nes ju net nerodo. Rodo tik po abs login ir coding, bet buna LOCKED :(
Nu isvarau i kelione,  grisiu uz gero menesio, teks bandyti kazka ziureti..
aciu kolegos is pagalba :)

Neprisijungęs laimisirko

• Įrašai: 3001
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #188: 2015 Balandžio 29, 19:31:19 »
tai tame ir beda, kad vairas nesikalibruoja pas mane pirma. ivedus logina 40168, kad vairo kalibracijos, rodo ERROR, sukinek nesukinejas, nesikeicia laipsniai, nes ju net nerodo. Rodo tik po abs login ir coding, bet buna LOCKED :(
Nu isvarau i kelione,  grisiu uz gero menesio, teks bandyti kazka ziureti..
aciu kolegos is pagalba :)

kazka netaip darai ir tiek, as nepamenu tik sekos kaip ka dariau, bet viskas apsiejo tiesiog kodingais,  pirma esp zieda atrodo, o paskui pati moduli, galiausiai autopilota suaktyvuot :) nors man jis veike ir nepririsus dar nieko, kol viskas ant skydelio dege :)

Neprisijungęs ponulis1

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #189: 2015 Balandžio 29, 22:49:41 »
Pas mane autopilotas veikia, BC veikia. Tai bandyti iskoduoti atgal viskas, ir tada bandyti ABS priristi? Nemanau, kad turi reiksmes.
O abs pririsimas tai nera ka ten ne taip daryti. Yra tik 2 varijantai. Prima loginas ir padeties daviklis, arba loginas, codingas , loginas ir padeties daviklis. viskas.
Info emiau is 5 forumu, viskas step by step susirases turiu, nifiga nesigauna :) Sakau, grizes dabar tik pasiknisiu, stebuklu nebus, cia ne 100k+ euro masina, detales pigios, jei ka subursim :)

Neprisijungęs Diwasas

• Įrašai: 349
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #190: 2015 Balandžio 30, 09:15:43 »
Biski gal klausimas ne i tema: o kokios pastebimos problemos gali kilti kai blogai sukalibruotas arba visai nesukalibruotas tas steering angle sensorius?

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #191: 2015 Balandžio 30, 14:09:38 »
jei nesukalibruotas tai dega esp ir abs.neveikia abs sistema ir antipraslydimas

Neprisijungęs Diwasas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #192: 2015 Gegužės 02, 18:42:04 »
hm,susidejau as ta autopiloto rankenele su moduliu, aktyvavo su kompu, nebemeto abs, esp klaidu. Bet kaip sake, kad su sankabos varlyte kazkas, kad neaktyvuoja autopiloto. Pasikeiciau kita varlyte, bet man vistiek nera to finto, kad ale kai varlyte veikia, vaziuojant ar tiesiog laikant gaza ir ismynus sankaba turi nukrist apsukos ir aisku autopilotas neveikia vis dar.. Gal turit patarimu kur dar ieskot problemos? :think:

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #193: 2015 Gegužės 03, 08:37:47 »
as manau apsukos turi nukristi kai stabdi numini laikant gaza.o kai sankaba numini tai tikrai variklio apsukos nekrenta.

Neprisijungęs Diwasas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #194: 2015 Gegužės 03, 22:26:10 »
hm cia istrauka is vieno forumo:

if your cruise control doesnt work or your rpms hang during shifts, this clutch switch sensor is bad.

Isidejau kita varle, tai perjunginejant pavaras apsukos nukrenta iki 900 kai ismini sankaba, bet perjunginejant pavaras atsirado "pergazavimas" lyg laikyciau trumpam gaza nuspaudes kai ismini sankaba, tas toks "wrooom" :D turi pilnai atleist gaza, palaukt truputi ir tada ismint sankaba, kad graziai persimestu pavara.. gal ta varlytes ta pipsiuka reik pareguliuot, kad jis nusispaustu kai daugiau pedala ismini, o ne iskart...

Bet autopilotas vistiek nieko nereguoja :(
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Gegužės 03, 22:41:17 sukūrė diwasas »

Neprisijungęs Vytciokaz

• Įrašai: 139
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #195: 2015 Gegužės 03, 22:41:01 »
hm cia istrauka is vieno forumo:

if your cruise control doesnt work or your rpms hang during shifts, this clutch switch sensor is bad.

Isidejau kita varle, tai perjunginejant pavaras apsukos nukrenta iki 900 kai ismini sankaba, bet perjunginejant pavaras atsirado "pergazavimas" lyg laikyciau trumpam gaza nuspaudes kai ismini sankaba, tas toks "wrooom" :D turi pilnai atleist palaukt truputi ir tada ismint sankaba, kad graziai persimestu pavara.. gal ta varlytes ta pipsiuka reik pareguliuot, kad jis nusispaustu kai daugiau pedala ismini, o ne iskart...

Bet autopilotas vistiek nieko nereguoja :(
Pypsiko jokiu būdu nereguliuok, jis automatiškai susireguliuoja įdedant t.y. įstatant varlytę į vietą. (įdėjus ir pasukus) Ten lengvai gali sulaužyti jei ką krapštysi... Juk su kompiuteriu gali pažiurėti ar į sankabos/ stabdžio paspaudimą mato ar ne. Neatsimenu kuriam kanale bet prie variklio bloko, bitai pasikeičia. Beto Autopilotas gali neveikt nebūtinai dėl šios varlytės.

Neprisijungęs Diwasas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #196: 2015 Gegužės 03, 22:46:22 »
reiks megint atjungt ta varlyte ir pasizet ar pasikeis kazkas ar ne. O yra kazkoks skirtumas ar rankenele nuo benzo ar dyzelio ideta, turetu but tas pats manau  :think:

Neprisijungęs Vytciokaz

• Įrašai: 139
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #197: 2015 Gegužės 04, 14:39:11 »
reiks megint atjungt ta varlyte ir pasizet ar pasikeis kazkas ar ne. O yra kazkoks skirtumas ar rankenele nuo benzo ar dyzelio ideta, turetu but tas pats manau  :think:
Atjungi varlytę, ir fyškės kontaktus užtrumpini, tada kompas matys kad pedalas nenuspaustas, nes kai atjungi varklytę, kompas mato kad pedalas nuspaustas. Užtrumpinus turės veikti pilotas (jei varlytė kalta) tik bus kad paspaudus sankabos pedalą neišjungs autopiloto (ir variklis gazuosis :D )
Rankenelės nesiskiria.

Neprisijungęs ponulis1

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #198: 2015 Birželio 29, 10:33:11 »
 :think: :think: :think: Siauliu VW centras atsisake priimti audzi mano, sake su elektra ir audzi , mes negalim dirbti, nes esam oficialus vw centras.. Uzsirasiau i ERTONA, ten puse velnio meistrai dirba , ne karta padejo.
 Ryte siandiena isbegau, sakau dar pabandysiu pries vaziuodamas sukoduoti. 3 kartus bandziau, vis tas pats. Error lost due login, kodas neuzisaugo ir t.t. BET rase steering angle sensor OK, nors budavo ir seniau taip (kartais budavo LOCKED). Dar bandziau login, coding ir isgirdau kaip pedalas "sutraskejo" (reiskias abs sudirbo). Isaugojau viska, BUUUUUM akis!  (nors login lost due , vistiek buvo likes, nes laidas neorginalus).
Liko dabar tik "After doing the G85 Calibration, you may get a 01486 - System Function Test Active, this is normal. Please see 01486. " Bet cia ne beda.

Ps. Kaip pas jumis dirba autopilotas? Pas mane ismynus sankaba, persigazuoja biski masina, tik tada issijungia, arba stabdi turi spausti taip jau stipriau, kad issijungtu. Sito neturi buti , bet kas cia itakoja? Sankabos ir stabdziu varlytes kazkaip nesuristos su autopilotu, nes jis atsijungia tik pajutes kazkoki dideli pokyti greityje. Galima aisku ir su tuo gyventi.. Isvada tokia, kad i stabdzio ir sankabos varlyte pas mane autopilotas nereguoja (bet jei nereguoja, turetu visai turbut neveikti?).

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #199: 2015 Birželio 29, 18:28:47 »
tai gal stabdziu varlyte nepilnai veikia nes ji yra 4 kontaktu.o pas drauga buvo kad neveike sankabos varlyte tai ir neveike autopilotas.tikrai yra susije