Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Del auto piloto A4 (B6)  (Skaityta 47518 kartus)

Neprisijungęs laimisirko

• Įrašai: 3001
    • Žiūrėti profilį
Re: Del auto piloto A4 (B6)
« Atsakymas #75: 2013 Gruodžio 01, 19:14:39 »
skaiciau skaiciau ir  susisuko smegenys  . nori isidet autopilota turi zinot kokia komplektacija gal reiks to gal ano.   kaip tai suzinot ?  tik servise?  nes ar kas  apsims apziuret  ko tau reikia o paskui ieskokis  yra meistru klaipedos rajone , klaipedoj galinciu sutvarkyt sy reikala  noriu autopiloto   dalis galiu susirast gali surast meistras man nesvarbu  . arba normaliai  paaiskint  galti ko man tiketis geriausio  ir ko blogiausio    pas mane   nera   nieko  :D nu  tik rodo kiek  dar nuvaziuot  kilu  ir temperatura   maga pakeiciau  tei track.... neberodo  :D   zodziu kompas pas mane toks   ka nieko mandro  tai ko man reikia  kokios kainos butu idomu suzinot kas susiduret ir jau susimokejot
ziuriu neskaitei temos, nera ten ka veikt su tuo autopilotu, nusiperki rankenele, kartu su bloku, nes greiciausiai taviskis nepalaikys autopiloto funkcijos, susimontuoji viska, ir nuvarai kas suaktyvuos funkcija su VAGu, aisku gali buti ,kad nuiminejant vaira ismes kompas klaidu, ar reikes is naujo sukalibruot vairo padeties davikli, bet cia tuo paciu viska padarys...