Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: B6 Važiuoklės skyrius  (Skaityta 49663 kartus)

Neprisijungęs laimisirko

• Įrašai: 3001
    • Žiūrėti profilį
Re: B6 Važiuoklės skyrius
« Atsakymas #175: 2015 Kovo 22, 13:27:53 »
galvoju deti r18 ratus ar nebus kieta masina ir vaziuokles nepjauna tokio dydzio ratai ?

abudu atsakymai teigiami, pats turi nusprst tau reikia ar ne ir kiek pasiruoses aukot del to :)

Neprisijungęs Toomas

• Įrašai: 427
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #176: 2015 Balandžio 11, 17:03:22 »
Sveiki, turiu klausimą dėl B6 važiuoklės. Nutariau kad reikia susidėti reguliuojamus amortizatorius. Tad prieš pradededant ieškoti norėjau išsiaiškinti nuo kokių audi ar vw modelių jie galėtų tikti man.
 Automobilis A4 B6 1.9TDI Universalas

Neprisijungęs laimisirko

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #177: 2015 Balandžio 12, 10:51:07 »
Sveiki, turiu klausimą dėl B6 važiuoklės. Nutariau kad reikia susidėti reguliuojamus amortizatorius. Tad prieš pradededant ieškoti norėjau išsiaiškinti nuo kokių audi ar vw modelių jie galėtų tikti man.
 Automobilis A4 B6 1.9TDI Universalas
Priekis tiktu nuo daug ko, bet jei nori viso komplekto, kad butu viskas kaip priklauso, tai tik a4 b6 ir a4 b7

Neprisijungęs Dalyyys

• Įrašai: 63
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #178: 2015 Balandžio 21, 22:13:06 »
Sveiki. Ar yra kam susidėvėjusios (išplyšusios) priekinių amortikų atraminė guma ? Važiuoklė patikrinta... Visi šarnyrai puikaus stovio , stab trauk keistos. Yra girdimas lengvas bildesys važiuojant , kad ir grublėtu keliu. (bilda gan dusliai) Įtarimas arba amortikai arba atraminės gumos.

Neprisijungęs laimisirko

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #179: 2015 Balandžio 26, 20:25:54 »
Sveiki. Ar yra kam susidėvėjusios (išplyšusios) priekinių amortikų atraminė guma ? Važiuoklė patikrinta... Visi šarnyrai puikaus stovio , stab trauk keistos. Yra girdimas lengvas bildesys važiuojant , kad ir grublėtu keliu. (bilda gan dusliai) Įtarimas arba amortikai arba atraminės gumos.

na as atramines gumas ziureciau paskutinej vietoj :)

Neprisijungęs Enko

• Įrašai: 50
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #180: 2015 Gegužės 04, 16:56:43 »
sveiki kaip suzinot kokia sankaba yra pas mane audineje ? ten reikia kazkokio diametru ar dar kazko? audi 2002 metu 1,9TDI 96kw ir kazin kokia komplekto kaina butu mazdaug ?

Neprisijungęs laimisirko

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #181: 2015 Gegužės 06, 20:33:34 »
sveiki kaip suzinot kokia sankaba yra pas mane audineje ? ten reikia kazkokio diametru ar dar kazko? audi 2002 metu 1,9TDI 96kw ir kazin kokia komplekto kaina butu mazdaug ?

sugaisau iki 30 sekundziu :) http://b2b.detalita.lt/Sankaba/Sankabos-komplektas/Sankabos-kompl-Audi-Seat-Skoda-VW-1-9-TDI-00.html beto vienas forumietis pardavineja gi apynauji komplekta

Neprisijungęs Ober

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 175
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #182: 2015 Gegužės 07, 09:10:00 »
Užsidegė stabdžių kaladėlių indikatorius, nors kaladėlių ~1cm mėsos.. čia taip normalu, ar kažkas užsitrumpino? (skysčio dapilta)

Neprisijungęs laimisirko

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #183: 2015 Gegužės 07, 09:24:33 »
Užsidegė stabdžių kaladėlių indikatorius, nors kaladėlių ~1cm mėsos.. čia taip normalu, ar kažkas užsitrumpino? (skysčio dapilta)
tai gal vidinej pusej nieko nelike, arba laidas nutrukes ar apsioksidaves

Neprisijungęs Ober

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #184: 2015 Gegužės 07, 09:31:14 »
Na, reiks savaitgalį išsiardyt ir pasitikrint, gal tikrai Jūsų teisybė, vidinių jau nieko nebėra.. :think:

Neprisijungęs laimisirko

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #185: 2015 Gegužės 07, 22:10:21 »
Na, reiks savaitgalį išsiardyt ir pasitikrint, gal tikrai Jūsų teisybė, vidinių jau nieko nebėra.. :think:

tai cia garantuotai, kartais jei stabdziai ne visai tvarkoj, isorine buna vos ne nauja, o vidine metalas i metala, dazniausiai del kreipianciuju nevaikstanciu...

Neprisijungęs Ober

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #186: 2015 Gegužės 08, 08:02:53 »
Vidinė +- tokia pat kaip išorinė, bet jau matomas tas davikliukas, liečias su disku.. matyt taip jau padaryta, kad keistų greičiau..

Neprisijungęs laimisirko

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #187: 2015 Gegužės 08, 22:26:27 »
na taip yra, ten atsargai nemazai, kiti uztrumpina davikli ir dar puse metu varo  :D

Neprisijungęs Brunswick

• Įrašai: 297
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #188: 2015 Gegužės 09, 21:54:12 »
Labas. Pas mane B7 2006m, jei ką tai keičia, s-line pakaba. Rašau čia, jūsų skyriuj, mieli draugai, nes B7 skyrelis dar kolkas nykus, o ir važiuoklės mūsų gi identiškos. Nebauskit labai. :)
Taigi, turbūt visi suprantat apie ką aš čia, iš temos pavadinimo. Visi žinom šitą problemą su tuo varžtu, tačiau kažkokių praktinių patarimų šia tema nerandu. Pirmadienį manęs kaip tik laukia abiejų pusių viršutinių šarnyrų keitimas, ir meistriukas jau beveik nuteikė, kad tipo čia užsioksidavę bus, reiks pakalt, reiks patrenkt, ir pyst nulūš ta auselė prie kelmo, tada pirksi kelmą kitą šrote, mokėsi daug, bet ir iš ano neaišku ar išsisuks. Tai po tokių pasisakymų aš jau ir bijau ir nebenoriu pas jį važiuot... :) Taigi, gal kas galit iš praktikos patart kaip be kitų kelmų pirkimo ( nes manieji tai labai geri dar! :D  ) saugiai išsukti tą varžtą, arba jei nenorit patarinėt, gal kas norit už sutartą atlygį man saugiai tuos šarnyrus pakeist? :)
Ačiū už supratingumą, kolegos.

Neprisijungęs Diwasas

• Įrašai: 349
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #189: 2015 Birželio 29, 08:01:28 »
Sveiki, pastebejau toki dalyka, kad leciau vaziuojant cypia kazkuris ratas (nespaudziant stabdziu), kol neatsidarai lango negirdesi to cypimo. Kazint ar cia su stabdziais susije nes stabdant stabdziai irgi cypia, tik jau tas garsas didesnis buna.   :think: Ar cia kazkas dar gali itakoti ta cypima. Realiai nesijaucia, kad ant laisvo riedant stabdziai stabdytu masina.
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Birželio 29, 08:33:17 sukūrė diwasas »

Neprisijungęs laimisirko

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #190: 2015 Liepos 06, 17:32:14 »
Sveiki, pastebejau toki dalyka, kad leciau vaziuojant cypia kazkuris ratas (nespaudziant stabdziu), kol neatsidarai lango negirdesi to cypimo. Kazint ar cia su stabdziais susije nes stabdant stabdziai irgi cypia, tik jau tas garsas didesnis buna.   :think: Ar cia kazkas dar gali itakoti ta cypima. Realiai nesijaucia, kad ant laisvo riedant stabdziai stabdytu masina.

ziurek gal disko kantas jau astrus atsikises ir pastoviai liecia kalade, gal kalades chujovos, o gal apsauga tiesiog prilenkta prie disko

Neprisijungęs laimisirko

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #191: 2015 Liepos 06, 17:33:30 »
Labas. Pas mane B7 2006m, jei ką tai keičia, s-line pakaba. Rašau čia, jūsų skyriuj, mieli draugai, nes B7 skyrelis dar kolkas nykus, o ir važiuoklės mūsų gi identiškos. Nebauskit labai. :)
Taigi, turbūt visi suprantat apie ką aš čia, iš temos pavadinimo. Visi žinom šitą problemą su tuo varžtu, tačiau kažkokių praktinių patarimų šia tema nerandu. Pirmadienį manęs kaip tik laukia abiejų pusių viršutinių šarnyrų keitimas, ir meistriukas jau beveik nuteikė, kad tipo čia užsioksidavę bus, reiks pakalt, reiks patrenkt, ir pyst nulūš ta auselė prie kelmo, tada pirksi kelmą kitą šrote, mokėsi daug, bet ir iš ano neaišku ar išsisuks. Tai po tokių pasisakymų aš jau ir bijau ir nebenoriu pas jį važiuot... :) Taigi, gal kas galit iš praktikos patart kaip be kitų kelmų pirkimo ( nes manieji tai labai geri dar! :D  ) saugiai išsukti tą varžtą, arba jei nenorit patarinėt, gal kas norit už sutartą atlygį man saugiai tuos šarnyrus pakeist? :)
Ačiū už supratingumą, kolegos.

reikia imt isemimo budu, nepameginus negalima sakyt, kad sunkiai imsis, o auseles nulauzimas cia jau krastutinumas kai situacija tragiska...

Neprisijungęs ecstasy

• Įrašai: 1010
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #192: 2015 Rugpjūčio 13, 21:48:02 »
Ar didelis skirtumas tarp paprastu spyruokliu ir s-line ?

Neprisijungęs ponulis1

• Įrašai: 967
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #193: 2015 Rugpjūčio 13, 23:13:17 »
klausi amortikai + spyruokles, ar tik spyruokles? Nu skirtumas 2-3 cm kazkur. Susidejau as, man daug nepakrito, bet buvo visai dzipas..

Neprisijungęs ecstasy

• Įrašai: 1010
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #194: 2015 Rugpjūčio 14, 08:23:40 »
Tik spyruokles siaip :k) tai su s-line kiek mazdaug tarp arkos ir rato lieka ?

Neprisijungęs ponulis1

• Įrašai: 967
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #195: 2015 Rugpjūčio 19, 01:19:02 »
jei viskas is gamyklos iseje tai turetu po pirsta lysti kazkur , priekis vos auksciau buna dazniausia. pas mane ideta nuo b7, tai svoris speju didesnis biski, del to stovi auksciau nei stock. bet su lt keliais mane tenkina , jei ka priekyje b5 lekstutes imesiu ir stabilizatoriai rodos sline kitokie kazkurie eina, kaulai ar kaip ten vadinasi, su audzy sitom vaziuoklem nesusidures dar daug..

Neprisijungęs laimisirko

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #196: 2015 Rugpjūčio 28, 13:02:52 »
Tik spyruokles siaip :k) tai su s-line kiek mazdaug tarp arkos ir rato lieka ?

s-line

Neprisijungęs Ober

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #197: 2015 Rugsėjo 30, 08:50:08 »
Sveiki,
Kur patartumėt Kaune Audi b6 važiuoklę remontuotis? :think:

Neprisijungęs chamelijonas

• Įrašai: 29
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #198: 2015 Spalio 31, 17:23:49 »
Sveiki gal kam teko vazineti su 215 55 R16 padangomis ziema. Liko motinos padangos metus vazinetos galvoju ar imanoma but su jom ziema vazineti ar neperplacios?

Neprisijungęs laimisirko

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #199: 2015 Lapkričio 01, 19:11:30 »
Sveiki gal kam teko vazineti su 215 55 R16 padangomis ziema. Liko motinos padangos metus vazinetos galvoju ar imanoma but su jom ziema vazineti ar neperplacios?

kaip ant kokios masinos, kitoms dar ir per siauros