Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: B6 Salono skyrius  (Skaityta 75932 kartus)

Neprisijungęs Karis

• Įrašai: 1938
    • Žiūrėti profilį
Re: B6 Salono skyrius
« Atsakymas #500: 2017 Sausio 20, 20:33:02 »
(h) gal kas turit duru valdymo modulio pinout? (H-)
ar schema kokia nors :think:
dar klausimelis del soniniu veidrodeliu jungtuko.
kokiu principu jis veikia. i ji ateina 4 laidai.
kaip suprantu 1 yra apsvietimo pliusas, 2 yra minusas.
3 turetu buti kairiam veidrodelio valdimui, o 4 desniam. :think: (gal klystu)
esme tame, kad jungtukas su veidrodeliu uzsilenkimo f-cija taip pat turi 4 laidus.
Tai ka tas jungtukas atjungia ar pajungia  pasukus rankenele i uzsilenkimo padeti? :think:

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #501: 2017 Sausio 21, 13:42:46 »
Sveiki ,ar galima kazkaip suspaudus ant skydelio ekranelio padaryt kad rodytu kuro sanaudas ?dabar rodo tik kiek km galima nuvaziuot su likusiu benzinu ,ekranas paprastas ,nespalvotas ant valytuvu rankeneles knopkes nera . Aciu .

Įsidedi rankeną ir tada matai viską.

Neprisijungęs Daren

• Įrašai: 179
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #502: 2017 Sausio 21, 18:02:09 »
Taigi prašymas tiems kas turi priėjimą prie elektros schemų ir moka jas skaityti (H-)
Kokiu principu veikia DRL ir coming home jungiklis 8E1919094D? Žinau, kad jis buvo tik B7 kėbule, bet pas mane B6 yra negamyklinis DRL ir coming home moduliukas ir norėčiau įsidėti šį jungiklį, kad būtų galima šias funkcijas išjungti.

DRL įsijungia nuo degimo ir ilgos H7 šviesos šviečia 30% galingumu. Šiuo atveju man reikia, kad šis jungiklis nutrauktų grandinę, o įjungus per jį tekėtų ~2,75A srovė, kuri eina į H7 lemputes.
Coming home įsijungia nuo centrinio. Šiuo atveju taip pat reikia nutraukti grandinę nuo centrinio į DRL C/H moduliuką, tik srovė čia bus gerokai mažesnė.

Kiek matau jungiklis turi 5 pin'us http://thumbs.picclick.com/00/s/MTAwMFg3NTA=/z/q6EAAOSwNRdYB1Oz/$/Audi-A4-B7-Day-Driving-Headlight-Drl-Switch-_57.jpg

Neprisijungęs concorde

• Įrašai: 511
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #503: 2017 Sausio 21, 19:19:17 »
Įsidedi rankeną ir tada matai viską.
daug reikalu ten prie jos ?ar reikia kazka daryt ar tik idet ir viskas ? Aciu.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #504: 2017 Sausio 21, 19:31:33 »

Pasikeičia tik atskirai valytuvų rankenėlė ir reikalingas kompas pakeisti kodingą.

Neprisijungęs concorde

• Įrašai: 511
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #505: 2017 Sausio 21, 20:13:23 »
Dekui,pabandysiu pasikeisti.

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #506: 2017 Sausio 21, 20:44:32 »

Nedaug visiškai, only jau pasakė. Plius rankena išvis ne deficitas

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #507: 2017 Sausio 21, 23:07:59 »
Taigi prašymas tiems kas turi priėjimą prie elektros schemų ir moka jas skaityti (H-)
Kokiu principu veikia DRL ir coming home jungiklis 8E1919094D? Žinau, kad jis buvo tik B7 kėbule, bet pas mane B6 yra negamyklinis DRL ir coming home moduliukas ir norėčiau įsidėti šį jungiklį, kad būtų galima šias funkcijas išjungti.

DRL įsijungia nuo degimo ir ilgos H7 šviesos šviečia 30% galingumu. Šiuo atveju man reikia, kad šis jungiklis nutrauktų grandinę, o įjungus per jį tekėtų ~2,75A srovė, kuri eina į H7 lemputes.
Coming home įsijungia nuo centrinio. Šiuo atveju taip pat reikia nutraukti grandinę nuo centrinio į DRL C/H moduliuką, tik srovė čia bus gerokai mažesnė.

Kiek matau jungiklis turi 5 pin'us http://thumbs.picclick.com/00/s/MTAwMFg3NTA=/z/q6EAAOSwNRdYB1Oz/$/Audi-A4-B7-Day-Driving-Headlight-Drl-Switch-_57.jpg

moku skaityt,o tu mokus?nes pries miega as koki filma paziuriu.

Neprisijungęs Daren

• Įrašai: 179
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #508: 2017 Sausio 22, 16:35:09 »
moku skaityt,o tu mokus?nes pries miega as koki filma paziuriu.
Kažkoks depresija kvepiantis gyvenimu nusivylusio žmogaus atsakymas (!?) Buvau pripratęs šiame forume negauti jokio atsakymo, bet, kad už elementarią pagalbą prašytų pinigų tai čia jau naujas lygis :goodboy:

Radau šio jungiklio schemą, dalinuosi, ačiū mokėti nereikia (-)
Kiek aš suprantu iš schemos (ši sritis ne mano kompetencijoje, rytoj darbe perkalbėsiu su automatiku), tai mano noras yra įgyvendinamas, ir jeigu taip tai ir bus įgyvendintas, tik atsisakysiu C/H funkcijos, užteks DRL jungiklio 8E1919094C (+)
5 kontaktas jungiasi prie įžeminimo;
į 4 kontaktą paduosiu į jungiklį podegiminį +12V. Dėl šios vietos ir atsisakau C/H funkcijos, nes jei pajungčiau tiesioginį pliusą, tada viskas veiktų, tačiau pastoviai šviestų jungtuko skaičiukai;
8 kontaktas jungiklio apšvietimas +12V, reikės jungti nuo šviesų jungiklio 17 kontakto arba nuo degimo;
3 kontaktą turėsiu jungti prie rėlytės, kuri sujungs DRL grandinę (minusinį laidą nuo akumuliatoriaus į mano turimą "aftermarket" DRL moduliuką).

Neprisijungęs glok

• Įrašai: 8
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #509: 2017 Balandžio 06, 08:06:27 »
Sveik, gal zinot kur butu galima nupirkti A-4 b-6 kondicionieriaus valdmo mygtukus ar visa valdymo skydeli, dazai nusitryne  :)
dekui uz atsakymus
p.s ieskojau paieskoje nieko neradau :E

Neprisijungęs Diwasas

• Įrašai: 349
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #510: 2017 Balandžio 06, 08:52:28 »
Vienu mygtuku kazint ar rasi, bent jau as neradau kai seniau ieskojau. Perki visa klima ir naudoji kaip donora/sukeiti arba darai kaip as: paprasai, kad su ploteriu ispjaustytu mygtuku ikonas (man ispjove forumietis Aleksandr), ir persidazai mygtukus, paveiksliukai gaunasi ciut storesni negu originalai, bet atrodo visai neprastai :)

« Paskutinį kartą keitė: 2017 Balandžio 06, 08:54:22 sukūrė Diwasas »

Neprisijungęs Nec

• Įrašai: 1939
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #511: 2017 Balandžio 06, 09:25:23 »
Labai jau ryskiai krenta i akys atnaujinti migtukai, kazkaip nelabai man asmeniskai ziurisi :(

Neprisijungęs Diwasas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #512: 2017 Balandžio 06, 09:58:45 »
Cia mygtukai grynai visi buvo perdazyti ir klimos priekis, tik fotkeje kazkaip durnai sviesa krinta ir atrodo, kad vieni ryskesni. Jei ta turi omeny. Siaip realiai, visi vienodai atrodo. :)

Neprisijungęs Diwasas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #513: 2017 Gegužės 23, 11:29:17 »
Nuo senumo sutrukinejusia oda yra koks budas "restauruot" ar tik persiuvimas/keitimas vienintele iseitis?

Neprisijungęs Ober

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 175
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #514: 2017 Gegužės 23, 13:29:17 »
Esu pas perekūpą matęs kaip tuos įtrūkimus nudažo ta pačia odos spalva, tėsiog gražiai tose vietose įgeria spec. dažų, rezultatas tikrai nustebino :think:

Neprisijungęs Snukerius

• Įrašai: 16
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #515: 2017 Birželio 21, 22:04:51 »
gal kas padetumet rast video ar shema? Nezinau kaip atsegt nuo kebulo, laidu fishke kuri prie kapoto atidarymo, i kuria segasi dureliu fishke.
nepamaisytu ir kaip is fiskiu isimt laidus. konkreciai is siu

streikavus vairuotojo dureliu didzioji kolonele isvis nebeveikia. dar padidinus garsa atsirasdavo kontaktas, bet dabar  nutilo isvis.
 nustaciau,kad problema jungtyje kur segasi duru laidai i kebule esancia jungti. dureliu laidai su itrukusia izoliacija, bus sutvarkyti, o atsegt nuo kebulo fishkes negaliu. blogas priejimas ir nematau ka paspaust,ka palenkt,kad atsisegtu. itariu oksidavosi jungtys fiskese ar kazkas panasaus.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #516: 2017 Birželio 21, 22:48:49 »
gal kas padetumet rast video ar shema? Nezinau kaip atsegt nuo kebulo, laidu fishke kuri prie kapoto atidarymo, i kuria segasi dureliu fishke.
nepamaisytu ir kaip is fiskiu isimt laidus. konkreciai is siu

streikavus vairuotojo dureliu didzioji kolonele isvis nebeveikia. dar padidinus garsa atsirasdavo kontaktas, bet dabar  nutilo isvis.
 nustaciau,kad problema jungtyje kur segasi duru laidai i kebule esancia jungti. dureliu laidai su itrukusia izoliacija, bus sutvarkyti, o atsegt nuo kebulo fishkes negaliu. blogas priejimas ir nematau ka paspaust,ka palenkt,kad atsisegtu. itariu oksidavosi jungtys fiskese ar kazkas panasaus.

Nufotkink fiškę jau su atjungta durų jungtim.

Neprisijungęs Karis

• Įrašai: 1938
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #517: 2017 Birželio 21, 23:15:02 »
tucia sito neisardai? :think:

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #518: 2017 Birželio 21, 23:24:52 »
tucia sito neisardai? :think:

Kiek supratau jis neišima jungties kairės fotkės, ten tą ružavą plastmasę kur reikia pastumti į šona ir tada jungtis išsiima.

Neprisijungęs Diwasas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #519: 2017 Birželio 22, 11:12:31 »
Gal kas galetumet elsoj ar dar kur paziureti "door lock module" fyskes pinu reiksmes? Bandau atrasti laida, kuris duoda signala kada isijungia ir issijungia signalizacija. Turbut turetu eiti is door control modulio i door lock moduli   :think:
« Paskutinį kartą keitė: 2017 Birželio 22, 11:17:30 sukūrė Diwasas »

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #520: 2017 Birželio 22, 17:03:58 »
Gal kas galetumet elsoj ar dar kur paziureti "door lock module" fyskes pinu reiksmes? Bandau atrasti laida, kuris duoda signala kada isijungia ir issijungia signalizacija. Turbut turetu eiti is door control modulio i door lock moduli   :think:

(H-)

Neprisijungęs Diwasas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #521: 2017 Birželio 22, 21:35:05 »
Aciu! O Elsoj kur nors eina rast kiekvieno laido reiksme? Tarkim man reikia suzinot "door control module" 12-pin fyskes laidu reiksmes, imanoma ta info is elsos susirinkt? (H-)
« Paskutinį kartą keitė: 2017 Birželio 22, 22:24:38 sukūrė Diwasas »

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #522: 2017 Birželio 22, 21:40:03 »
Aciu! O Elsoj kur nors eina rast kiekvieno laido reiksme? Tarkim man reikia suzinot "door control module" 20-pin fyskes laidu reiksmes, imanoma ta info is elsos susirinkt? (H-)

Taigi pagal schemą matai kur kas jungiasi ir visos jungtys nurodytos

Neprisijungęs Diwasas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #523: 2017 Birželio 24, 17:56:41 »
Nu jo, viena dalyka kaip ir issiaiskinau. Kitas klausimas, pastebejau, kad elsoj nei prie b6/b7 niekur nenurodomi tamsejanciu veidrodeliu kontaktai T16 fyskej, kurioj yra visi laidai einantys is veidrodeliu i duru moduli  :think: Rodo tik nuo T10 fyskes kuri nueina i tarpduri kaip suprantu. Tai iseina, kad is T10 nueina i moduli ir i T16 ateina i kazkuriuos kontaktus ir tada iki veidrodelio, bet i kuriuos taip ir neparodyta.. Pagal viska speju, kad bus tie patys 7,8? nes veidrodeliu fyskej du laidai fotochromui.

Esme ta, kad noriu isideti soninius tamsejancius veidrodelius, darant pagal DIY is audizine forumo, ten laidai eina per duru moduli, bet niekur nerandu info ar visi duru moduliai turi tam skirtus kontaktus (pas mane paprastas su B raide), nes uzsilenkimui pvz reikia E/F/G moduliu, tai galvoju paprasciausiai butu laidus tiesiogiai sujungti soniniu su pagrindiniu salono veidrodziu.

« Paskutinį kartą keitė: 2017 Birželio 24, 18:02:46 sukūrė Diwasas »

Neprisijungęs DjBooS

• KET420
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 2473
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #524: 2017 Birželio 26, 18:09:37 »
hm, idomus dalykas dar tas kad 0vz kai dejausi as ch/lh moda, dariau visa nauja pravodkr veidrodelio, tai nei vienas laidas nenuejo i skydeli, nebent jis eina i ji per komforto bloka po vairu.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk