Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: B6 Salono skyrius  (Skaityta 75972 kartus)

Neprisijungęs mantuxster

• Įrašai: 364
    • Žiūrėti profilį
Re: B6 Salono skyrius
« Atsakymas #375: 2015 Lapkričio 22, 12:03:26 »
isemus bardacioka issiema toki metaliukai, su replem arba viniu iskalt galima, ir tada gali keisti tik bardacioko virsutine dali, man rodos net metos pas mane dalis su sveikais vyriais, tik tiek kad subraizyta, ir rankenele reiktu persidet tau, jei ka p.m.
p.s. kaip saldytuvas, veikia? ar naudoji pagal paskirti? kas nors telpa i ji? (H-)
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Lapkričio 22, 12:05:02 sukūrė mantuxster »

Neprisijungęs Grazvizx

• Įrašai: 11
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #376: 2015 Lapkričio 22, 13:22:22 »
isemus bardacioka issiema toki metaliukai, su replem arba viniu iskalt galima, ir tada gali keisti tik bardacioko virsutine dali, man rodos net metos pas mane dalis su sveikais vyriais, tik tiek kad subraizyta, ir rankenele reiktu persidet tau, jei ka p.m.
p.s. kaip saldytuvas, veikia? ar naudoji pagal paskirti? kas nors telpa i ji? (H-)
aisku, dekui, nes pas manes yra nuluzes bardaciokas, o vyriai yra pasilike, o as bandziau neisemes bardaciokio imti vyrius lauk.

nu as masina nusipirkau tik daugiau kai pries savaite, tai dar nespejau isbandyti saldytuvo :D o talpa nera jos didele, daug nieko neis prikist i ja :)

Neprisijungęs mrjuly

• Įrašai: 3
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #377: 2015 Lapkričio 26, 11:55:09 »
Sveiki , klausimą turiu tokį gal kas esą susidurę , pas mane aptrinti mygtukai langų pakėlimo , šviesų perjungimo , tad norėjau paklaust gal kas yra susidūrę , pas mane du el.langai gale irklai , bet aliexpress nerandu kad butu iskart dviejų langu pakelimo mygtuku blokas , ar jie atskirai keiciasi , ta prasme nusipirkt dvi knopkes ar ieskot viso bloko (vairuotojo dureliu) , ir gal kas esa pirke is aliexpress ar ebay sviesu jungikli , kaip kokybe? aciu :)

Neprisijungęs orzo

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #378: 2015 Lapkričio 26, 14:45:45 »
kad butu tik 2 mygtukai neteko matyt kiniecio. Keiciasi visas blokas nes mygtuku tvirtinimas kitoks. Esu pasikeites mygtukus, veikia be problemu jau pora metu atrodo.

Su sviesu jungikliu buvo bajeriu, kad gabaritai nuolatos degdavo ir niekaip negalejo isjungt, tai tiksliai nepamenu kaip sprendziau, bet manau sukeiciau tik virsutine dali, o galas orginalas paliko.

edit: radau tik orginalu jungikli http://www.ebay.co.uk/itm/New-OEM-AUDI-VW-Front-Window-Switch-Main-8Z0959851C5PR-/252154604780?hash=item3ab595ecec:g:q04AAOSwu4BV6Jyt
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Lapkričio 26, 14:51:29 sukūrė orzo »

Neprisijungęs mrjuly

• Įrašai: 3
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #379: 2015 Lapkričio 26, 15:54:45 »
Brangiai labai gaunas cia 30euru kokiu uz pora knopkiu ta bloka pirkt , o sakai pasikeitei mygtukus , ta prasme kalbi apie keleivio ir galinius ?

Neprisijungęs mantuxster

• Įrašai: 364
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #380: 2015 Lapkričio 26, 21:17:46 »
keiciasi tik mygtuku apdaila, tik nusiimk juos ir tiksliai pagal pavyzdi pirk, ir sviesu jungtuko apdaila irgi yra ebay pirkti, nereik visos renkenels pirkti

Neprisijungęs orzo

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #381: 2015 Lapkričio 27, 13:00:52 »
pas mane visi 4 elektriniai, tai keiciau vairuotojo puses visa bloka, taip pat priekyje keleivio puses 1. Kiti 2 orginalus paliko gale, nes ner nutrinti.

Taip, mygtuku virsus nusiima, bet mano atveju kinietisku mygtuku apdailos tikrai netiko, tai teko keist visa mygtuka/bloka. Va pvz kaip pas mane atrode orginalus ir koks kinietiskas. Gal kitu metu modeliuose kazkas keitesi ir galima sukeist vien dangtelius.
http://s7.postimg.org/h3dgvuy0b/lango_mygtukas.png

Dar radau lempu jungiklio pati dangteli atskirai pardavineja http://www.ebay.co.uk/itm/Car-Headlight-Front-Rear-Fog-Light-Switch-Cover-For-Audi-A4-B6-B7-8E0941531A-/131567361535?hash=item1ea2069dff:g:hlAAAOSwjVVVuenZ

Neprisijungęs Sline22

• Įrašai: 4
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #382: 2015 Lapkričio 29, 16:40:19 »
Svieki, dingo salono apsvietimas visas virsuje, durelese ir po kojomis dega. Kame cia problema gali buti? Gal kas buvot susidure?

Neprisijungęs Nori alaus?

• Įrašai: 435
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #383: 2015 Gruodžio 13, 23:11:38 »
Gal galit patarti, kaip graziai isimti telefono laikikli? Meginau issukti varztus, bet jie tiesiog sukasi, bet neina lauk.

Neprisijungęs Diwasas

• Įrašai: 349
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #384: 2015 Gruodžio 22, 09:20:33 »
Gal kas žino ar norint iš 1DIN pasidaryti 2DIN būtina keisti visą centrinę konsolę? Ar užtenka tik pasikeisti patį rėmą, klima ir peleninę?

Neprisijungęs Nesako

• Įrašai: 206
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #385: 2015 Gruodžio 22, 09:49:54 »
Gal kas žino ar norint iš 1DIN pasidaryti 2DIN būtina keisti visą centrinę konsolę? Ar užtenka tik pasikeisti patį rėmą, klima ir peleninę?
Mano atveju, keičiau į 2din rėmą, klima, ir nesidėjo konsolė, trukdė, tai aš apkarpiau tas vietas kur nelindo ir viskas čiki, viskas susikišo ten giliai ir nesimato apkarpymų, tad pirkti neapsimoka. O peleninę palikau kuri buvo, aišku tarpas yra didesnis, bet iš mažos bėdos viskas okey, žiūrisi neblogai. :)

Neprisijungęs Diwasas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #386: 2016 Sausio 03, 13:44:41 »
Turiu pora tokiu klausimėlių:

1. Ar esat kas matę atskirai pirkti kavos laikiklio ir centų stalčiuko priekinių dangtelių, nes jie kaip ir nusiima. Ar norint juos pasikeisti būtina pirkti visą mechanizmą, nes pvz ebejuj permečiau, tai neradau kad būtų atskirai jie pardavinėjami?  :think:

2. Noriu įsidėti porankį, nes gamykliškai jo nebuvo, tik nelabai suprantu kurioje vietoje jis turėtų prisisukti, ar pas mane dar kažko čia trūksta, prisegu foto jei kažką eis suprasti iš tiek kas matos.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #387: 2016 Sausio 03, 15:55:15 »
Ant tu dvieju varztu ir dar priekyje vienas tvirtinasi porankis.

Neprisijungęs Nesako

• Įrašai: 206
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #388: 2016 Sausio 03, 18:39:56 »
1. Ar esat kas matę atskirai pirkti kavos laikiklio ir centų stalčiuko priekinių dangtelių, nes jie kaip ir nusiima. Ar norint juos pasikeisti būtina pirkti visą mechanizmą, nes pvz ebejuj permečiau, tai neradau kad būtų atskirai jie pardavinėjami?  :think:
Nėra pirkti dangtelių, yra tik lipdukai, bet man asmeniškai nelabai jie. Skelbimuose pasižvalgyk kas ardo parsivaręs. Pats visą eilę tų mygtukų nupirkau iš A4 B7 savo B6'tai iš šroto, kaip nauji darbar.

Neprisijungęs sadunas66

• Įrašai: 310
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #389: 2016 Sausio 03, 20:24:03 »
stalciuko dangteli turiu. o porankiu yra dar trecias varstas kur sukasi yra pas mane su porankiu visu.o skyle konsolei galima ispjaut graziai

Neprisijungęs Diwasas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #390: 2016 Sausio 03, 21:48:32 »
stalciuko dangteli turiu. o porankiu yra dar trecias varstas kur sukasi yra pas mane su porankiu visu.o skyle konsolei galima ispjaut graziai

Jo zinau, kad galima issipjauti, ta ir bandysiu daryti jei gausiu tokios spalvos poranki  :)

Po konsole ant plastmases nebuna nupiestu formu kur pjauti, ar visgi reiks pagal trafareta daryt?

Neprisijungęs sadunas66

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #391: 2016 Sausio 03, 22:34:03 »
nebuna . palei trafareta gausi pjauti

Neprisijungęs Zenner

• Įrašai: 145
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #392: 2016 Sausio 17, 16:02:45 »
Gal zinot kuris is penkiu varikliuku atsakingas uz silto/salto oro reguliavima ? visa desine puse pucia visada tik salta ora. Siandien negaliu masinos uzkurt, pasildyt ir atjunges nuo varikliuku pastumdyt svirteles ir issiaiskint kuri atsakinga butent uz tai, todel klausiu cia gal kas tvarkesi sita problema jau (kur violetine svirtele tai atjungtas motoriukas jau nes jis ka be jungineciau nejudejo, bet patikrinus tai ir varikliukas geras ir dantraciai viduj juda normaliai).

https://www.dropbox.com/s/2v4bxx4xmcpj0z1/2016-01-17%2015.09.25.jpg?dl=0

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #393: 2016 Sausio 17, 16:41:17 »
Gal zinot kuris is penkiu varikliuku atsakingas uz silto/salto oro reguliavima ? visa desine puse pucia visada tik salta ora. Siandien negaliu masinos uzkurt, pasildyt ir atjunges nuo varikliuku pastumdyt svirteles ir issiaiskint kuri atsakinga butent uz tai, todel klausiu cia gal kas tvarkesi sita problema jau (kur violetine svirtele tai atjungtas motoriukas jau nes jis ka be jungineciau nejudejo, bet patikrinus tai ir varikliukas geras ir dantraciai viduj juda normaliai).

https://www.dropbox.com/s/2v4bxx4xmcpj0z1/2016-01-17%2015.09.25.jpg?dl=0

Su kompu darai output testa, matai kaip keiciasi parametrai,kurie nesikeicia ar meta klaida, nusirasai koda ir lengviausiai google viska parodys. Jeigu viska nuo peciaus nusiardes, tai keiciant padetis vel matai ar sklendes suveikia, ar kokia stovi vietoje. Situ varikliuku beda, kad viduje pats varikliukas pasikelia ir neliecia dantratuko, atrodo veikia,bet nedarineja, jeigu tik toks gedimas remontas labai paprastas.

Neprisijungęs Zenner

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #394: 2016 Sausio 17, 17:17:07 »
issamiai ir aiskiai, dekui bandysim

Neprisijungęs Zenner

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #395: 2016 Sausio 17, 18:08:05 »
Kazkiek padejo tavo patarimas, istrynus klaidas ir paleidus testa va prisigaude klaidu eisiu googlen aiskintis :D tas kuri as ir buvau nuemes ten knisa prota su violetine svirtele, stringa kazkaip jis testo metu su pirstu jam padet reik bet kad motoriukas tai ten vietoj ir dantraciai neissoke su jo asim, ga lgoogle pasakys ka arba reikes ryt dar isardyt ji. net isjungus degima jsi ten zaidzia bando kazka judet iki tol kol neuzrakini ir po 30s nebegauna maitinimo turbut.

3 Faults Found:

00727 - Potentiometer in Positioning Motor for Defrost Flap (G135)
            30-10 - Open or Short to Plus - Intermittent
01810 - Actuating Motor for Temperature Flap; Right (V159)
            41-00 - Blocked or No Voltage
01842 - Potentiometer/Actuator for Temperature Flap; Right (G221)
            30-10 - Open or Short to Plus - Intermittent

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #396: 2016 Sausio 17, 18:14:54 »
Nuimi varikliuka ir pabandai ar sklendes lengvai vaiksto su ranka, tada isardai pati varikliuka ir padedi kokia tarpine tarp jo ir korpuso (virsutines dalies), kad ji lengvai prispaustu, isbandai dar neuzdejes atgal.

Neprisijungęs Zenner

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #397: 2016 Sausio 17, 19:11:04 »
(+) taip ir bus ryt, pagal klaidas turetu but 2 motoru problema su jais ir ziuresiu

Neprisijungęs Zenner

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #398: 2016 Sausio 18, 22:11:27 »
Ačiū onlyaudi už patarimus, nors ir nesusitvarkiau :D vienas kur deforst flap tai nepadaro jam adaptacijos nors ir vaikšto jis adaptacijos metu pilnai, ir išėmus jis pilna ivaikšto, bet kai junginėji per mygtukus nenurimsta jis ten tai apsikelia biski tai nusileidzia, nieks nestringa ten jam neturetu but kliuciu, gal viduj susivaes reikes kita srote paziuret, o kur temperaturos tas is vis idomiai, per adapatacija vaiksto pilnai, pajungus prie 12v irgi, o keiciant temp nejuda visiskai, xz irgi bandysiu kita paimt kadanors srote nes neaisku cia :D

-------------

Prie topačio paklasut norėjau, nėr pas mane borto kompo ir tik likusius nuvažiuoti km rodo, per vcds kaip suprantu įjungiau borto kompą nes ir skaičius 2 atsirado virš likusio nuvažiuot km, tai kaip suprantu tik rankenėlės valdymui trūksta man ? jei taip +- kokios kainos ir gal kas turi parduot ?

« Paskutinį kartą keitė: 2016 Sausio 18, 22:14:48 sukūrė Zenner »

Neprisijungęs sadunas66

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #399: 2016 Sausio 18, 23:15:52 »
Bc rankeneles reikia ir modulio kad bc palaikytu. Jei reikes turiu