Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: B6 priekio keitimas i B7  (Skaityta 3063 kartus)

Neprisijungęs Blast

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 79
    • Žiūrėti profilį
B6 priekio keitimas i B7
« Topic Start: 2012 Vasario 04, 23:09:59 »
Na lietuviai auksarankiai pasidalinkit savo ziniom ir patirtim, turbut tikrai yra zmoniu kurie keitesi  :)

Neprisijungęs Rimvydaz

• Įrašai: 26
    • Žiūrėti profilį
Re: B6 priekio keitimas i B7
« Atsakymas #1: 2012 Vasario 04, 23:30:13 »
Pradedam nuo b6 nuardymo ir kabini visą priekį nuo b7 :) Aš su tuo nesusidūriau, bet pažįstu, kas po avarijos visą priekį užsidėjo nuo b7. Sakė jokių problemų :)

Neprisijungęs Blast

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2012 Vasario 04, 23:45:51 »
Pradedam nuo b6 nuardymo ir kabini visą priekį nuo b7 :) Aš su tuo nesusidūriau, bet pažįstu, kas po avarijos visą priekį užsidėjo nuo b7. Sakė jokių problemų :)

Keisto, nes girdejau kitaip :) Na,bet gandai lieka gandais, todel ce ir parasiau noredamas suzynot kas per bedos iskyla ir t.t Dar domintu kaina :))

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2012 Vasario 05, 00:22:49 »

Keisto, nes girdejau kitaip :) Na,bet gandai lieka gandais, todel ce ir parasiau noredamas suzynot kas per bedos iskyla ir t.t Dar domintu kaina :))

šrotan skambink dėl kainų. Visgi nelygu kur pirksi (Biržai/Pasvalys/Panevežys/Kaunas/Vilnius ;)) ir kur bei kaip darysi .

Greitesnių atsakymų kaip daroma ir užsienietiškas kainas gali rasti užsienio forumuose.
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Vasario 05, 00:25:17 sukūrė ::: Marius ::: »

Neprisijungęs Blast

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2012 Vasario 05, 00:28:27 »
Na kaip ce pasakius kaip darysi, dar kolkas nieko nedarysiu tik minciu daug.O jei darysiu,tai darysiu kaip priklauso, esu mates padarytu modeliu,tai jau geriau butu nedare... Na daliu kainos zinoma svyruoja miestuose kaskiek, bet vistiek kas dares esa mazdaug zinos :) http://www.audizine.com/forum/showthread.php/325338-B6-with-B7-RS4-Deval-Bumper-and-Votex-Rear   Va gerai pasidare zmogus, bet ce jau rimtai ir viska susikrove.

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2012 Vasario 05, 00:34:12 »
darytis, del pasidarymo yra nesamone. nebent esi nuprotejes entuziatas, arba iki ausu isimylejes savo B6. visada bus pigiau nupirkti gatava originala, nes burtauti paciam. nors ant b6 b7 priekis ir daugelis kitu daliu eina kaip cia buvusios. bet vis tiek, kam isradineti dvirati??

• Žiūrėti profilį

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2012 Vasario 05, 00:39:20 »
be to, kaip Rs4 snukis (ar galas) jau didesni reikalai, čia ne šiaip iš b6 į b7.

http://www.audi-sport.net/vb/a4-a4-cabriolet-s4-forum-b6-chassis/56116-finally-done-my-b7-complete-front-end-conversion.html

Neprisijungęs Blast

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2012 Vasario 05, 00:42:32 »
darytis, del pasidarymo yra nesamone. nebent esi nuprotejes entuziatas, arba iki ausu isimylejes savo B6. visada bus pigiau nupirkti gatava originala, nes burtauti paciam. nors ant b6 b7 priekis ir daugelis kitu daliu eina kaip cia buvusios. bet vis tiek, kam isradineti dvirati??

Na,kodel nesamone :) B7 nusipirkt gera iseis 30 000+, o jei man prieki pasikeit ant b6 kainuoja maziau ir dar daug pinigu atlieka, susidet gali S line ir viskas tobula :)) ir tai dar piniginei turi daug atliekamu pinigeliu manau

Neprisijungęs Blast

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2012 Vasario 05, 00:47:39 »
be to, kaip Rs4 snukis (ar galas) jau didesni reikalai, čia ne šiaip iš b6 į b7.

http://www.audi-sport.net/vb/a4-a4-cabriolet-s4-forum-b6-chassis/56116-finally-done-my-b7-complete-front-end-conversion.html

RS4 modeli kur dare tai visai kosmonautiskas :) praktiskai puse masinos keiti reikia. Turbut ziauriai gera sumele atsejo zmogui, o antras linka, tai neatrodo jog sunkiai labai pasidare :)

Neprisijungęs warning

• Įrašai: 2053
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2012 Vasario 05, 01:50:54 »
gal geriau negaidink masinos ;)

Neprisijungęs Rimvydaz

• Įrašai: 26
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2012 Vasario 05, 09:33:18 »
iš tikro geriau jau parduoti savo b6 ir ieškoti b7. Bus daug geriau pinigų atžvilgiu ir pačiam mažiau galvos skausmo. Niekada nebuvo ir nebus verta kažką daryti automobiliui :) Tuningas niekada "neapsimoka" :D

Neprisijungęs Blast

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2012 Vasario 05, 13:29:11 »
aciu uz nuomones, bet gal gryskit prie temos  ;)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2012 Vasario 05, 13:34:38 »
aciu uz nuomones, bet gal gryskit prie temos  ;)

tema beje ne karta buvus gvildenta šiame forume, jeigu moderatoriai prisimins kur ir kada - taviškei gresia spyna ;)

Neprisijungęs Blast

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2012 Vasario 05, 13:36:14 »
aciu uz nuomones, bet gal gryskit prie temos  ;)

tema beje ne karta buvus gvildenta šiame forume, jeigu moderatoriai prisimins kur ir kada - taviškei gresia spyna ;)

Na vakar ilgai ieskojau tu temu, ir tai tik 2 radau, viena tuscia, o kita nieko gero neparasyta ir apie c7 is c5...