Turbut daug prirasyta buvo siuo mano klausimu, tiesiog tingiu knaisiot, istraukiau "supuvusi" savo b6 konforto bloka, nupirkau kita tik su paskutiniom dviem raidem skirtingom, tipo neveiks centrinis, su tuo susitaikiau, bet kodel isliko kitos bedos pries tai buvusios?!
Neuzsirakina vienos galines durys, kitos man visai nebeatsidaro, po to stiklai su rakteliu nebesikelnoja, ir idetine signalizacija pievas pjauna, zodziu pakeitus konforto bloka liko tos pacios bedos. Ar as kazka netaip darau?
Tai gal ne komfort blokas kaltas, dėl durų: tai gal spynelė kalta, dažnai būna atšokę kontaktai, arba laidai nulūžę ties ta vieta kur lankstosi. O kodėl centrinis neveiks? Raktą juk iš naujo reikia pririšti ir turėtų veikti. Dėl stiklų, tai kodingas nebetinka, reikia iš naujo visą kodingą pakeist t pagal tavo mašiną, Komforto funkcija neaktyvuota. O dėl įdėtinės signalizacijos nieko pasakyti negaliu.
kur ieskot ligos wairuotojo pusei silta pucia keleivio salta pajungus salta ora? kuris ten warikliukas newaiksto?
Bėda ir man kartais pasirodo panaši, bet kai įjungus ECON rėžimą, ir vairuotojui šaltą orą pučia o keleiviui šiltą, ir ties 19-20 laipsnių nustačius...