Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: B6 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 166383 kartus)

Neprisijungęs Taumas

• Įrašai: 29
    • Žiūrėti profilį
Re: B6 Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #100: 2012 Gruodžio 12, 22:10:46 »
Na kiek supratau pas tave quattro, o EDL yra jos dalis. Jei nori isvengt, tai pirk senesne audi su 1-2-3 kartos sistema.

Angliskai tikiuos supranti:
The manually locking rear differential from the earlier generations was replaced with a conventional open differential, with Electronic Differential Lock (EDL) (which detects wheelspin via ABS road wheel speed sensors, and applies brakes to one spinning wheel, thus transferring torque via open differential to the opposite wheel which has more traction). EDL works at speeds up to 80 km/h (50 mph) on all quattro models (on non-quattro models: up to 40 km/h (25 mph).
Dekui, aisku viskas, mates kaip veikia sita sistema naujesnese audi kazkaip nepagalvojau apie tai.. zodziu tai difloc'as kuris veikia stabdziu pagalba, todel man ir kaitino kaires puses stabdzius nes jiems posukiuos lengviau buksuoti buvo mano atveju.. sistema is tiesu labai gera tik kad ji mano stabdzius tarkuoja  :) Ir man vistiek kyla klausimas ar nera kokio budo ja isjungti laikinai ?