Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: B6 Kėbulo skyrius  (Skaityta 34309 kartus)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Re: B6 Kėbulo skyrius
« Atsakymas #125: 2017 Balandžio 05, 20:00:40 »
Gal kas turit galimybe pasiziuret/suzinot siu varztu kodus? Du ilgi varztai, kaip suprantu prikelia bamperi.

Jie tik laiko bamperį, o į viršų reguliuojasi su ant balkio esamais dideliais plastmasiniais varžtais (atramomis)

Neprisijungęs Diwasas

• Įrašai: 349
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #126: 2017 Balandžio 05, 20:46:27 »
Jie tik laiko bamperį, o į viršų reguliuojasi su ant balkio esamais dideliais plastmasiniais varžtais (atramomis)

Sitomis kur apibraukta ar dar kazkas turi buti?  :think:

Neprisijungęs Gintas496

• Įrašai: 248
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #127: 2017 Gegužės 04, 22:05:17 »
Sveiki. Gal kas reguliavot B6 avantò galini dangti? Gal galit uzvesti ant kelio? Nes po plovyklos pastebejau vandeni bagazineja, toks ispudis, kad bega pro gumas i vidu, mazdaug ties zibintu virsumi. Gal yra kazkoks manualas? Kaip duris reguliuot-radau , o vat dangcio ne.

Dangtis buves keistas, tai galbut nera teisingai atreguliuotas.

Neprisijungęs ponulis1

• Įrašai: 967
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #128: 2017 Gegužės 04, 22:59:01 »
Greiciau guma keisk ir ja dedant tepk silikoko. Nes ten po guma ir rudyti labai megsta.

Neprisijungęs Gintas496

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #129: 2017 Gegužės 04, 23:56:49 »
Greiciau guma keisk ir ja dedant tepk silikoko. Nes ten po guma ir rudyti labai megsta.
Sakai guma pasedo nuo senatvės? Tikrai toks jausmas,kad tarsi per mažai dangtis užsidaręs prisispaudzia.

Neprisijungęs ponulis1

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #130: 2017 Gegužės 05, 08:14:52 »
Prispaudima su spyna reguliuok. 4 varztukai, nusiimk plasmase ir paleisk zemiau.

Neprisijungęs Gintas496

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #131: 2017 Gegužės 05, 15:24:59 »
Prispaudima su spyna reguliuok. 4 varztukai, nusiimk plasmase ir paleisk zemiau.
Dėkui,bandysiu (y)

Neprisijungęs Kostasluk

• Įrašai: 118
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #132: 2017 Liepos 12, 08:54:59 »
O ar tikrai dangčio prisispaudimas su spyna reguliuojas? šonuose, ant dangčio yra paduškėlės ir ten po viena varšta, man atrodo kad jas sukinėdami reguliuoja  (H-)
Nes jo dbr pačiam tenks reguliuoti, nes avanto dangti perdažė ir norint uždaryti, tenka stipriai trinktelti i apačia kad normaliai užsikabintų.  Sakė tas paduškas reguliuot ant dangčio.   

Beto turiu klausimą avanto stop juosta viršutinė pas mane buvo išėmę ir "didieji meistrai" poto tiesiog idėjo ir niekuom neužhermetino. ir liko plišys-tarpas nuo metalo iki lempos, pasekoj bėga vanduo.  Gal turit patarimų kaip ir su kuo užhermetint? Reiks matomai truputi ištraukti, kažkuom užtepti aplink (tik nežinau kuom) ir prispausti, kad butu sandaru. Klijų gi nenaudosi, jei reiks vėl ta lempa išimti tada nueis su visais dažais. Gal kas žinot kuom hermetina tokias vietas???? Ačiū.

Neprisijungęs DjBooS

• KET420
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 2473
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #133: 2017 Liepos 12, 21:04:18 »
Kaip teisingai turi darinetis bardaciokas? Jis savaime letai turi atsidaryti ar nukrist turi? Kokia to ,,amortizatoriaus" paskirtis tenais? Nes mano krenta tik atleidus rankenele, bijau kad kuria diena nulus su tais kritimais.

Neprisijungęs ~Romas~

• Įrašai: 2312
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #134: 2017 Liepos 12, 21:19:00 »
Jo paskirtis, neleisti kristi.

Neprisijungęs Nori alaus?

• Įrašai: 435
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #135: 2017 Liepos 12, 21:58:51 »
Kaip teisingai turi darinetis bardaciokas? Jis savaime letai turi atsidaryti ar nukrist turi? Kokia to ,,amortizatoriaus" paskirtis tenais? Nes mano krenta tik atleidus rankenele, bijau kad kuria diena nulus su tais kritimais.
Paskirtis sviesos jungtuko ir neleisti kristi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Neprisijungęs DjBooS

• KET420
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 2473
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #136: 2017 Liepos 13, 23:20:26 »
reiskia reikia naujo, nes karta taip nukrito, kad galvojau ir liks bardacioko dangtis ant zemes (z)

Neprisijungęs Karis

• Įrašai: 1938
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #137: 2017 Liepos 13, 23:25:29 »
o pas mane per ta stumokliuka ir luzo ausis :-{  nejudinus kelias dienas bardacioko kazkaip uztuko jis ir atidarant truko.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #138: 2017 Liepos 13, 23:32:50 »
o pas mane per ta stumokliuka ir luzo ausis :-{  nejudinus kelias dienas bardacioko kazkaip uztuko jis ir atidarant truko.

Būten , kad per tą stumokliuką ir lūžta, aš iš karto ižgrežiu jame skylutę, kad nesusidarytų vakumas ir jis lengvai vaikščiotų, tada bardačiokas ir nelūžta.

Neprisijungęs Karis

• Įrašai: 1938
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #139: 2017 Liepos 14, 00:23:30 »
as tai isardziau ji ir islupau guma esancia viduj. :-] bet abydna, kad po laiko, tai teko jau su kampuociu ausi prisukt :-]
nes sveika gaut uz krikscioniska kaina, tai be sansu (-)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #140: 2017 Liepos 14, 08:16:59 »
Pas mane jau buvo viena ausis nuluzus. Turejau du. Abudu isardziau, sutepiau, bet vienam skylute padariau. Be skylutes, kol vasara, gerai. Dureles nekrenta, su skylute kiek per laisvas pasirode. Bet, vos atvesus orams, be skylutes pradejo visai nevaikscioti, netycia islupau. Dejau su skylute. Taip ir pasiliko skyletasis.

Neprisijungęs Gintas496

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #141: 2017 Liepos 14, 15:37:30 »
O ar tikrai dangčio prisispaudimas su spyna reguliuojas? šonuose, ant dangčio yra paduškėlės ir ten po viena varšta, man atrodo kad jas sukinėdami reguliuoja  (H-)
Nes jo dbr pačiam tenks reguliuoti, nes avanto dangti perdažė ir norint uždaryti, tenka stipriai trinktelti i apačia kad normaliai užsikabintų.  Sakė tas paduškas reguliuot ant dangčio. 

Spyna ant dangčio beveik nesireguliuoja. Reguliuojasi ta "ausis" už kurios spyna uzsikabina kai dangtis užsidaro. Nusiardysi ir rasi 13 raktu (jei gerai pamenu) dvi verzles. Bet jei po dažymo pradėjo neuzsidarineti tai tikėtina ,kad nepataikė prisukti pačio dangčio į vietą. Pažiūrėk ar visi tarpai simetriski.

Neprisijungęs ~Romas~

• Įrašai: 2312
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #142: 2017 Liepos 14, 18:27:14 »
Jei po dazymo, imi lauk spyna ir sureguliuoji visus tarpus be spynos, tik tada suki spyna ir reguliuoji uzsidaryma.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #143: 2017 Liepos 24, 14:42:11 »
Esat kas tureje tokia situacija, kad zibibtu apiplovimo purkstukas nenori grizti i vieta po apiplovimo?

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #144: 2017 Rugpjūčio 14, 19:11:38 »
Esat kas tureje tokia situacija, kad zibibtu apiplovimo purkstukas nenori grizti i vieta po apiplovimo?

Jega, ir antras taip pat pavare. Plius abudu prakiuro. VEMO - bye bye. Uzsakyti nauji OEM is Moller.

Neprisijungęs Povilas91

• Įrašai: 36
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #145: 2017 Spalio 17, 20:26:07 »
sveiki, prikelsiu tema. Taigi, beda neatsidaro kapotas. Auto a4 b6 1.9 Q. Pasikeliau masina ,nusiemiau apsauga is po apacios, pasidariau iranki su kuriuo bandysiu atidarinet, bet problema ,kad visiskai nesimato tos kapoto spynos is po apacios, tai pragulejau po masina "zvejodamas" ta uzrakta gal kokias penkias valandas ir nieko. Po to nusiemiau priekines groteles (sugadinau sidabrini apvada) meginau atsukt tris varstus kur laiko kapoto kabli, bet tie varstai prasisuka, ne is vietos. Mano prasymas butu, gal kasnors galetu padaryt nuotrauka is vidaus atsidare kapota kiap atrodo tas uzraktas, kiek ten vietos yra, ir uz kur paspaust, kad jis atsidarytu? internete kaip ir yra foto atskiru uzraktu, yra ir masinose, bet man reiktu butent 1.9 audinej pazet kaip jis gyvai atrodo.

Neprisijungęs Nec

• Įrašai: 1939
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #146: 2017 Spalio 17, 20:31:13 »
Nezinau kaip 1.9 tdi , bet kazkada 2.5 tdi (rankos neikysi, vietos mazoka)  irgi kapotas uzsitrenke, tai nuemus varyklio apsauga su savadarbe viela pazaidus 15-20 min atsirakino kapotas.

Neprisijungęs Povilas91

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #147: 2017 Spalio 17, 20:42:00 »
bandziau  ir as taip, bet ,kad nesimato visiskai to uzrakto, tai toks pusiau aklas zaidimas gaunas, atrodo kur spyna zinau ,bet pataikyt ten kur reikia neiseina niekaip. Pas 1.9 irgi vietos nera, rankos niekaip neprakisi.

Neprisijungęs ponulis1

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #148: 2017 Spalio 18, 22:13:52 »
Nebeturiu b6, padaryciau..

Neprisijungęs Povilas91

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #149: 2017 Spalio 18, 22:21:32 »
Aciu, nebereikia, viskas sutvarkyta.