Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi a4 universalas 2,5 120kw. Sunkiai kuriasi siltas  (Skaityta 1333 kartus)

Neprisijungęs Ernestas18

• Įrašai: 1
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,
Taigi nesenai parasivariau masina is vokietijos 2004 metu audi a4 universal 2,5 120 kw. Taigi, parsivares viska pakeiciau tepalus, pagrindini dirza, oro filtrus, kuro filtrus, generatoriaus dirza ir t.t.
Ir pastebejau toki dalyka, kad sita man geriau kuriasi salta , negu silta. Salta kuriasi pakaitinus zvakes gerai, o varikliui uzssilus kuriasi blogiau, reikia siek tiek pasukint .
Gal zinot kas gali buti?

Neprisijungęs shutokanas

• Įrašai: 23
    • Žiūrėti profilį
turetu buti siurblys.

Neprisijungęs vytoksas

• Įrašai: 1321
    • Žiūrėti profilį
Gali but, kad starteris suka letokai, del to ir kuriasi blogai kartsta. Pas mane buvo tokia pati beda, perrasiau programa ir dabar viskas ok su karstos kurimusi.
Bet starteris po biski silpneja, tai dabar salta jau ne taip kuriasi kaip seniau.

Neprisijungęs AONadd

• Įrašai: 3
    • Žiūrėti profilį
turiu tokia pacia beda. keiciau ETC dacika, bet nepadejo, siurblys po remonto, todel abejoju kad jis (bet lieka tikimybe kad jis). jei ispresi problema parasyk kas buvo, jei as pirmas ispresiu pranesiu tau.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
turiu tokia pacia beda. keiciau ETC dacika, bet nepadejo, siurblys po remonto, todel abejoju kad jis (bet lieka tikimybe kad jis). jei ispresi problema parasyk kas buvo, jei as pirmas ispresiu pranesiu tau.

Tai jau parase, kad isprende perrases kompo programa, ji truputi pakoreguota.