Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A4 B6 pirkimas.  (Skaityta 125130 kartus)

Neprisijungęs warning

• Įrašai: 2053
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi A4 B6 pirkimas.
« Atsakymas #125: 2011 Birželio 05, 00:23:15 »
As pirkau 2000m a4 su tikra rida 117k km. Zinau, kad tikra, nes pas kaimyna garaze 4 metus stovejus, pries tai per 2 metus jis nuvaziaves 5 tukst km, o parsivare is jav su 60k myliu :)) Salonas ledovas. Tada Grupiokas nusipirko golf mk5, salonas ledovas, rodo 160k km rida, pajungus prie kompo rida rodo 430k km :) Sunkiai cia su tais perekupais parisi ka perki jei ne pats ieskai kazkur kazko gero. Va kaimyna kalbinau parduot audine iiiilgai :) O va bendradarbis turi avensi, pirko nauja, bet visiskai nesirupina, rida 70k km, o salonas lyg nuvaziaves 500k km, nutrintas, purvinas, praplesytas....
Apie ka as ir sneku, bet atsiranda veteranu kaip only Audi,kuriam biznely gadinu apie rida kalbedamas
kad pievas sneki, turbut kaip ir sake net masinos neturejas dar  :-] :-]

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #126: 2011 Birželio 05, 00:29:56 »
As pirkau 2000m a4 su tikra rida 117k km. Zinau, kad tikra, nes pas kaimyna garaze 4 metus stovejus, pries tai per 2 metus jis nuvaziaves 5 tukst km, o parsivare is jav su 60k myliu :)) Salonas ledovas. Tada Grupiokas nusipirko golf mk5, salonas ledovas, rodo 160k km rida, pajungus prie kompo rida rodo 430k km :) Sunkiai cia su tais perekupais parisi ka perki jei ne pats ieskai kazkur kazko gero. Va kaimyna kalbinau parduot audine iiiilgai :) O va bendradarbis turi avensi, pirko nauja, bet visiskai nesirupina, rida 70k km, o salonas lyg nuvaziaves 500k km, nutrintas, purvinas, praplesytas....
Apie ka as ir sneku, bet atsiranda veteranu kaip only Audi,kuriam biznely gadinu apie rida kalbedamas

:-] :-] :-] Ir ka tu man gali sugadinti ? Jau ne karta buvo forume kalbeta apie tuos atsukimus, bet tu sito neuzmatei, tai pakartosiu dar karta, kol lietuviai pirks masinas ziuredami i rida , o ne stovi, tai ir atsukimai nesibaigs. Tu geriau ne marazmus skleisk, o praktiskai patark kaip atskirti kur rida atsukta, kur ne, ar visom pagal metus skaiciuoji vidurki.
Tik nepirk masinos Kaune, dar pataikysi nupirkti is manes ir taip pakelsi man biznely  :-]

Neprisijungęs unamed

• Įrašai: 103
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #127: 2011 Birželio 05, 00:46:09 »

:-] :-] :-] Ir ka tu man gali sugadinti ? Jau ne karta buvo forume kalbeta apie tuos atsukimus, bet tu sito neuzmatei, tai pakartosiu dar karta, kol lietuviai pirks masinas ziuredami i rida , o ne stovi, tai ir atsukimai nesibaigs. Tu geriau ne marazmus skleisk, o praktiskai patark kaip atskirti kur rida atsukta, kur ne, ar visom pagal metus skaiciuoji vidurki.
Tik nepirk masinos Kaune, dar pataikysi nupirkti is manes ir taip pakelsi man biznely  :-]

Kuri vieta buvo marazmas ? Nera cia ka daugiau kalbet, mano nuomone tokia,tik ar tu ja paneigsi pavadindamas marazmu ? Paglvok,nes kaip suaugusiam zmogui turetu rupeti , kaip pagristi savo nuomone ,o ne marzmintis cia ant kiekvieno kampo.

Neprisijungęs warning

• Įrašai: 2053
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #128: 2011 Birželio 05, 11:30:49 »
Apie salonus cia atskira tema galima daryt,nes ne viena masina maciau prasukta 200-400tukstanciu salonas labai geros bukles,ir ne viena maciau 3-4 metu senumo 150-250k km ,ypac kokiu vadybininku,ar siaip zmoniu kurie "gyvena" masinose, salonai baisus,tekstile kaskokiu juodziu prisigerus,arba is sedyniu siulai lenda ir t.t. Priklauso kas ir kaip vazinejo.
Neteigiu ,kad visi dyzeliai nuriedeja daug,bet teigiu ,kad is vakaru ,kur mokesciai dyzeliam dideli ,80% proc masinu ridos dideles.

Kažkaip net pačiam neįtikima 2002m. 120k prasukta. Pas pati passatas 2008m. 180k. jau prabėges, salonas ledovas. Na bet jei auto buvo daužta ir ilgai stovėjus tai tikėtina. Bet daužta yra daužta, nedaužta yra nedaužtas, tai didelis skirtumas, kuriuo pats įsitikinau :)
nu matai, kad pas tave ten klyjuota sikna buvo tai matesi net is nuotrauku, ir kad pati auto buvo 5 spalvu tai cia irgi niekas nekaltas, cia jau skaitosi sudarankiu darbas.

Na daužta visad sunkiau parduoti įmantriam pirkėjui, pvs: lenkam. Ir daužta tu nežinai kaip tau sutvarkys, tarpai ir visi kiti niunsai, lietuvoje gal ir galima surasti kad idealiai sutvarkytu kaip gamykloi, bet sunkiai. Visgi turėjau daužta, ačiū, pasimokiau, daugiau gyvenime daužtos neimsiu (išskyrus kosmetinius defektus).

Ka tu zinai, jei pirksi ne dauzta, gal ji jau bus tvarkyta, pradesi vazineti , plauti masina, ir ziuresi kad spaklius krenta, pats net nezinai del kokiu priezasciu tavo auto parvaziavo.

Neprisijungęs Jurka4

• Įrašai: 747
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #129: 2011 Birželio 05, 13:24:28 »
As tik uz dizeline auto,vazinejau ir su bendzu buvo nuomone kad dizelio niekada gyvenime  :f o apie dujas tai isvis patyliu :A dabar dvi auto dizelines patenkintas 120% aisku gaila kad mocas nedizelinis  :-] tiesa dizelio nors ir yra galimybe pilti zalio iki bako virsaus bet piluosi degalinej normalaus.Todel perkanciam siulau gerai pagalvot ko istikruju reik. Cia tik mano nuomone  (h)

Neprisijungęs Akatsaki

• Kauno miestas
  • Įrašai: 972
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #130: 2011 Birželio 05, 13:26:54 »
As tik uz dizeline auto,vazinejau ir su bendzu buvo nuomone kad dizelio niekada gyvenime  :f o apie dujas tai isvis patyliu :A dabar dvi auto dizelines patenkintas 120% aisku gaila kad mocas nedizelinis  :-] tiesa dizelio nors ir yra galimybe pilti zalio iki bako virsaus bet piluosi degalinej normalaus.Todel perkanciam siulau gerai pagalvot ko istikruju reik. Cia tik mano nuomone  (h)

Visad buvau už bensus. Tip dyselis šššš. Nes pirmos mašinos norėjau su kuo daugiau navarotu Quattro, koža ir t.t o dabar sėdžiu ant dyselio. Ir tikrai didele laisvę pajaučiau, kad dyseli turiu. Tą prasme mažiau pilti reikia, ir pigiau saliarka kainuoja

Neprisijungęs Mindlib

• Įrašai: 85
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #131: 2011 Birželio 05, 15:48:35 »
Man rodos unnamed isvis nesupranta ko jis nori ir ko jam reikia :)

Neprisijungęs unamed

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #132: 2011 Birželio 05, 16:24:09 »
Tu cia apie ka ? Pradesim forume aptarinet mano asmeninius norus ? Siaip tema ne tam sukurta. Jei del tos a4 ar a6 ,tai tikrai nesu apsisprendes dar.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #133: 2011 Birželio 05, 19:06:58 »
Tu cia apie ka ? Pradesim forume aptarinet mano asmeninius norus ? Siaip tema ne tam sukurta. Jei del tos a4 ar a6 ,tai tikrai nesu apsisprendes dar.

O tu ir neapsispresi. Teoriju priskaites , o praktikos visiskas nulis ir pries reiskiantis, kas geriau, reiktu bent pradziai koki masiniuka nusipirkti, pabandyti kas per daiktas remontas, islaikymas ir tada reiksti kosmines teorijas.
P.S. tik niekam nesakyk, kad as spidometrus atsukineju, sugadinsi bizniuka.

Neprisijungęs unamed

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #134: 2011 Birželio 05, 19:26:16 »
Is kur tas faktas ,kad as pirma masina cia perku ?  :D  Masinu perpardavinetojas,veteras,populiarus ridu sukejas,o dabar ir ekstrasensas ? Iliuminatas ,tu gal koks ? :D

Neprisijungęs Saras911

• Įrašai: 1445
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #135: 2011 Birželio 05, 20:13:41 »
Is kur tas faktas ,kad as pirma masina cia perku ?  :D  Masinu perpardavinetojas,veteras,populiarus ridu sukejas,o dabar ir ekstrasensas ? Iliuminatas ,tu gal koks ? :D

o kodel tu teigi, kad jis atsukineja ridas? :) mates bent viena jo parduodama masina, kad toki nesamones skleidi? Rida dar kartais galima patikrint ir pasijungus kompa, nesvarbu, ka rodo spidometras :) ir su tais 46km per diena gal jau tu nebesvaik tik, kad masina is vakaru, tai dar nieko nereiskia, kad su ja kasdiena po kelis simtus nuriedama turi but ;)
p.s. ir tu ne savo nuomone issakai, o ja kaip matau kitiem bandai isudyt, o tai labai skiriasi :)
p.p.s. savo nuomone sakydamas nepamirsk pridet "mano nuomone daugelis automobiliu is vakaru parvaziuoja su didelemis ar atsuktomis ridomis..." :D

Neprisijungęs unamed

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #136: 2011 Birželio 05, 20:41:21 »
Taigi jis pats pasake ,kad atsukineja, postas virs maniskio :)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #137: 2011 Birželio 05, 20:50:01 »

1. Niekur neuzsiminei, kad mano masina, visur - perskaiciau, draugas sake, teko vaziuoti.
2. Kur buvo parasyta , kad as perpardavinetojas (jei galima smulkiau kas ieina i sita kategorija)
3.Veteras ??? Pats supratai ka parasei ar turejai uomeny.
4.As atsukineju visiems ar visoms ridas? Is kur tas populiarus, daznai teko naudotis mano paslaugomis?
5. Nereikia buti ekstrasensu, kad suprastum, jog zmogus dar nepatyre ka reiskia tureti savo automobili, internetas , kad ir visagalis, bet praktika labai daug ka reiskia ir 18 metu vaikinas isigijes pirma savo auto, teisingiau parasys, negu tu perskaites , ai net nezinau kiek tu ten mirksti tam internete.
 Persiskaityk, sukramtyk, pagalvok logiskai, jeigu tokia dovana turi ir pradek rasyti savo praktinius pastebejimus, be pamokymu kitiems. O moderu paprasysim isvalyti visus musu postringavimus, kad visai nesusiukslinti temos.  (h)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #138: 2011 Birželio 05, 20:54:03 »

Jei gali pacituok, nes dar dadesiu, kad ir aklas

Neprisijungęs Mindlib

• Įrašai: 85
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #139: 2011 Birželio 05, 21:53:32 »
Koks skirtumas kokia rida?Visiskai nesuprantu...
Apziuri masinos isore,jei tinka OK
Apziuri salona, jei nenutrintas ir nesudrozhta panele OK
Pavaziuoji,paspaudi ant greicio,jei viskas sklandziai veikia OK
Nuvezi i servisa,pakeli,apziuri vaziuokle,jei gera tai OK
Prie to pacio jei labai jau nori padarai diagnostika,jei gerai OK ir PERKI
Nesuprantu kam cia isradineti dvirati su tom ridom  :D

Neprisijungęs unamed

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #140: 2011 Birželio 05, 23:25:49 »

O tu ir neapsispresi. Teoriju priskaites , o praktikos visiskas nulis ir pries reiskiantis, kas geriau, reiktu bent pradziai koki masiniuka nusipirkti, pabandyti kas per daiktas remontas, islaikymas ir tada reiksti kosmines teorijas.
P.S. tik niekam nesakyk, kad as spidometrus atsukineju, sugadinsi bizniuka.

Jei gali pacituok, nes dar dadesiu, kad ir aklas

Neprisijungęs Saras911

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #141: 2011 Birželio 05, 23:28:12 »
kiek tau unamed metu, kad nesupranti ironijos? :D

Neprisijungęs unamed

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #142: 2011 Birželio 05, 23:34:38 »

1. Niekur neuzsiminei, kad mano masina, visur - perskaiciau, draugas sake, teko vaziuoti.
2. Kur buvo parasyta , kad as perpardavinetojas (jei galima smulkiau kas ieina i sita kategorija)
3.Veteras ??? Pats supratai ka parasei ar turejai uomeny.
4.As atsukineju visiems ar visoms ridas? Is kur tas populiarus, daznai teko naudotis mano paslaugomis?
5. Nereikia buti ekstrasensu, kad suprastum, jog zmogus dar nepatyre ka reiskia tureti savo automobili, internetas , kad ir visagalis, bet praktika labai daug ka reiskia ir 18 metu vaikinas isigijes pirma savo auto, teisingiau parasys, negu tu perskaites , ai net nezinau kiek tu ten mirksti tam internete.
 Persiskaityk, sukramtyk, pagalvok logiskai, jeigu tokia dovana turi ir pradek rasyti savo praktinius pastebejimus, be pamokymu kitiems. O moderu paprasysim isvalyti visus musu postringavimus, kad visai nesusiukslinti temos.  (h)
1. Niekas neklause ,girtis ne i tema nemegstu
2. 6 puslalapi pats parasei ,kad prekiauji automobiliais jau daugeli metu.
3. Nes daugeli metu sukiesi automobiliu biznyje,nieko blogo tam zodyje nematau.
4. Populiarus,zodi pats pridejau del sarkazmo.
5. Pirma karta pirksiu masina 7-9 metu senumo,todel esu toks zmogus kuris pries pirkdamas perskaito apie ja viska kas imanoma ir gali buti naudinga.
Apie ka tie praktiniai ? Bandziau issakyt pastebejima ir sukritikuot jusu ridos supratima, bet likau svelniai tariant nesuprastas :D Tiesiog nesutapo nuomones ryskiai,gal kaska per kandziai parasiau ,jus atraset tuo paciu ir gavosi nemoloni diskusija. Atsiprasau del to, peace.
PS. Is kur tie ekstrasensiski sugebejimai nustatyti amziu ? Velgi esate neteisus,bet jau neirodinesiu kiek kam metu..

Neprisijungęs unamed

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #143: 2011 Birželio 05, 23:36:17 »
Kodel niekas nesuprato ironijos ,kai juos pavadinau blondinemis ?

Neprisijungęs Saras911

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #144: 2011 Birželio 05, 23:50:23 »
nes tu tokiu budu tik graziau visus cia isvadinai durneliais, kurie tipo tiki ridu realumu ir taip parodei forumo dalyviams nepagarba, o OnlyAudi nieko tuo savo postu mano nuomone neizeide (kaip tik, jei visi viska suprastu taip kaip tu, tai dar galima pasakyt, kad ant saves uzstume). Warningas sako, kad pas ji 130k km, o tu sakai, kad negali but, o tu matei ta masina, ciupinejai ja, kad taip kalbi? Turbut nepatiketum, kad mano 2000metu rida yra apie 270000?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #145: 2011 Birželio 06, 00:08:49 »

Su tavim gincytis, kaip su pliku pesiotis  (!?) Jeigu tu bandytum issiaiskinti kuris modelis ar variklis geriau, niekas ir nesigincytu, bet tu reiski visai nepagrystas savo mintis. Kalbek konkreciai, pagal kokius pozymius, detales, garsus, isvaizda tu sprendi apie masinos rida.
Tik neisvedziok, o tik faktus, nes paprasysiu moderu, kad tavo nika pakeistu i blondinas. :)

Neprisijungęs unamed

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #146: 2011 Birželio 06, 00:11:59 »
Pasakiau blondines,nieko nesiejau su zodziu durneliais,o tu savo pasisakymu izeidei visas Lietuvos blondines,kurios tavo manymu yra durneles. As pavadindamas blondinemis turejau amenyje ,NAIVUMA, o ne durnuma. Ir baigem apie tas ridas galu gale,nes cia toks vaizdas ,kad supykot ant manes,kad as netikiu ,kad pas jus tiek prisukta,nu ir cia mano reikalas tiket ir netiket.

Neprisijungęs unamed

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #147: 2011 Birželio 06, 00:13:38 »

Su tavim gincytis, kaip su pliku pesiotis  (!?) Jeigu tu bandytum issiaiskinti kuris modelis ar variklis geriau, niekas ir nesigincytu, bet tu reiski visai nepagrystas savo mintis. Kalbek konkreciai, pagal kokius pozymius, detales, garsus, isvaizda tu sprendi apie masinos rida.
Tik neisvedziok, o tik faktus, nes paprasysiu moderu, kad tavo nika pakeistu i blondinas. :)
Visagaliu pasijautei ,kad turi draugeli moderatoriu ? Ir ka prarasiu tuom ? :D Atrodo sunku kita profili susikurt. Faktu mano galva buvo,tikrai nesikartosiu,koktu darosi.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #148: 2011 Birželio 06, 00:20:55 »

Su tavim gincytis, kaip su pliku pesiotis  (!?) Jeigu tu bandytum issiaiskinti kuris modelis ar variklis geriau, niekas ir nesigincytu, bet tu reiski visai nepagrystas savo mintis. Kalbek konkreciai, pagal kokius pozymius, detales, garsus, isvaizda tu sprendi apie masinos rida.
Visagaliu pasijautei ,kad turi draugeli moderatoriu ? Ir ka prarasiu tuom ? :D Atrodo sunku kita profili susikurt. Faktu mano galva buvo,tikrai nesikartosiu,koktu darosi.

Nepazystu ne vieno moderatoriaus nei asmeniskai, nei dar kaip nors, pats toks pats mirtingasis siame forume kaip ir tu, tik skirtumas, kad as viska rasau is savo patirties. Taves paprasiau konkreciai be isvedziojimu nurodyti informacija, deja...Gal tikrai protingiau butu isklausyti, o ne gincytis, kitu atveju-faktai!!!

Neprisijungęs Saras911

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #149: 2011 Birželio 06, 00:28:06 »
rimtai, gal jau uzteks, diskusija begaline cia, jei zmogus nemates masinos gali pasakyt, kad jos rida netikra, tai cia fenomenas ir nera prasmes gincytis, nes jei jam sakysi, kad cia balta, jis vis tiek sakys, kad cia pilka, nera pagrindo pyktis manau kolegos :) Linkiu tau unamed tvarkinga automobili nusiprkt, su gera rida, tvarkinga technine puse ir pan, kad tenkintu tavo visus poreikius ;)