Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A4 B6 pirkimas.  (Skaityta 125302 kartus)

Neprisijungęs vkt

• Įrašai: 74
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi A4 B6 pirkimas.
« Atsakymas #225: 2012 Vasario 07, 12:40:09 »
Sveiki visi A4 B6 savininkai. Arteja pavasaris, arteja ir man laikas keisti automobili. Zadu pirkti A4 B6 1.9 dyzeli. Aisku, kyla ivairiu minciu ir klausimu. Todel manau geriausia klausti zmoniu, turinciu jau tokius auto. Taigi:
Dauguma siu modeliu eina 96kw, bet yra ir 75kw - ar jie verti demesio? Be to, kad silpnesni, gal jie ekonomiskesni, patikimesni? Toliau, ieskosiu mechanine deze, ar labai svarbu, 5 ar 6 pavaru? Bent is skelbimu suprantu, kad toli grazu ne visi auto turi EBD, ESP, 4 el. langus, autopilotus, borto kompus? Ar tik ne visuose skelbimuose pardavejai tai paraso? Variklio apsauga buna juoda arba sidabrine, ar tai ka nors reiskia?
Kol kas tiek klausimeliu. Is karto dekoju uz atsakymus ir patarimus.

turi 13 graziu puslapiu apie sia tema, taigi atsisesk ir paskaityk, o ne postink ta pati per ta pati. taipogi yra google paieska,
O mes mieli forumo senbuviai ignoruosime tavo sapaliones, kurias jau kiti anksciau klause.
o tu tuos 13 psl. esi perskaites, kad cia man aiskini? Surask ir parodyk tada atsakymus i mano klausimus, nes as ju cia neradau, todel ir klausiu, mielas forumo senbuvy.